Вход
София
Времето в София 16 o C

САМО В ПИК TV! Висша шефка в БСП с тежки обвинения срещу Корнелия Нинова и авторитарното й управление (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Висша шефка в БСП с тежки обвинения срещу Корнелия Нинова и авторитарното й управление (ОБНОВЕНА)

на 12.10.2018
125927
41
САМО В ПИК TV! Висша шефка в БСП с тежки обвинения срещу Корнелия Нинова и авторитарното й управление (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
12.10.2018
41
125927

Бившият депутат и член на Националния съвет на БСП проф. Ваня Добрева говори за авторитарното и еднолично управление на партията от страна на червената лидерка Корнелия Нинова.

САМО В ПИК! Политологът Антоний Гълъбов за трусовете в БСП: Времето на Корнелия Нинова изтича

САМО В ПИК! Политологът Антоний Гълъбов за трусовете в БСП: Времето на Корнелия Нинова изтича

Силите на Корнелия Нинова начело на БСП продължават да...

на 12.10.2018

"Това е нелогична политика на обругаване на такива имена като Велислава Дърева, сега разбрах, че и Георги Георгиев е напуснал вестник "Дума"", коментира тя ситуацията около неразбориите в партийния печатен орган. "В момента не искам да защитавам или оспорвам правото на един човек да ръководи вестника. Трябва да има разговор, трябва да се чуе мнението на голяма част от талантливите журналисти. Дамоклевият меч на цензурата ще започне да виси над левия печат, а "Дума" ще се превърне в рупор", продължи темата Добрева.

"Такъв тип политика на водене на БСП вече откроява определени тендеции. Много от решенията й са прибързани, дели с груби нюанси хората на бели и черни", каза проф. Добрева. И допълни, че преди година е алармирала, че БСП ще се превърне в лидерска партия, а дискусията и колективното взимане на решения е останало в миналото.

"Нинова е тактик, човек, който има таланта да мобилизира хора за някаква кауза, но това не е достатъчно достойнство. На нея й се губи стратегическото виждане. Би трябвало малко да разшири групата от хора, с които работи", продължи Добрева. "Дано тя се обърне към един по-широк експертен потенциал", изказа своята надежда тя.

"Открих, че ние сме протежета на Георги Гергов. Той е изкарван като криминален тип. Аз нямам нищо общо с подписа на Гергов, това е негово решение. Другарят Гергов е ръководител на пловдивската организация. Най-високите си постове в БСП той зае по времето на Корнелия Нинова. Тя самоотвержено заяви и стана пред всички, че той е самоотвержен човек. Кога говори истината за него? Това, което знам за Георги Гергов, той доколкото знам, от наша партийна гледна точка, е последователен човек от 30 години. Той е богат и заможен човек", заяви Добрева.

"Кръговете около Корнелия Нинова искат да изкарат, че има някаква огромна вътрешна опозиция в БСП. В момента смятам, че няма никаква опозиция и тя е твърде слаба. Всеки, който изкаже противно мнение, се обявява за враг. Това е проблемът. Това е въпрос на стил и той е на резултат на желанието еднолично да се управлява една партия. Това е една от причините голяма част от хората да подпишем този документ", каза още червената шефка.

"Нямам никаква представа за тази смс-афера. Важно е да не влизаме от скандал в скандал, обществото ни се умори от набеждавания. Езикът на омразата преобладава в отношението между хората. Обругаването на другаря - ние така се наричаме в тази партия, не смятам, че трябва да разглеждаме собствените си партийни противоречия да ги оголваме пред медиите и обществото, а трябва да ги говорим на пленуми. Учуди ме тази публикация, това е наша вътрешна позиция. Нито Паскалев, нито никой може да го обвините. Притеснявам се за "Визия за България". Тези виждания трябваше вече да изкристализират, ако ние се готвим за избори. Трябваше да имаме конкретни начертани мерки. Дали депутатите да организират такива масови срещи и да напускат парламента, трябваше да се обсъди в Националния съвет", коментира проф. Добрева за развихрилата се афера в червените редици с писането на смс-и до премиера Бойко Борисов и напускането на парламента.

"Смятам и съм коментирала, опитвала съм се да пиша в партийния печат - един от най-важните ни въпроси е с кого ще си партнираме. Един от най-големите проблеми пред България е, че след 10 години българският етнос ще бъде малцинство. Това налага търсенето на приоритети, които бързо да доведат до налагането на такива действия, които да дадат решението на този въпрос. Второто е каква да бъде Европа., сигурните избори за европейските избори. Европа има страшно много проблеми", начерта бъдещето пред БСП професорката.

"В момента дясно и ляво е доста размито като категория. Това, което прави Орбан, може и комунизма да му завиди - да защитаваш националния си интерес, строейки крупни икономически мощности, да овладяваш нови пазари, да даваш 33 000 евро за трето дете или 66 000 на млади семейства за второ дете, тук подкрепям Корнелия Нинова за позицията й", изтъкна Добрева.

"Атанас Мерджанов е един достоен човек, такъв е и Михаил Миков, не може така да се говори за тях", защити съпартийците си опозиционери на Нинова проф. Добрева. "Надявам се, че Нинова ще успее да надмогне слабостта си от последните две-три години. Тя не бива да възприема, че ние сме хора, които на всяка цена сме нейни противници и врагове. Ние говорим за една дискусия, която всяка една политическа партия трябва да правим. Ние не сме ГЕРБ", завърши проф. Ваня Добрева.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(41)
1
ТЯХ ЧЕРВЕНИЯТ БОЛШЕВИШКИ ПАРЦАЛ ИЗСРА ГИ НА ТРАГИЧНАТА ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДАТА 09.09.1944Г. !!
2
Охх ,лошо ,лошо и пак - лошо ! Някои червенотиквеници почнаха да осъзнават ,че Нинова не е Председател ,а е ЛИКВИДАТОР на БСП и ни страх ,че могат да я изритат (брабар с любимците и) . Което - хич не е хубаво ,защото тя още не си е довършила работата и БСП (наистина едвам-едвам) още шава. Това ни притеснява ,поради което молим - долу ръцете от Курнела ,не я закачайте и я оставете да (ви) дръпне шалтера ,молим ви ! Ще сме ви (вечно) признателни.
3
Съвсем нормално е в една демократична партия да има разминавания в мненията които се казват за разлика от мафиотската структура ГЕРБ която я изсраха преди 9 години и където всички въртят опашки папкат и слушкат пред един доказан ПРОСТАК !!!
4
Баба Яга грозната ,пише тия глупости ?
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Много не я долюбвате Нинова, защото ви развали рахатлъка и пресече претенциите ви за истина от последна инстанция.Вече колко години едни и същи хора се изживявате като лидери в БСП и не допускате друг да ви мъти водите и да мисли по друг начин. Редовите социалисти си харесват и подкрепят Корнелия. Така наречената вътрешна опозиция в БСП удивително говори в синхрон с адептите на ГЕРБ.
7
Тази е професор колкото аз съм космонавт
8
Тия барсаливи червени и крадливи курабии, един вестник не могат да издадат, а ще правят партиен порно-канал. Сега ли дебилните БСПеерасти разбраха, каква змия им прати Мавъра в лицето на Импексовата лъжлива и крадлива курабия. Ми тя ако беше стока, нямаше навремето да я изгони СС Момата като зам. министър на Р.Овч. Сега БСПдирастията нека да и сърба чорбата, докато им ликвидира жалката им разбойническа партия..
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
сдс+ндсв+герб, точно те гонеха, назначаваха, едно цяло са всички, а Нинова от кои е, тук трябва да попитате нея, дали мисли за БСП или за Костов, ако е второто, те са заедно вкупом всички, заедно играят, а що не бсп+дпс+герб, днес, виждаме, хората говорят, но не смеят, зидове се издигат, откъде тия пари, хвали се самият той-децата ми имат... той ... сега в монета продължава строителството, - няма червено, няма синьо, всички са от бкп, важно е да си човечен, но всеки гледа да си напълни собствената си банкова сметка, хиляда процента истина...наблюдателни ...
11
Борбата е безмилостно жестока - богати срещу богати, а за НАРОДЪТ НИ ТРОШИЧКИТЕ, стигат ви, много са ви даже ..
12
Тая къде е професор? Да кажа на децата в никкакъв случай да не отиват в нейния университет.
13
Старите некадърници си искат привилегиите, а Нинова им ги отне. Ако скъса и с ДПС ще е добре.
14
Проф. Ваня Добрева е абсолютно права, че на Нинова много от решенията ѝ са прибързани. Нещо повече, те са толкова първосигнални, че кучето на Иван Петрович Павлов направо се е зачервило от срам! Не случайно Бойко Борисов ѝ подхвърли аферата с есемес-ите, а тя налапа въдицата като гладна баракуда! Но нищо, както казват бабите в с. Крушовица: "Кой каквото сам си направи, цело село да се събере, па не мо'е да му го направи"!
15
Само бивши депутати скачат. Да не би да съжаляват, че Нинова им отне държавната хранилища.
16
Като ги гледам тия двете вещици се убедих, че за да станеш членКА на биесиепието трябва да си по грозна от смърта и по проста от оФца!!!
17
Тези корективи на Нинова вият до небесата само и единствено, защото с поправката "няма вечни депутати" след 3 мандата си загубиха държавната ясла-това за тях е вечна кървяща рана и няма да заздравее. В природата и живота има Закон за баланса, т.е всяко нещо има начало и край. Ама сякаш за тях няма край. А всъщност те умниците - Миков, Ерменков, Божинов и др.докъде доведоха БСП.(срам- бяха 40 депут.)и държавата (прем. от ДПС)?! Поне Нинова вкара 80 деп.
18
ей това да вкараш 43 млн .лева виж докъде води - ще с е скъсат всеки ден да плюят та да получат някакви трохи от тез 43 млн
19
Преди Нинова цялата опозиция си живееше добре . Никой не каза нищо за божествения Б.Б. Но сега не са спокойни управляващите . На новите избори беше ясно , че пак ГЕРБ ще вземат властта . Ясно е - местата власт е в тяхна , слушат , изпълняват и крадат. Не запомнихте ли , че тогава броя на депутатите на БСП се увеличиха .. Не разбирате ли , че при всяко малко шумене в БСП , гербаджиите използват и гърмят с гръмки фрази - РАЗГРОМИХА ,ТОЗИ ,ОНЗИ . НИНОВА ПОСТИГНА ТОВА ,ЗА КОЕТО ДОСЕГА ГОВОРЕХА - БСП СИ ОТИВА , БСП Е НЕЗАКОННА . СПРЕТЕ ВЪТРЕШНИТЕ ДРАЗГИ - ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ , ЗА НАРОДА .
20
Не ни занимавайте с глупости и изкуфяли професорки .Напишете как Волен Сидеров свири на барабаните на ромски оркестър . . .
21
Професора е в УНИБИТ... Оттам скоро и членкореспонденка ще стане.
22
ГЕРБ била мафиотска структура,защо тогава от тази структура разчитате да ви управи бакиите натрупани с години от червеното управление.Не направихте Дунав мост 2,не ремонтирахте пътища,не оборудвахте болници,не построихте детски градини,явно само сте крали.Сега всички скочиха,при управлението на червените всички мълчаха ,сега им се отвориха очите.
23
Нинова е тактик, затова след като генерал Деси се отърва от Йончева, не й остава нищо друго, освен елегантно да я сложи първа в листата на файтоните към Брюксел и да я прати разследващ депутат на Серьожа
24
На тази професорка трябва да и забранят да говори по толкова примитивен начин, достигащ размери на клеветене "от партийни позиции". Позната формула от миналото. Другарката иска да се върнем към управлението на партията от такива посредствени лица като Михов и Мерджанов под палката на тариката Гергов, когато тя едва не отпадна и от парламента. Нинова възстанови силата и. Ретроградните личности в бившето и ръководство щяха да я унищожат за благото на собственото си доволно съществуване, кланяйки се на сульо и пульо и с кьорфишеци в парламента и на партийни конференции. Не помните ли?
25
...цитира ми Унгария? Че там не са управлявали български комунисти-мародери...Няма такава държава в Европа,в която управляващите да оберат банките, да изкупят икономиката за жълти стотинки,и да докарат заплати и пенсии до 3- 5 долара! И същите тези мародери сега плачат , "загрижени "за нацията! Комуниста е от най- гнусните мутации на човешката природа!
26
Време е президенша по известна като шантавото Деси да седне на кормилото на БСП.аз съм за деси
27
На тази "професорка" като и видиш муцуната ти става ясно, че е проЗта селяндурка, домъкнала се в града след 9 септември 1944 година и живяла в национализирано жилище, баща и и дядо и са родени в див, въшлив ратайски бит в някое помашко село, където сместа се получава между турчеещи се мангали и чисти мангали. Искаме генетичен тест на всички партийни функционери за да знаем, че никога не сме гласували за българи.
28
ВАНЯ ДОБРЕВА Е ДОКАЗАНО НЕКОРЕКТЕН И НЕЧИСТОПЛЪТЕН ЧЛЕН НА БСП. ТЯ Е ОТСРАНЕНА НЕ БЕЗ ОСНОВАНИЕ ОТ НИНОВА. ТЯ Е ТУМОР И ИЗПОЛЗВАЧ С ДВЕ ДУМИ НЕ СТАВА.
29
Знаем ви другарството -др .Трайчо Костов , др . Горуня , др. Леваневски, др. Андрей Луканов и още хиляди знайни и незнайни др ,комунисти,къде са ??
30
ИВАНЕ СЕГА СКОЧИХА ПОНЕЖЕ ПО ВРЕМЕТО НА БСП БИЕХА АКО СЕ ОПЛАКВАШ ЧЕ НЯМА ПЪТИЩА ЧЕ НЯМА МЕДИЦИНА, ЛЕКАРСТВА .ТИ ДА СИ ЧУЛ НЯКОЙ ДОКТОР ДА Е ХВАНАТ ПО ВРЕМЕТО НА БСП ЧЕ ИЗТОЧВА ЗД. КАСА ИЛИ ПЪК ЧЕ СЕ ПРОДАВАТ ЛЕКАРСТВА ЗА ОНКОБОЛНИ А НА ОНКОБОЛНИ ПРЕДЛАГАТ ЗАМЕСТИТЕЛИ И ТЕ УМИРАТ ...ИМАЛО Е ТОЛКОВА МОШЕНИЦИ ПО ВРЕМЕТО НА БСП НО НЯМАШЕ КОЙ ДА ГИ ХВАНЕ...
31
Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2oOsQJq
32
Всеки що годе грамотен човек вижда че на нашата географска територия може да съществува само лидерска партия. БСП се опитва да бъде опозиция, но явно на някои членове не им харесва. Коя от другите партии не е лидерска. Демократична система тук не може да вирее, колкото и да ни е неприятно.
33
Каква висша шефка е Ваня Добрева? Джендър на хранилка. Преди при червените, сега при герберите. Брат и Наско Добрев е зам.министър на Бойко в МЗХ. Жената просто осребрява предателството си.
34
ПОРЕДНОТО ЧЕРВЕНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ-ПРОБУТАНА ОТ БАЩА СИ ЧАВДАР ДОБРЕВ В БСП И НАПРАВЕНА ЗА ПРОФЕСОР В БИБЛИОТЕКАРСКИЯ ИНСТИТУТ,БРАТ Е АНАЛОГ-ТРЪГНАЛ ОТ БСП,СЕГА ЗАМ МИНИСТЪР ОТ КВОТАТА НА АТАКА,РЕСП. ЯСНО ОТ КОГО! ВАНЯ Е ГЛУПАВА И САМОДОВОЛНА.......
35
Червени уруспии.
36
Умрели сте много отдавна, само каката Курнелия е жива.
37
ДА ГО ТУРЯ НА МАЙКА ТИ В ПУТК-ТА !!!
38
Велислава Дърева, приятeлката на селския философ Желю и на лукавия мошеник А.Луканов! Ясна си ми "професорке"!
39
Леле,леле,професоркката Ваня,достойна наследница на татето си.Това са групата подлоги на чужди интереси,които под знамето на борбата за изправяне линията на БСП искат да я ликвидират ама НАУШКИМ!Защо наушким.защото цялата говорилня е БСП ДА СИ ОСТАНЕ РАЗВЪДНИК НА ПРЕДАТЕЛСТВО И ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ КАКВАТО Е СЛЕД 10.11.1989г.Ако прочетете бълвочите на тате и във в.ЗОРА за ролята и пътят на унгарските сициалдемократи,ще разберете и бълвочите на щерка му.Важното е да се разбере,че БСП трябва да изчезне от политживота на България,но всичките лаячи искат точно обратното.Единение-да!Революционна промяна-да!Но кратко и ясно-без БСП и критици и реформисти като Ваня и баща и!
40
ми иди в герб ма, там няма авторитарно управление, какво се ослушваш. Я как лесно ви купи Вожда с 43 млн дупка си осигури "опозиция" в БСП да свали единствената му пречка - Нинова. Още като дойде 2009-а така купи 10 дупетата на Волен и го сложи на минимум за група и му върза ръцете та после патреотете та сеха Нинова, разчиства си пътя човека с подобни подлоги като вас лесно ставе. Ама Нинова ще влезе в НС, а вие със слугинаж няма да прокопсате.И няма значение дали е на власт, тя си е добре и като опозиция, вие му мислете.
41
правилно ГГ е изкаран като криминален тип защото всеки който има съмнителни финансови сделки и не може да ги осветли е такъв, ако не си чувала за финансови далавери.а щом защитаваш продажник като мерджанов по-добре директно напускай бсп, мърши нагли, купиха ви за два сребърника, то беше ясно че герб ще търси да ви разбие и очаквано намери пролуката и как набързо след толкова години извади милиони за Гергов и ви подписа присъдата. С нашите пари ви плати на продажниците и така се бетонира завинаги.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13750
архив

Мъжете също са способни да изпитват чувства. Например - чувство на глад. 

няма нови новини
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
сега
2618
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с разкрития за корупционните далавери на червения кмет на Костенец - предлагали пари на общинари срещу гласуване за определени фирми (ОБНОВЕНА)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Имал ли е Христос братя - отговорът ще ви изненада...
x