САМО В ПИК TV! "Възраждане" разкри нови безумия на кабинета на Просто Киро - вкарали странен закон в Плана за възстановяване (НА ЖИВО)

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК TV! "Възраждане" разкри нови безумия на кабинета на Просто Киро - вкарали странен закон в Плана за възстановяване (НА ЖИВО)

94844
на 25.01.2023
САМО В ПИК TV! Възраждане разкри нови безумия на кабинета на Просто Киро - вкарали странен закон в Плана за възстановяване (НА ЖИВО)
Автор:   ПИК

От партия "Възраждане" разкриха нови безумия на кабинета на Просто Киро. Оказа се, че в Плана за възстановяване, са вкарали странен закон.

препоръчано

"Г-н Свиленски, неочакваният възторг от включването на точката още не може да ви пусне“, направи весела забележка Желязков към социалста, който беше един от най-дейните смутители на тишината в залата още от самото начало на днешното заседание.

Едва след това се пристъпи към предложените изменения и допълнение на Закона за медиацията на второ гласуване. От "Възраждане“ определиха внесените предложения като безумни и заявиха, че няма да ги подкрепят.

"Законът е ненужен и ще внесе допълнително хаос във функционирането на самата съдебна система“, каза депутатът Златанов от партията на Костадин Костадинов. 

Радомир Чолаков от ГЕРБ заяви, че колегата му бил принципно прав, но изказването му било като за първо четене.

"Някой от предишния кабенит е вкарал в Плана за възстановяване и устойчивост тази промяна. Ние сме под натиск и този натиск ще се засилва много в следващите дни и седмици, защото някой е решил да вкара тази промяна“, анализира Чолаков.

"Този закон е част от една поредица от безумици. Да оставим брюкселските чиновници. Още по-потресаващи са нашите чиновници, които ни управляваха - в План за възстановяване е вкаран Закон за медиацията! Тези безумици трябва да бъдат прекратени! Този законопроект ще влезе в сила след година и половина. Я ги има тогава тези управлявлащи, я ги няма. Наред с енергетиката, вкарваме и закон за медиацията“, взе думата Цончо Ганев от "Възраждане“.

Гледайте НА ЖИВО ПО ПИК TV!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тичането за здраве в града може да бъде опасно Тичането за здраве в града може да бъде опасно
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК