САМО В ПИК TV: Георги Божинов от БСП с тежки критики към Нинова: Ако има достойнство, ще напусне още днес (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК TV: Георги Божинов от БСП с тежки критики към Нинова: Ако има достойнство, ще напусне още днес (ВИДЕО)

78180
на 04.04.2021
САМО В ПИК TV: Георги Божинов от БСП с тежки критики към Нинова: Ако има достойнство, ще напусне още днес (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Въпросът е България направи ли днес успешен избор за своето бъдеще, или не. Това коментира ексклузивно пред ПИК TV представителят на БСП Георги Божинов.

препоръчано

"Големият въпрос е след тези избори България има ли шанс тук да се провежда една по-успешна политика, която да постига обществения интерес", добави той.

"Трябват истински водачи. Видяхте ли водачески сблъсък в тази предизборна кампания. Не видяхте, защото той нямаше да се различава по съдържание и дълбочина на политическото мислене от изразителите на опорните точки, които щабовете даваха", каза още Божинов.

"Партиите, политиците и депутатите, за да удължат собствения си парламентарен живот, ще трябва да минат на друго ниво на политическа отговорност. Ако днешният избор е неуспешен, избирателите ще потърсят други партии и това ще е мощен стимул, за да се направят необходимите компромиси", коментира той.

"Ръководството на БСП всячески ще се старае да удължи живота на този парламент, тъй като през последните 4 години и половина ръководствОто на на БСП се опитва да разруши тази партия", категоричен е социалистът.

"Ако не настъпят радикални промени, БСП ще загуби и това положение, в което се намира", каза още той.

По думите му ръководството на БСП, ако има достойнство, трябва да напусне още днес.

"Нещата са толкова сериозни, че днешният избор ще го оценяваме в близките месеци. Партиите, които набраха скорост и са във втората осмица за 1 месец в пандемия, до септември ще имат да кажат много неща и ще станат фактор в следващите президентски или предсрочни парламентарни избори. Народът няма повече да избира между тези партии, ако те не излъчат добро управление", завърши Божинов.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 206
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това