Вход
София
Времето в София 27 o C

САМО В ПИК TV! Георги Харизанов с безмилостна дисекция на дебатите "Елена Йончева - Мария Габриел" и провокациите на Румен Радев (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Георги Харизанов с безмилостна дисекция на дебатите "Елена Йончева - Мария Габриел" и провокациите на Румен Радев (ОБНОВЕНА)

на 15.05.2019
161232
57
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов с безмилостна дисекция на дебатите "Елена Йончева - Мария Габриел" и провокациите на Румен Радев (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
15.05.2019
57
161232

Шефът на Института за дясна политика Георги Харизанов направи безмилостна дисекция на първите дебати между водачката на червената евролиста Елена Йончева и водачката на евролистата на ГЕРБ Мария Габриел и консултациите на президента Румен Радев за избора на нов главен прокурор в пика на предизборната кампания за Европейски парламент.

ПЪРВО В ПИК: Георги Харизанов с култов коментар за Корнелия Нинова и листата на БСП

ПЪРВО В ПИК: Георги Харизанов с култов коментар за Корнелия Нинова и листата на БСП

Политическият анализатор Георги Харизанов написа култов...

на 25.04.2019

"Победителят в дебата между Мария Габриел и Елена Йончева е безспорен и това е г-жа Габриел. По-важното е, че със своето умерено говорене даде възможност на своя опонент да покаже своята огромна некомпетентност", обяви Харизанов.

"Всичките нередности, които Елена Йончева трябваше да изнася, се оказаха менте. Всичко, което залагат е лъжа, и съчетано с убийствената некомпетентност на Йончева, нещата не се развиха така, както очакваха", добави той.

"Не изключвайте сценария, че нарастващата популярност на Йончева в парламента е причина Корнелия Нинова да я изпрати в Брюксел. Така както се опита да си разчисти сметките със Сергей Станишев, по същия начин, но по-тактично се опитва да я отстрани", коментира политическият анализатор.

"Първото и четвъртото място в евролистата на БСП е опит да се прелеят гласове от президентската институция в партията", каза още шефът на Института за дясна политика и добави: "Четвъртият в листата на БСП продължава да е шеф на неговия Стратегически съвет. Така че претенцията му за равна отдалеченост е най-смешното нещо, което е казвал, а той е казвал много смешни неща."

"Тези хора нямат морални драми. Те са спокойни и щастливи и няма за какво да се ядосват. Може само да им завиждаме", заяви иронично той.

"Да си припомним, че единствената партия, с която Радев се е срещал, откакто стана президент, е БСП, за да обсъдят "Визия за България. Да си припомним, че той често се среща с г-жа Нинова и че единственият пленум, на който присъства, беше този на БСП. Всичките му действия показват едно желание да се заяви участие в предизборния процес", сподели Харизанов.

"Имаме президент, който е част от предизборния щаб на Българската социалистическа партия. Пакетирането е безспорно и то е най-силно в техните редици. При всички тези неща е много глупаво и нагло да кажеш, че си равно отдалечен", категоричен е политическият анализатор.

"С консултациите си за нов главен прокурор, той отправя послание, че има желание да бъде част от този процес, че, видите ли, има желание да търси по-високо качество в съдебната система. А действията му, респективно действията на БСП, са били точно обратната посока", допълни шефът на Института за дясна политика.

По думите му президентът няма като какъв да прави такива консултации освен в опитите си да прелее гласове от президентската институция към първия и четвъртия в листата на БСП.

"Кампанията на Стефан Тафров е изключително забавна. Нека да кажем, че той си присвои падането на визите за България и каза, че заради едно негово вечерно обаждане са паднали визите. Днес имаше още едно забавно изказване, че е победил Сергей Лавров. Толкова забавна и смешна кампания отдавна не бях виждал. Няма съмнение, че "Демократична България" няма да прескочи бариерата. В тази коалиция положението е много тежки. Всички водят изключително странни кампании. Тома Белев например вчера се снимал с билборда на Ивелина Василева и написал, че тя е с номер 12 в бюлетината, а той бил с номер 13", разказа Георги Харизанов.

Харизанов закопа президента за срещата с Цацаров и участието му в предизборната кампания

Харизанов закопа президента за срещата с Цацаров и участието му в предизборната кампания

Съветвам първите държавни и партийни мъже да имат...

на 14.05.2019

"Не се развиха по план нещата за Корнелия Нинова. Тя влезе в кампания за избори, които си мислеше, че ще спечели. Водачът на листата й е изключително некомпетентен, обвинен за пране на пари. Вторият в листата не го познаваме, кой е, на кого е човек. Третата в листата се изпари, г-жа Нинова й е заповядала да не говори. Четвъртият в листата Иво Христов се скара на телевизионна водеща защо го пита за "чеверме социализма" и каза, че ако победят на тези избори ГЕРБ, всичко свършва. Петият в листата Сергей Станишев е тежко бойкотиран от собствената си партия. С тази листа, с тежко компрометиран водач, с анонимни втори и трети в листата, с четвърти, който е псувал БСП, и с пети, който е бойкотиран от партията си, на какво разчитате в тази листа", попита политическият анализатор.

"Не мисля, че ГЕРБ отслабва, напротив чупят се митове, чупят се твърденията, че премиерът Борисов не смее", отсече той.

"Кристалина Георгиева, за съжаление, не успя да утвърди образа си у нас най-вече заради изключително лошите си съветници, която я вкараха в последния момент в онази битка с Ирина Бокова", припомни шефът на Института за модерна политика. По думите му, ако не беше драмата у нас с кандидатурата й за ООН, тя щеше все още да си бъде одобряване у нас.

"Ако няма форсмажорни обстоятелства, предвиждам 3 партии да вкарат представители в европарламента. Между 1 и 2 мандата разлика предвиждам в полза на ГЕРБ. ДПС има реални шансове за 4 мандата, ако си направи реалния резултат", коментира Харизанов.

"Предвиждам лидерска криза в БСП, предвиждам нова атака на вътрешната опозиция и предвиждам по някакъв смешен повод да се върнат отново в парламента. Вижда се обаче, че парламентът работи много добре и без БСП", заключи политическият анализатор.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(57)
1
Прав е Харизанов. Мария размаза Милиончева като гн**ида. Ще гласуваме за ГЕРБ
2
Този крадлив помияр ли намерихте да прави дисекция?! На Тиквената ни диктатура?! За разлика от рибата, Тиквата се вмирисва откъм задника, а устата на този ближещ палячо се намира малко по-напред...
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Да гледаме? Вие наборките на XIII-я конгрес, у ред ли сте? Да не са яли вашите марули докато сте били на път? Навявате ми скръб. Все едно не сме виждали в живота си ръб... МХМ...
5
Скоро ще му правят на него финансова дисекция!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
искат с агресия , всяване на страх и анархия да съборят държавата и по мародерски да я разграбят за три дни ...като талибани - БСП -ту ...да ми звъннат 0889697633..
8
Неграмотния тръбар взе и дисекций да прави. Гордеите се българи. Да ги изметем гербаците заедно с наведените лакей като този мишок
9
Открили са дипломата на Харизанов за осми клас !
11
Влизам в сайта, за да се посмея от сърце на глупостите ви.Искам да видя как ГЕЙберастките МАЛОУМНИ ПOДЛOГИ "взривяват", "разбиват", "унищожават"и др.подобни глупости...Абе TAШAK да СТАВА. :-)
12
Ами тогава не влизай в този сайт. Марш на Позитанската кочина
13
Гербаджийте се задавиха от злоба защото разбраха, че се свличат в асансьорната шахта. Хората не ви искат бе корумпирани мишоци. Довиждане.
14
Елена осъди ББ и ще Ви разкаже играта. Неделчо защитавайки корупцията и управлението на шайката си ОПГ. ГЕРБ генерира корупция защото разпределя парите. Ти си част от нея както и Харизанов защото получавате пари от Бб и Цц
15
Ама тоя не трябваше ли да е в затвора (Харизанов)????? АААААА - сетих се , няма да е , нали Падишаха рита мач с него. Извинявам се за неуместния въпрос!
16
До №12. Абе МАЛОУМЕН и МИРИЗЛИВ ГЕЙберастки ПEДEPACИHO,ИЗВАДИ си KYPЦИTE от очите и виж, че съм написал, че СТАВАТЕ САМО за TAШAK бе БОКЛУК, и ТОЧНО ЗАТОВА ВЛИЗАМ в САЙТА....ЗА ДА СЕ ГABPЯ с ВАС, бе МАЛОУМНИК......хахахахахахахаха, Тъп EБAH ГЕЙберастки ГЪ3.......хахахахахаха...
17
Намира ли се все още,някой нормален човек,който да чете глупостите на този провалил се навсякъде и във всичко субект!
18
АнаЛЛизатор-тръбокрадец! Халал да му е ПИК таков АлаЛЛизатор.
19
Елена такава,онакава ама защо има звездопад от оставки,бе малоумен Аризанчо?Що тъй бе,пиле недоучено?
20
Яаааа на баба Ива са и скрили бръчките. Да ли не са и опънали и прашките?
21
Дисекция на тръби !
22
Черен влак се е композирал Ленче ле , от София за Сливен......
23
КОРНЕЛИЯ,ЙОНЧЕВА И РАДЕВ НЕ СА СМЕШНИ,ТЕ СА С УЧУДВАЩА НЕКОМПЕТЕТНОСТ ПО ВАЖНИ ВЪПРОСИ; НЕ ИМ Е ЯСНО ЗАЩО В МОМЕНТА ПЕНСИИТЕ СА ТАКИВА,А ЗАПЛАТИТЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯ ПАЗАРА, ШЕФА ТИ А ЗА ДЪРЖАВНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ БВП НА ДАДЕНА СТРАНА. КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ИЛИ ОТИВАШ ДА МИЕШ ДУПЕТА В ГЪРЦИЯ ИЛИ ИСПАНИЯ ИЛИ РАБОТИШ УМНО И ЧЕСТО В БЪЛГАРИЯ.
24
За един месец 7 министри. защо Харизанов не направиш дисекция на тези оставки. Те не са оставки от морална гледна точка, а опит да се спасят от наказателно преследване . : министри за един месец си чиста проба корупция във високите етажи на властта и нищо друг. Слепи ли се и не виждате ли с какво разполагат тези хора без един трудов стаж извън администрацията. Просто престъпници!!!
25
Тоя дебил след 10 дена ще анализира кенефа в софийския затвор.
26
ПАК ВИ ПОВТАРЯМ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЩЕ ИЗЛОЖИ БЪЛГАРИЯ С НЕЙНИТЕ ОФШОРКИ,УЖ ЗАКУПЕНА ТВ ТЕХНИКА ,ГОРИ,"НАСЛЕДНИЧЕСКИ ЗЕМИ" И МАНИЯТА И ЗА СТРОЕНЕ НА КЪЩИ С ПАРИ И С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ СА ПРЕСТЪПНИ ПО МНЕНИЕТО НА ГЕШЕВ.
27
Абсолютно верен анализ. Льони тъпото показа повърхностното лице на цялата компартия. Вече съм спокоен за изборите,защото всички,с които говорих са потресени от въпиуштата и некомпетентност.
28
Недо дялчо, Он наместника на дедо Боже и той безмилостен... явно е недоволен от ПИКаенето ви тук и е спуснал, този специалист-тръбар, да запълва дупките. А така нема, помийка в чинийка.
29
не са българки. Стига сте ги коментирали!
30
Абе,тази на снимката я познах по ушите -великата журналистка баба Ива.Ами този олигофрен до нея кой е?
31
Елена ще разкаже играта на късопаметни наивници като теб, тя си живурка в лукс и е уредила наследниците си с имане и пари до 5 коляно, а вие рибките, които сте клъвнали въдичката само ще и дишате прахта и ще се жалвате, че България била най- бедната.
32
Ivo Hristov е завършил средното си образование в „Атене Роаял“ в Брюксел защото през 80-те години баща му вече е щатен разузнавач II степен във Военното разузнаване и като такъв е изпратен на втора дипломатическа заплата „съветник по политическите въпроси“ в посолството на НРБ в Белгия. Освен, че бащата продължава да е от „отбраната комунистическа номенклатура“, която получава по две заплати, логично е да се предположи, че държавата тогава плаща и обучението на Ivo Hristov в престижното брюкселско училище. В този период малцина българи са имали привилегията да учат легално на Запад. Другите са били принудени да бягат от страната нелегално и са били обявявани за невъзвращенци. Не са имали шанса да се чуват дори по телефона със своите близки, защото роднините им тук са били строго следени и са подлагани на репресии за всеки контакт с емигрантите. Да, сега има българи, които живеят и работят на Запад, но това е свободен избор и за разлика от времето преди 1989 година, това не е престъпление. Както не е престъпление, а е право на журналистите да питат. А СЪШИЯ ТОЗИ РАЗВЯВА МАНТРАТА ЧЕ ДВА МЛН БЪЛГАРИ ЗАМИНАЛИ ЗА ЧУЖБИНА- БАБИ СИ ГЛЕДАТ ВНУЦИТЕ ПО СКАЙП.ТАКА Е ДРУГАРЮ ХРИСТОВ - ПРЕДИ 89-ТА ГОДИНА КАТО НЕ МОЖАХА ДА ВИДЯТ СВЯТ СЕГА Е ТЕХНИЯ РЕД.АКО ИМАХА ВАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ СЕГА ЩЯХА ДА СА ТУК.
33
Стига сте ни обиждали анализаторчето. Не сте ли чували поговорката "На ХАРИЗАН кон зъбите не се гледат"
34
gosche,za trabite ne ti se e razminalo.ste se vidim v belene.
35
harizanov e tolkova analizator,kolkoto stoitschkov i atomen fizik.
36
отговор на коментар
24:Може би си прав че има корупция сред тези с оставките но пък действа оздравително - няма незаменими хора - да си зная - пикнат накриво и баце им показва картона.Ама той не открива топлата вода - Станишев направо уволни Нинова за корупция.
37
Колко се зарадвах като видях снимката на която са Хатизан дьо Ташак и изкукалата но безкрайно красива Бабс Ивче. Чудесна снимка на две платени от'репки които след малко време ще се молят за работа. Кой ще ги вземе, защото вече са утвърдени като платените фекаломети на лицето, което мафията постави да краде и разпродава България. Която и телевизия да гледате, Харизан дьо Ташак е дежурен по амбразура. Фърля ли се фърля да защитава това което не може да бъде защитено. И той некакъв директор, на бурите и ветровете, който утре ще плаче пред някоя врата за милостиня. Кой ли ще си цапа ръцете с тях е въпроса? Толкова гнусотии изприказваха и изписаха. Много вероятно е и да им се търси отговорност за помията, което си заслужават.
38
тръбата до баба яга! Велико! Два смърдела, събрани на едно място! Оправѝ си речта, Маааа! Крещиш и мекаш!
39
отговор на коментар
а ти откъде изпълзя? От неремонтираната си панелка ли! Я марш пак там!
40
Да ви имам анализатора и бабата яга.
41
Защо пишете с големи букви?Никой разумен човек не ви иска!Ще се удабите в плюнките си,а ти си патриот ,колкото аз космонавт.
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Тоя е АНАЛ ЛИЗАТОР на ТИКВАТА за да отърве пандиза за скрапа и заемане длъжност без образование кражба на мотор и т.н. типичен гвардеец на ГЕРБ!!!!!
44
noliate pone edna svirka da mi napravi6
45
Пояснявам на КРЕТЕНИТЕ ОТ ПИК, ДИСЕКЦИЯ се прави на жаба, А КРАДЕЦА ХАРИЗАНОВ МОЖЕ ДА ми Направи свирка
46
Ха, ха, ха, биолога от коментар 45 безусловно е прав, но на крадливото, тръбно недоразумения явно "нежната красавица"с особените уши му е заприличала на жаба и затова "умничетата-интелектуалчета "от платенопоръчковото и наведено сайтче-кенефче ПИК са използвали тази дума!
47
отговор на коментар
Неграмотният си ти. Не се пише "дисекций " , а се пише ДИСЕКЦИИ. В трите изречения които си написал имаш ТРИ правописни грешки нещастнико , но се осмеляваш да критикуваш умния човек.
48
А вие двамата сте долни простаци.
49
С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Май ти влиза вече ц-елия в червения ти м-иризлив задник да отиваш да целуваш на женката ти к-ура гейзер смотан!
52
Те са един и същ тъпънгер плюс още поне 20 трола червени с различни имена. БОКЛУЦИ.
53
На тая снимка са баба Яга и адук Харизан
54
Трябва малко чистота в ефира. Човек с НИКАКВО образование, многократно осъждан, не би трябвало да се появява като нравоучител - та той самия какъв е? - доказан престъпник.
55
Тозии коментари кретен Гошо Тръбата е за затвора , а не да прави политически коментари!!! Гоше , къде са 104 000 тона тръби от "Напоителни системи"? Открадна ги за да ни ги откраднат циганите?? Много великодушно си постъпил , защото иначе , маса мангали щяха до влязат в затвора , а ти не!! Затова ли си извадил такъв дълъг език и ближеш ли ближеш!!! Тъпанар
56
Космическа онлайн стратегия .Ярка графика и завладяващ сюжет.Роботът печели пари за вас !Супер забавление !https://bit.ly/2JrOSes
57
отговор на коментар
Май...нямаш идея,а?Кой е прав?Кой е той?Коя е тя?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 12496
архив

Професор се обажда на колегата си: - Занимаваш ли се с нещо? - Да! С Аква-термално третиране на керамика, алуминий и желязо в принудителни условия. - Стига работа, дай да излезем и да пийнем по едно! - Мия чинии, бе... и жената ме бройка...

 

няма нови новини
Днес: 257
hot
най-четени новини в момента
сега
2634
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов открива нова зала в курорта Албена - гледайте НА ЖИВО
x
ВНИМАВАЙТЕ! Легионерската болест дебне от тръбите
x