Вход
София
Времето в София 12 o C

САМО В ПИК TV! Горещи данни от “Сова Харис”: ГЕРБ бие БСП. Борисов е най-влиятелният БГ политик в Европа. Томислав Дончев и Станишев най-желани за водачи на листи (ОБНОВЕНА/ГРАФИКИ)

САМО В ПИК TV! Горещи данни от “Сова Харис”: ГЕРБ бие БСП. Борисов е най-влиятелният БГ политик в Европа. Томислав Дончев и Станишев най-желани за водачи на листи (ОБНОВЕНА/ГРАФИКИ)

на 08.02.2019
105623
72
САМО В ПИК TV! Горещи данни от “Сова Харис”: ГЕРБ бие БСП. Борисов е най-влиятелният БГ политик в Европа. Томислав Дончев и Станишев най-желани за водачи на листи (ОБНОВЕНА/ГРАФИКИ)
Автор: ПИК
08.02.2019
72
105623

Социологът Васил Тончев обявява горещите данни от последното социологическо изследване на рейтингите и шансовете на партиите и политиците и нагласите на избирателите на предстоящите избори за Европейски парламент на 26 май.

Толкова интересно е било само през 2017, когато Борисов бе подал оставка, каза Тончев.

На въпроса „За коя политическа сила ще гласувате за изборите за европейски парламент през май 2019 г.?“ 20% отговарят ГЕРБ, 18,3% подкрепят БСП, а 5,3% - ДПС. ПП „Атака“ получава подкрепата на 1,7%, ПП „Воля“ - 1,6%, ДСБ - 1,4%, СДС - 1,1%. Под 1% подкрепа получават НФСБ (0,8%), АБВ (0,8%), ВМРО (0,7%) и „Да, България“ (0,4%). 4% от биха гласували за друга политическа сила. 26,6% от анкетираните заявяват, че все още не са решили кого ще подкрепят на евровота, а 17,3% заявяват, че няма да гласуват.

Най-вероятно е трите големи партии ГЕРБ, БСП и ДПС да реалидират резултат 6:6:4, казва Тончев. Избирателите според него разбират все повече значението на Европа и ще се съобразят с това.

Важен според него е мажоритарният елемент. И в ГЕРБ, и в БСП има вече изявени експерти. Пример са Томислав Дончев, Мария Габриел и Ковачев. Интересна е интригата при БСП. Особено интересна е тя със Сергей Станишев в БСП. Станиешв допринася за подкрепата на БСП, защото допринася с 25%. Елена Йончева всищо вдига процентите на БСП, които са 18.

Много тежък проблем е корупцията в България и вкарването в темата на Йончева и Нинова ще е проблем за БСП. При по-малките партии лидерите стоят по-тежко според Тончев.

Не виждам как "Атака" ще излезе на избори с Валери Симеонов от НФСБ, каза Тончев. Това разцепление би освободило пространство за ДПС. ВМРО и НФСБ са предпочитания за ГЕРБ партньор. Има опция СДС да заеме пространството на "Атака".

За ГЕРБ не е актуален въпросът за предсрочни парламентарни избори. Това би било възможно, ако те загубят драматично от БСП, но засега не се вижда такава перспектива, твърди Тончев. Същевременно гражданите са отвратени от политическата ситуация. А ГЕРБ и БСП са в паритет. Борисов печели време във властта, отчитайки ситуацията, според Тончев.

За една трета от хората у нас най-значимо влияние и авторитет в Европа от българските политици има Бойко Борисов. Над 32 процента одобрение. Тази висока оценка премиерът е заслужил благодарение на успешното Европредседателство и на активната външнополитическа позиция през третия му управленски мандат. Според обществеността у нас вече е значителна и тежестта на президента като външнополитически фактор. Сергей Станишев също се откроява като български лидер в международен план. Водачката на опозицията Корнелия Нинова е посочена на 4-то място, което показва, че засега нейното политическо присъствие преобладава вътре в страната. Открояват се още имената на Мария Габриел и Екатерина Захариев, което е естествено с оглед на техните професионални ангажименти.

Мажоритарният елемент ще играе значителна роля на предстоящите избори. Поради това значение ще имат потенциалът, с който разполагат отделните партии и начинът, по който ще подредят листите си. ГЕРБ разполага с успешни евродепутати, но за евентуален водач на листата Томислав Дончев получава около 3 пъти по-голяма подкрепа от следващия го Андрей Ковачев. При БСП дилемата е по-сложна, защото избирателите открояват двама претенденти. Лидер е Сергей Станишев, който с присъствието си би повишил подкрепата за партията като цяло. Името на Елена Йончева обаче също носи голям потенциал. Засега тя получава подкрепа, равна на тази на партията, която я излъчва, но при разигралата се ситуация влиянието й може да расте. При другите партии с възможности за спечелване на евродепутатско място електорална тежест имат както имената на някои от лидерите, като Волен Сидеров, Веселин Марешки и Николай Бареков, така и настоящи и бивши Евродепутати като Ангел Джамбазки, Светослав Малинов и Ивало Калфин. Лидерството в листата на ДПС и този път е енигматично за широката публика.

Високият процент на президента Радев се дължи на политическото му говорене, което е заради това, че се харесва на хората, смята Тончев. Радев държи според него няколко писти отворени. Има отворени опции за бъдещето.

Според Тончев стартът на кампанията е даден. Важен е подходът на Бойко Борисов, който може да благодари на хората, когато проявяват здрав разум. Защото е важен националният интерес и защитата на политиките, важни за България в Европа.

Стандартът на българите, борбата срещу закона "Макрон", "Шенген" са други важни теми според гражданите в изследването на Тончев. Редица вътрешни теми и политики не се открояват напълно, макар да граничат с европейската тематика.

Може нагласите на хората да се обърнат от антиевропейски послания, прави обаче уговорка Тончев.

Вижте цялото интервю на Васил Тончев пред Ива Николова в ПИК TV:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(72)
1
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
С ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ПАПРЕД КЪМ ПОБЕДАТА....КАТО ВИ ХАРЕСВА СТАНИШЕВ ...ВЗЕМЕТЕ СИ ГО ПРИ ВАС....ХАЛАЛ ДА ВИ Е...)))))
3
ИДВА , ЦИГАНСКО ЛЯТО ! КРУМОВИ ЗАКОНИ , И ДА СЕ СПАЗВАТ ! 1 - ВЛИЗА ДА КРАДЕ У ДОМА - ГЪРМИШ ГО , КАТО КУЧЕ ! 2 - НАД ТРИ ДЕЦА - СЛЕДВАЩИТЕ БЕЗ ДОБАВКИ ! , 3 - НЕРЕГИСТРИРАНА КЪЩА , ИМОТ - СЪБАРЯНЕ ! 4 - НЕ ИСКА ДА РАБОТИ - БЕЗ ПОМОЩИ , 5 - НЕ ИСКА ДА УЧИ - БЕЗ - ДОБАВКИ ! 6 - РАЗТУРЯНЕ НА ГЕТАТА -- СОЦИАЛИЗАЦИЯ ! ,,, ЗЛАТНОТО ПРАВИЛО --- БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО ! --- КАЗАХ !
4
Tiukвата е и най популярния шут и посмешище в Европа по време на срещи на ръководителите на ЕС и ЕНП !!!
5
Браво на ГЕРБ. Само с ГЕРБ напред до напълното унищожение на БСП-едерасите.
6
Аме кво прай ся. Ща накарам клепоухия каун да прай партия иначе съм в затвора.
7
Мачкай Боеко!Бугаропитеците на територията точно тва заслужават!Пълен триумф на Помощното и Пожарникарското!
8
БСП-едерасите пак седнаха на пачи яйца със Станишев Момата.
9
Няма животно, което да помогне на това отиващо си правителство, да не говорим пък за совата.
10
На заседанията на ЕК Премиера в 90% от времето гледа в смартфона си след като е целунал всички подред. След това се отдава на гледане на футболни мачове. Ако някой погрешка се обърне към него вдига телефона и почва: Ало, Баньо...
11
https://www.youtube.com/watch?v=vOaK1B1G-VA
12
Бойко Борисов е най-влиятелният бг политик на света и околностите му !!!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Е.бан Рошкоо...съпруго моя е.бана..даже трол не стана от теб,Катюша мая е.бана...
15
А защо не сте писали партия Възраждане майкави мръсна да е-б-а подлоги на тиквата , значи ще гласувам за БСП да ви го нахакам на мръсните американски сатанински подлоги !
16
Със законовите промени се заобикаля давностния срок за престъпления срещу България! Неподсъдни са, защото престъпленията им са през 90-те години на 20-и век, въпреки че трябва да се премахне давностния срок за престъпления от 1989г. до момента! Да си докажат доходите, да си докажат разходите за Бентлита, Хотели и унищожени Заводи! Пълно отваряне на офшорните сметки е договорено с Помпео, защото там се крият и нарко капитали! Ал Капоне за неплащане на данъци го осъдиха, а нашите престъпници са чисти,защото имало давностен срок за престъпленията им, кой е.бал, е..бал, Корни вече не е ковра!
17
Габриел е много изявен и заслужил експерт?! Също като експерта по сигурността и вътрешния ред - агента на ДС другарят Пъпеш, който набутва клетия данъкоплатец с милиони левове всяка година! Тиквената комунистическа диктатура произвежда само неграмотни и лигави калинки, с особено чувство за усвояване и пристрастия за гнусна, но агресивна орална любов, без секрет за смазване...
18
!!! -----> Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов - НЯМА ПЛАЩАНЕ !!!
19
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
20
С ТОЗИ КАЛПАВ СЪД,КОЙТО ЩЕ ПОДМИНЕ ДОКАЗАНИТЕ КРАЖБИ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА МОЖЕ И ЗМИЯТА ДА ВОДИ ЛИСТАТА. КОГАТО СИ ОТ ПАРТИЯ БСП ЗА 3-йно УБИЙСТВО ЩЕ ТИ ДАДЪТ УСЛОВНА ПРИСЪДА.
21
Бойко, извади го да пръдна
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
24
Не случайно Путин пенсионира Решетников, да намери малко време и от това пъцулче на КГБ да ни отърве!Както обясни Иво КГБ-то, Радев Шубето се насир.ал дори от снимка на Генерал Борисов, не защото го било страх, а защото имал слаб стомах и бил слабо.умен, но това било професионално увреждане!
25
Гърчове!Абе,пак че дойдат руснаците,оно се е видело и бегане че бъде през гьоло,маамоо,та чак зади Америка,ама ии там е за говеда..
26
М дааа, червените дебилни БСПеерасти са останали около 18%, скоро Импексовата барсала ще сведе тоя % от педофили до 0.
27
Отговорите на този въпрос, които се отнасят за сричащия "отличник" Радев са абсолютно нереални, защото този некадарник-темерут е известен само на българските неграмотни комунисти по селата, но из Европа никой не е и чувал за него...
28
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
29
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
30
Кърмит Жабока от Хасково също е финансиран от Сорос! Този уж независим комитет от мафиоти, приватизатори и грантаджии, който му направи най-скъпата изборна кампания е ползвал освен рубли и доларите на Сорос! Червените наивници припознават Хасковския Каун като алтернатива, а той е комплексиран антибългарин! 30+ години Сорос финансира унищожението на България, като се започне от Луканов и се завърши до Радев! Да не забравим и Румен Гечев, фалиращ банки през ден!
31
До герберските калинки, които седите зад екраните по всички етажи на администрацията. Моля спрете троленето и си вършете преките задължения. Запомнете, че на всичките съпруги, дъщери, племенници, балдъзи и любовници, начучкани на длъжности с фалшиви конкурси плащаме ние с нашите данъци.
32
ПЪРЗАЛЯТЕ ни за серГЕЙ.Никой не иска тоя ПЕЕЕЕРАС.Ако ГЕЙберастите го искат,нека си го вземат, и хич да не се връща в БСП.Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....ииииии....ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ.Знае много добре ЧЕТИРИ ЕЗИКА.УЧЕН, ЕРУДИРАН, ИНТЕЛИГЕНТЕН......СЛЕДВА....хахахахахаха.....
33
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
34
БСП го ожени, дори и дете щеше да му направи към шапката с пари, пусто няма кой, защото цялото БСП ръководство само джендъри, а Радев му пада самолета само като погледне началник Деса, въпреки тоновете Виагра, доставени на Дондуков 2! Гласувалите за Радев се уплашиха че е злобен, отмъстителен, комплексиран реваншист, който управлява с роднини, приятели и с баджанаци! 1.3 милиона от гласувалите за Радев, съжаляват защото се подведоха по същия сценарий на ДС с Царя! Дай на простака малко власт и му гледай сеира! Няма да се измирише нищо, нито далаверите на БСП-Радев, нито финансирането на Радев от социално слаби, нито Решетников, нито спонсорите Бенчо, Очите, Ветко, Миню и останалите! Последен валс на Дондуков 2!
35
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
36
РАДЕВ МОЖЕ ДА НАЛОЖИ ВЕТО И ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО. БОЙКО И СЪОТВЕТНОТО МНОЗЕНСТВО В ПАРЛАМЕНТА СА ВАЖНИ. РАБОТОСПОСОБНОСТА НА БОЙКО Е РЕШАВАЩА, А НЕ ЕСЕТАТА НА ПРЕЗИДЕНТЧЕТО.
37
Алоооу ПЕЕЕРАСЧЕ, срича ДУПЕтата от ГЕЙберастката партийка Стефан Апостолов, ДОВЕДЕНИЯ ОТ КМЕТА НА Симитли СИН ба Боко ТИКВАТА....ХАХАХАХА, Я погледни , чт ТИКВАТА две думи не може да каже...ще направиМЕ, ще вземеМЕ, СИРЕЧ това, СИРЕЧ онова....ТОВА Е Боко ТИКВАТА, СЕЛЯНИНА ОТ СЕЛО Банкя..........Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....ииииии....ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ.Знае много добре ЧЕТИРИ ЕЗИКА.УЧЕН, ЕРУДИРАН, ИНТЕЛИГЕНТЕН......СЛЕДВА....хахахахахаха.....
38
ПИК...НЕЩО СПРЯХТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ЙОНЧЕВА....ГЕРБЕРИТЕ И ТЕ ЗАМЪЛЧАХА....ДА НЕ ДАВАТЕ НА ЗАДНА, А....)))))!?
39
От клуба на БСП се разнася воня на мърша,лук,джолан и вкиснало! Другарю Кутев, по-добре им раздавайте Простанол или някое руско чудо, че проблемите с простатата им се отразява много зле на малкото мозък и се търкалят с пяна на уста! Другарките вече не ги броят за изсъхнала слива! Много голяма грешка е финансиране на алкаши, Вие сте ярък пример за подражение, но сте доста по-млад от дедовци , събирани от чергата индивиди с мозък, колкото микроцефал! Да живеят всички БСП-та по всичките земни кълбета! Венсеремус камаради, комунизъма ша победи, все едно днес или утре, може и другия път
40
Този Руменчо Тъпото разбра ли какво е защитил на сесията на ООН септември 2017 година? Заради продажната му политика, да вкарва мигранти в България, Борисов не го пусна 2018година на сесията на ООН! А тъпунгерите се подмокряте от пъпчивата му физиономия, да не обиждам кауна, защото този тъпунгер е по-прост и от КАУН! Прост, лаком, нагъл некадърник, изпълнява заповедите на мафиотите и олигарсите, които си го купиха! Тези милиони, които инвестираха в проекта Радев, трябва да се плащат, не е само СААБ! Подскача Радев, защо Прокуратурата само арестува, а КОНПИ само конфискува! Подскача Радев, защото в момента нищо не може да направи за арестуваните и конфискациите на десетките милиони кеш, приготвени за "протестерите", защото ако бяха осъдени, тогава Радев щеше да ги амнистира и да си изпълни задълженията към мафията! 2018 година е амнистирал над 650 престъпници, които за благодарност са на "протестите" !
41
КАК БЕ, НАЛИ БСП ВОДЕШЕ? ТИЯ ДЕБИЛИ, ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ, НО НА КУЦ КОН НЕ ЗАЛАГАМ.
42
Забравихте да напишете че проучването е платено от Шайката, май ще се глобяваме Герб победа винаги Вършец
43
Фатмак си е единствено Радев, няма друг като него, толкова проЗд и тъп злабар! Иска партия на Войнстващата Чалгарска Посредственост да създаде! Едно е да искаш, друго е да го можеш, а съвсем трето и четвърто е да го направиш!България пак ще стане опитен полигон за леваци, левичари и кьорави чалгари!Радев живее с мисълта,че е непризнат син на Тодор Живков, защото и визуално си приличат, за това мисли че му се полага България по наследство!Славчо се изживява като Баджанака му, значи му се полага и на него
44
Да има триумф на Войнстващата Чалгарска Посредственост! Едно е да искаш, друго е да го можеш, а съвсем трето и четвърто е да го направиш!България пак ще стане опитен полигон за леваци, левичари и кьорави чалгари!Радев живее с мисълта,че е непризнат син на Тодор Живков, защото и визуално си приличат, за това мисли че му се полага България по наследство!Славчо се изживява като Баджанака му, значи му се полага и на него :)Осата Мая Костинбродска ще съдейства за амнистия на братя Галеви и на високи постове като министри ще бъдат назначени! Такива ще са и останалите назначения, чалгари закопчани Апаши и разпостранители на "брашно", обещали са безплатни доставки на Славчо и Радев!
45
Me znam kakav politik e i dali nai-vliyatelen no myastoto mu e zatvora.
46
Колко ли пари им дават герберите на ПИК и БЛИЦ, за да лъжат народа? Бие, ама център, а не на избори. Този път усмивката на Боко и Гуменката ще замръзне завинаги. Народът настръхна срещу тях. Не ги понася, не ги търпи.
47
То е ясно, че Валери Симеонов играе за герп, с цецоу са комбина. Волен сгреши като му се довери, но ... за всяко прасе идва коледа...
48
Няма по света народ, който е краден 10 г и все като за последно и да гласува за собствения си палач!!! На много лъжи се наслушахме през годината, а някои станаха от бедняци милионери, милиардери и мастити бизнесмени за сметка на целокупния български електорат. Стига мазохизъм!!!
49
Мутрите си остават мутри за цял живот. За 10 годишното разграбване и опоскване на държава и народ ще трябват десетилетия за дъзстановяване. А за системното изтребване с мизерия и болести население не е ясно колко е нужно за връщането към 9 милиона българи
50
Днес, само допълнително в паничката на Неделчи да се сипе! Заповед № 08-02-2019/МС. Подпис ББ.
51
Гласували за ГЕРБ на парламентарните избори през 2017 г. - 33,54%. Електорална подкрепа за европейските избори – 20%. ИЗВОД – драстичен срив в подкрепата на ГЕРБ, защото на хората им омръзна да ги управляват тикви, комунисти, милиционери, физкултурници, мутри, агенти на ДС, кратуни, румянки, калинки, теменужки, кристалинки, цецки и др.
52
ВСИЧКИ се СТРАХУВАТ от ДБ !!!.....затова разделят гласовете и на 2-3-4 ! А истината е .че ДБ тръгва със ЛЕТЯЩ СТАРТ - 300 000 + гласа и е 3-та пол.сила ! А включи ли се и БЗНС + НФСБ - ВЗИМАТ ВЛАСТТА ...и прехода СВЪРШВА ! Вместо нови магистрали - НОВИ ЗАТВОРИ ...за крадците на НАРОДА !
53
Съжаляваме да го кажем, но г-н Васил Тончев е постигнал тези резултати срещу 42 000 лева, които ПП "ГЕРБ" са му платили за проучването. Обърнете внимание на цифрите горе. ГЕРБ води на БСП с 20 % на 18,3 %. По долу четете, че двете партии ще имат по 6 евродепутати. Това означава, че спрямо миналите избори ГЕРБ увеличава депутатите с 1 , а БСП с 2 души. Преценете сами кой печели повече в тези избори. Ние отказахме тези пари и направихме безпристрастно проучване което публикувахме на 04.02.2019 г. Нека да ви припомним нашите резултати:Ако парламентарните избори бяха сега, за БСП биха гласували 24,8%, а за ГЕРБ – 23,6%, сочат прогнозните данни на национално ниво. 9,5 на сто биха подкрепили ДПС, 2,1% - „Обединени патриоти”, 1,8% – Реформаторския блок. По 0,8% подкрепа получават „Воля”, „Демократична България” и АБВ. Резултатът между двете партии в градовете е изравнен 25.8 % за БСП и 25.5 % за ГЕРБ. Оценката за правителството е 2,43 по шестобалната система, показват данните сред жителите на градовете. Прави се сравнение, че през юли 2018 г. тя е била 3,42, а през октомври миналата година – 3,16. Според изследването към момента сред жителите на градовете преобладават желанията ГЕРБ да довърши управленския си мандат – 33% срещу 48% за предсрочни избори. За шест месеца желаещите предсрочни избори са се увеличили, а желаещите ГЕРБ да довърши мандата са намалели с 13%. „На този фон логично и одобрението за закупуване на по-скъпите изтребители F-16 да е много ниско, под 12 % от анкетираните. „Очевидно е, че тези избори ще бъдат натоварени със символно значение от вътрешнополитически характер – „да накажем ГЕРБ!“.
54
Само Елена , никакъв Станишев! Да си ходи при джендърите!
55
До Стефан Колев и номер 42. Защо се правите, че не познавате червения Васил Тончев и не знаете, че му плаща БСП? Примете мойте съболезнования за поредната загуба на организираната престъпна грепа БСП, която ви плаща само ако направите над 50 поста. Щом червеният Васил Тончев не сме е да ви излъже , че БСП печели не ми се мисли каква е действителната разлика. Хубавото е, че сте свикнали да ви бият на избори и няма да се разстройте много. Кметски избори 2018 - 19 кмета от тях 9 за ГЕРБ и 1 за БСП. Това ви очаква.
56
ДАНО Е БИЛА ДОБРА СДЕЛКАТА...………...
57
e kakvo e tova BIENE s 2 % , sajaliavam gospodin sociologa,no go razbiram pri istinski rezultati, toi shte e izvan bordamjalko za ispisanite na tolkova listi na saita skalapeni tapi i nelepi obiasneia, S uvajenie kolega sociolog
58
Българският Мадуро Шербетов Грипенов май изпадна от коня. Да де, в Европа той е никой. Никой не му се връзва, само ние тука го говорим сякаш е значима фигура в българската политика. Ами не, не е значим, вече всички го проумяха, само той милият се напъва, да го съжалиш. Ами като е обещал на Решетников да бъде прът в колелото на развитие на България? Пъне се, че се пъне.Горкият!
59
Ами БСП колко плати на Юри Насранов да ги изкара победители?
60
Преди 2 дни се случиха две показателни неща. Първото е че доктора от Пловдив който при отбрана на семейството и къщата си застреля дебилен и дрогиран непълнолетен циганин, получи ефективна присъда.Второто събитите е че дрогирания малолетен циганин Северин няма да бъде съден за закланата журналистка от Русе защото, е малоумен и с трудно детство и не е знаел какво прави.Но тези новини минават само тихомълком, по важното е че ГЕРБ, БСП и ДПС водят в проучванията и набират цигански електорат неудържимо.А колкото до матряла, дето се вика за всеки среденетнически бъргарин ще се намери по един непълнолетен дрогиран и малоумен циганин за да го прати в по добрия свят. ГЕБР победа от Банкя до Вършец винаги.
61
ХАЛАЛ Да са ви и герб и бсп и турската партия-дпс и Mарешки и Cидеров и всички крадци мутри,грабители и рушители на прехода!! така ли не им се наситихте ,та пак за тях ще гласувате!ЕДИНСТВЕНИЯ ,КОЙТО РАЗБУТА НЕЩАТА В ДЪРЖАВАТА Е ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ и Красимир Каракачанов ,а тази стъкмистика е фалшива измислена погрешна ,както и авторите и са непочтени, неистински ПРОДАЖНИ ,КРАДЛИВИ ДОЛНИ не български елементи!!
62
Колко тъп трябва да си , за да вярваш на платени "социологически" проучвания?! Това се отнася до всички , които "водят". Не мога да повярвам, че някой не носи глава на раменете си!
63
ХАЛАЛ Да са ви и герб и бсп и турската партия-дпс и Mарешки и Cидеров и всички крадци мутри,грабители и рушители на прехода!! така ли не им се наситихте ,та пак за тях ще гласувате!ЕДИНСТВЕНИЯ ,КОЙТО РАЗБУТА НЕЩАТА В ДЪРЖАВАТА Е ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ и Красимир Каракачанов ,а тази стъкмистика е фалшива измислена погрешна ,както и авторите и са непочтени, неистински ПРОДАЖНИ ,КРАДЛИВИ ДОЛНИ не български елементи!!
64
Значи дебилите са над 90%
65
Браво Васко, заслужи си суджука, ето това е пример за добре свършена работа!
66
Истината е, че никакви диети не са в състояние да ми помогнат, защото когато гладувам или се ограничавам, това ме изнервя и не мога да издържа дълго време на напрежението. Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5
67
отговор на коментар
А ти се ограмоти - звания се пишат с малки букви/
68
В годината на свинята , вън всички свини от управлението-ББ, ЦЦ, Цецки, цветанки, Менди, Султанки, Лилянки, Десита, Тома биковци, антон тодоровци , спас гарневчета и прочие шайки!!!
69
ВЕРВАЙТЕ ИМ!!!!
70
последният път когато борисов започна да говори в еп юнкер и останалите от бандата демонстративно напуснаха залата това не го забравяите и за какъв авторитет говорите на този или онзи
71
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на ==>> www.Sexydrom.Com
72
Заради семейство Адамс, Корнелия и Елена, ще гласувам за Бойко до дупка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 10899
архив

Дама към собственик на куче:
    - Моля ви, господине махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи!
    Собственикът:
    - Рекси, ела тук, че жената има бълхи.

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1673
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Висшите магистрати откриха процедурата за избор на нов главен прокурор (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО)
x
Как да се отървем от подутия корем
x