САМО В ПИК TV! Горещ слух в парламента: Има ли връзка спешната среща на Киро и Лена с отказа на Борисов от имунитета му? (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

САМО В ПИК TV! Горещ слух в парламента: Има ли връзка спешната среща на Киро и Лена с отказа на Борисов от имунитета му? (ВИДЕО)

127715
на 05.07.2023
САМО В ПИК TV! Горещ слух в парламента: Има ли връзка спешната среща на Киро и Лена с отказа на Борисов от имунитета му? (ВИДЕО)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Слух, че изненадващото решение на Бойко Борисов да се откаже от депутатския си имунитет е свързана със спешната среща между Кирил Петков, Лена Бориславова, Даниел Лорер и Христо Иванов в стаята на "Продължаваме промяната", тръгна в кулоарите на Народното събрание.

препоръчано

Припомняме, че тази сутрин около 9 ч. лидерът на ГЕРБ категорично заяви, че няма да си даде имунитета, защото той му бил даден от народа. Само час по-късно Борисов неочаквано смени позицията си и обяви, че ще се откаже от депутатската си закрила. 

Между двете изявления на Борисов, Петков, Лорер, Бориславова и Христо Иванов се събраха на спешна среща

"Нямаше нужда от инсинуации, че го пазим или искаме да възпрепятстваме правосъдието. Напротив. Казахме ясно, че е важно да има комисия, която да гледа всички искани имунитети. При положение, че г-н Борисов е взел такова решение, го приветстваме, така, както и г-н Петков го направи по-рано. Ние сме доволни, че Борисов предпочете нещата да се развият по-бързо и Петков го приветства за това решение", коментира пред камерата на ПИК TV Даниел Лорер.

На въпроса на нашия репортер Цвети Борисова дали има връзка между решението на Борисов и лидерската среща в стаята на "Промяната", той отговори: 

"Радвам се, че групата на ПП и ДБ вече има такава кулоарна сила да принуди Борисов на каквото и да било (смее се - б.р.). Аз вярвам, че това е неговата трезва преценка кое е най-добре за неговата собствената му група в този момент. Ние често работим в стаята си, не мисля, че нещо сме променили... Той е разбрал, че така или иначе гледане в комисия ще има, и е преценил, че е по-адекватно да си даде имунитета преди това", добави Лорер.

Христо Иванов също застана пред камерата на ПИК TV. Вижте и неговия коментар за горещия кулоарен слух:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК