Вход
София
Времето в София 24 o C

САМО В ПИК TV: Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов разкрива потайностите на финансовите потоци в партиите след намаляването на субсидията (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов разкрива потайностите на финансовите потоци в партиите след намаляването на субсидията (ОБНОВЕНА)

на 21.06.2019
78648
16
САМО В ПИК TV: Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов разкрива потайностите на финансовите потоци в партиите след намаляването на субсидията (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
21.06.2019
16
78648

Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов разкрива потайностите на паричните потоци към партиите след намаляването на държавната субсидия за политическите сили от 11 на 1 лев.

Кой, как и от кого ще се снабдява с пари и колко партии ще оцелеят, след като държавата спре кранчето на захранването им със средства?

"Чух, че НФСБ и ВМРО са искали да от Министерски съвет да се забави и спасиха субсидиите", заяви Чуколов. По думите му българският народ го иска, но в следващия мандат или година, когато се представя закона в пленарна зала може да е с любезното съдействие на еди коя си фирма, защото който давал парите, той поръчвал музиката. 

На въпрос, защо идеи в полза на хората имат нужда от финансиране, Чуколов заяви, че било грозна идея компаниите да дават пари на партиите. Той подчерта, че депутатите са призвани да защитават интересите на хората, а не на фирмите и бизнесмените. 

На въпрос, че това и сега се прави и има дарения, Чуколов заяви, че сега имало правила, но ако се приемат предложените мерки, той щял да излезе от парламента, защото това щяло да бъде закон за лобизма.

"Кой бизнес би подкрепил "Атака", ние имаме искания, които бизнеса не одобрява. От 2005 година когато влязохме в парламента, до 2009 година нямаше субсидия. 4 години ние нямахме субсидия, влязохме един път в българския парламент, Сидеров беше на балотаж на президентските избори, имахме трима евродепутати. Идеи трябват на партиите. Сега такива не се обсъждат, сега се обсъждат скандали, къщи за гости. Какво е патриотизъм и кауза. След навлизане в българската политика на определи партии всичко се опростачи", заяви Чуколов.

ПИК TV: Дариткова: Няма да има щета за бюджета от надвзетите субсидии

ПИК TV: Дариткова: Няма да има щета за бюджета от надвзетите субсидии

Цялото общество очакваше да се вземе решение за Закона за...

на 14.06.2019

По думите му само за отразяването на партиите в БНТ се взимат минимум по 2 хиляди лева, по Би Ти Ви и Нова телевизия най-малко 14 хиляди лева. Затова трябвало да стана безплатно и всичко да е равно за всяка партия. Чуколов се обяви и против чужди фондации да финансират партиите, като тази на Сорос, която захранва десните.

На въпрос колко трябва да бъде субсидията, Чуколов заяви, че трябва да бъдат достатъчни, защото средствата, които получава "Атака" отиват за медийни пакети по време на избори, но поддържат телевизия, вестник, като така се отчитали пред избирателите какво вършат в парламента. "Ние знаем 2 и 200 и се оправяме. Но искаме да бъдем честно, каквото е за нас, да бъде и за другите партии, защото обществени пари се пилеят за какво ли не. Докато върви този разговор за субсидиите, тече сделка за 2-3 млрд. лева за самолети".

Според него самолети не ни трябвали, защото сме били членка на НАТО и те ни пазят.

Чуколов определи новината на деня, че един гей парад струва на държавата 100 хиляди лева, което излиза, че до момента е даден 1 милион на определени хора да пропагандират сексуалността си.

"Когато се прави такова гей шествие се прави с цел, да внушиш, че това е нормално и хубаво. Това струва на нас, на българите и на държавата над 1 милион лева. Това разбрах аз днес от вицепремиера Красимир Каракачанов, защото през 15 метра имаше полицаи, вместо да бъдат по българските села, а пазят тези извратеняци", допълни депутатът от "Атака". 

Сподели:
свързани новини
СУБСИДИИ: Валери Симеонов с ново предложение за финансирането на партиите СУБСИДИИ: Валери Симеонов с ново предложение за финансирането на партиите
Валери Симеонов внесе предложение в парламента даренията,...
на 20.06.2019
Напиши коментар »
(16)
1
Как беше, финансирана кампанията на Румен Пъпката, нали Бенчовци, Герговци, Арабаджииви, Баневци и стотици други червени мафиоти и бандити, дариха чрез имената на малоимотни цигани и червени бабички пари!?!? Е, и КГБ даде няколко милиона затова, че червената милионерска Импексова БСПдирадска партия, водена преди от СС Момата, сега от Импексовата курабия, винаги е разчитала на парите от червената олигархия и мафия. Проблема им обаче е друг, че много от спонсорите им са следствени и в затвора, и не могат да кихат за източената от Импексовата курабия, партийна каса!! Лесно е на ГЕРБ, те нямат като цоцаалистите, толкова много червени маймуни да цокат на хранилка на Посрано, нито да издържат лъжлив вестник, който никой не чете, и Гейска телевизия, която никой не гледа, И всичко тия червени хранилки, са пълни с отбрани червени цоцаалисти да цокат, от субсидията на данъкоплатците!! ...................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Костенбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна десетки милиона от Импекса, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Само защото не съм цоцаалистка или съм глупава ли, не можах да се вредя или защото не съм близала сладоледа на нечий премиер, или руски КГБ генерал!!
2
Мими, давай го по-спокойно, патриот, страдащ от наркомания, даун и сложни психически болест.
3
Отговорът на всичките ти е въпроси е е - защото си тъпа !? Това е 2причината да бъдеш гола и боса, нищо,че иначе си гербаджийка !?
4
Чуколина да вземе да разкрие потайностите на финансовите потоци към Атака и Сидеров.Руски,Турски или от Банкя са?Също да разкрие наистина ли той е причината за скандалите с клекшопа когато е отишъл пиян да си купува цигари и е влезнал в пререкание с продавача от магазинчето.
5
Това е най-добрата работа за Google. Получих първия месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя тук.......................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
6
Според мен нещата отиват към приключване, а не към отлагане. Отлагането най-вероятно ще бъде безкрайно и докато върви отлагането, ще кацнат едни F-16, които ще бъдат произведени след 4-5 години и българският народ ще плати 2,2 млрд. лв. Цялата пушилка беше заради впрягането на българския народ да плати 2,2 млрд. за чертежи. Това беше целия цирк, ако не сте го разбрали - вече го знаете", допълни още проф. Гечев.
7
Партиите без субсидии да се издържат от членовете си!!!! Няма нужда от измислени партии, гости на държавната хранилка!!!!
8
Италианците имаха чичолина ,ние имаме Чуколина - най чутовната комбинация от сланина и простития която може да се намери в парламента (след Шиши)
9
Аман от глупостите ма Десислава Чуканата.
10
Нинова е председател на политическата фирма БСП със151 платени партийни чиновници другари партийни строители чиято цел е да извършват агитация и пропаганда средпенсионери и съмишлениции наричайки партията ГЕРБ групировка от престъпници и от това да спечелят гласове за вот на доверие за идване на власт за да сътворят своя социалистически капитализъм Сега когато касата им е празна те апелират към ГЕРБ и други партии да върнат партийните си средства в бюджета Що се отнася до партийните субсидии БСП имат кръг от олигарси на които ще разчитат иза в бъдеще изключая разкритите които са подведени за корупционни действия и пране на пари от прокукатурата Слави Трифонов организира референдум който БСП подпираше нали е срещу ГЕРБ но сега социалистите се оказаха без пари /а дли е така кой ще ни каже/ и три месеца си получаваха средства от партийната каса /депутатите де /Който гроб копае другиму сам пада в него
11
Това е най-добрата работа за Google. Получих първия месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя тук.......................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
12
ТОЗИ СМЕШНИК ОТ АТАКА ЩО НЕ ОБЯСНИ КОЙ ГИ ФИНАНСИРА ТЯХ.КАК СЕ ИЗДЪРЖА ТВ КОЯТО НИКОЙ НЕ Я ГЛЕДА.ПАРТИЙКА С 1% ДОВЕРИЕ ОТКЪДЕ ИМАТ ПАРИ.
13
Коя фирма ще дари пари на партия като вашата, която няма подръжката на 1 % от избирателите, а ? Демек да си хвърля парите на вятъра човека.
14
Нямат значение субсидии , финансии , потоци , важното е накрая ББ да е победител и да дойде на бял кон , като спасител !
15
Софарма естествено ще финансира ДБ защото се специализират в изследователската дейност, търсят къде ходят дeфeκирaτ, както и ГЕРБ, защото лаком г.. кръв дeфeκира .
16
Тука пише "гладни". Всъщност, какво означава това има ли на български език такава дума? Пускам сърч, но не разбирам за какво иде реч. И все пак, може би е диалектно. Да съм го чувал от баба си?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 12520
архив

- Скъпи, чудя се какво да взема със себе си на морето, че като отида на плажа, и всички да ахнат?
- Ами, вземи си ските.

няма нови новини
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
сега
2871
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Ударът на Спецпрокуратурата по "Балкантел" - за корупция! Фирмата печели масово обществени поръчки, искат документи от МО (ОБНОВЕНА)
x
БИСЕР НА ДЕНЯ: Лекар обясни кога идва лятото - когато сменим сиропите за кашлица с хапчета за разстройство
x