САМО В ПИК TV: Деси Добрева вади на бял свят най-големите и премълчавани тайни на поп легендите - ето как

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК TV: Деси Добрева вади на бял свят най-големите и премълчавани тайни на поп легендите - ето как

94480
на 12.09.2021
САМО В ПИК TV: Деси Добрева вади на бял свят най-големите и премълчавани тайни на поп легендите - ето как
Автор:   ПИК

Пандемията и придружаващите я мерки отложиха за юни идната година насрочения за този уикенд огнен концерт-спектакъл "Пустоно лудо" на Деси Добрева, но една от най-харизматичните изпълнителки на родната музикална сцена има повод за радост. След броени дни тя се завръща в БНТ като водеща на новото предаване "Музика без край".

препоръчано

"Това е музикално шоу, в което всяка сряда ще представяме златните ни песни, изпълнени на живо. Много се вълнувам, защото освен, че ще бъде водеща, сигурно няма да се стърпя и аз да участвам в някои изпълнения, а и със звездите ще открехваме историите на песните им или неразказвани откровения за тях самите. Това предаване няма аналог в тв ефира у нас. Екипът ни е много добър - Дани Милев е с бенда си, режисьор е Димитър Шарков, вярвам, че шоуто ни ще бъде много гледано", сподели пред ПИК TV Добрева.

Като творец, къдрокосата блондинка също като повечето си колеги от бранша, бе сред най-засегнатите от COVDI-кризата.

"Някои от моите колеги доста се депресираха, на други подейства обратното - дойде им музата да творят. За самия българин като публика - това беше много тежък период. Да не говорим за финансоваата помощ за творците. Хиляди останахме без тази финансова помощ. Да, насъщният е важен, но след него идва духът. Една нация може да страда много, но тя може да се пребори с трудностите със своя дух, идентичност и културата. Без всичко това загиваме като нация", смята Деси.

С какви емоции премина първият й самостоятелен концерт в Летния театър в родния й град Варна, каква мечта сбъдна дъщеря й Алена, какво мисли за слуващото се на политическата сцена и какво пожела на политиците у нас, за да видят истинския живот в България - гледайте сега:


Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това