САМО В ПИК TV: Деси Цонева разкри куриозна семейна тайна - вижте как мъжът й Явор спечелил сърцето й...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV: Деси Цонева разкри куриозна семейна тайна - вижте как мъжът й Явор спечелил сърцето й...

94928
на 21.12.2020
САМО В ПИК TV: Деси Цонева разкри куриозна семейна тайна - вижте как мъжът й Явор спечелил сърцето й...
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Вече четвърти месец Деси Цонева не е на екран, след като се раздели с Нова телевизия. Въпреки това обаче наследничката на тв легендата Димитър Цонев отново е пред камера и се вихри с другата си страст след телевизията - кулинарията. 

препоръчано

От скоро Цонева се изявява в "Ютюб" със свое собствено предаване-влог - "Приключенията на Деси". " Когато напуснах "На кафе" си мислех, че ще си стоя вкъщи и ще си гледам децата. Не се задържах обаче дълго. В момента сбъдвам една моя мечта. Имах от доста време тази идея. Но явно нито една родна телевизия не беше узряла за това. Та така се роди "Приключенията на Деси" - без редакция, без цензура...", разкрива пред ПИК TV Деси. 

В тази нейна страст плътно я подкрепя съпругат й Явор Стефанов. Малцина и то от най-близкото им обкръжение знаят, че издателят е успял да я спечели с... кухненски ножове. 

"Не съм типичната жена, винаги ще се зарадвам на бижу, но тези професионални шеф ножове отдавна ми бяха мечта. Това е първият подарък, който Явор ми направи. С тях ме спечели, буквално ме отряза с тези ножове. Ужасно остри! Не един път съм се порязвала жестоко с тях", добави пред светското ни предаване Цонева. 

С какво нейното онлайн шоу ще се различава от останалите подобни в Мрежата, какви са гафовете й в кухнята, как тръгва страстта й по кулинарията и защо на 14 години се озовава в токсикологията - гледайте сега: 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК