Вход
София
Времето в София 24 o C

САМО В ПИК TV! Експертът Боян Чуков с разкрития за международния демарш на Борисов, победите на Путин и Орбан и опасността от война: ЕС е пред разпад! (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Експертът Боян Чуков с разкрития за международния демарш на Борисов, победите на Путин и Орбан и опасността от война: ЕС е пред разпад! (ОБНОВЕНА)

на 10.04.2018
91589
24
САМО В ПИК TV! Експертът Боян Чуков с разкрития за международния демарш на Борисов, победите на Путин и Орбан и опасността от война: ЕС е пред разпад! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
10.04.2018
24
91589

Експертът по национална сигурност Боян Чуков разкрива на какво се дължи успехът на международния демарш на премиера Бойко Борисов, какво стои в дъното на убедителните победи на Путин и Орбан и огромната избирателна активност в Русия и Унгария, какво стимулира Ердоган да се върне на масата на преговорите с Европейския съюз и да влоши отношенията си с НАТО, защо Тереза Мей разпали дипломатическа война срещу Русия в Европа, дали светът е изправен на ръба на нова световна война и как ще завърши битката за ново преразпределение на зоните на влияние.

ПЪРВО В ПИК! Топ анализаторът Боян Чуков срази Нинова: Липсва й интелигентност!

ПЪРВО В ПИК! Топ анализаторът Боян Чуков срази Нинова: Липсва й интелигентност!

Пореден шамар получи лидера на БСП Корнелия Нинова. Този...

на 18.12.2017

"В България за съжаление продължаваме да живеем в американоцентричен свят и смятаме, че камертонът на света е във Вашингтон. Забравяме Китай, Индия, Пакистан и ако изчислим каква част от населението на планетата представят те, става ясно, че 70-80% от света е това", коментира Чуков, който се е върнал от световна конференция на министрите на отбраната. По думите му е станало ясно, че светът вече е полицентричен и големите играчи са вече много, а не само САЩ.

"САЩ вече имат локални противници. Тяхната култура и военна мощ стана съизмерима с тези на Китай, Русия, дори Пакистан. Ще има битка между тези центрове. САЩ вече няма да е центърът, който ще води посоката на развитие в света", категоричен е Чуков. Според него обаче нито Китай, нито Русия могат да са световни хегемони, а ще има няколко глобални фактора, които ще си поделят света. 

"Никой няма ресурс да е световен фактор, а просто ще си разделят зоните на влияние. Тече регионална глобализация на базата на цивилизационни принципи. Нашите прадеди имат определена история и цивилизационен код, така че от него няма как да се избяга. На този принцип трябва да търсим своето място. ЕС в момента е в деликатна ситуация, защото с избирането на Макрон, въпреки риториката му за обединение, под нея се крие тенденция за разрушаване на ЕС, защото Франция стана много близка с Велиокбритания, а не с Германия, както се говори на думи", коментира експертът. 

Чисто политически според него се появяват определени съюзи срещу Германия - Франция и Великобритания, Полша и Прибалтика, а сега и Унгария, която извежда на преден план националната идентичност. 

"Когато има блок между много страни, се защитават националните интереси на лидера. Така малките страни търпят щети и тогава се появява сблъсъкът между националните интереси и солидарността. Орбан пръв разбра това и каза, че те ще защитават техните интереси. По неговия път тръгнаха и поляци, и словаци", каза Чуков. По думите му високата избирателна активност в Русия и Унгария е демонстрация именно на зараждащото се желание у хората да подкрепят този, който защитава националните интереси.

ГОРЕЩО! Боян Чуков разгроми Истанбулската конвенция: Тя е мерзост и подлост пред Бога

ГОРЕЩО! Боян Чуков разгроми Истанбулската конвенция: Тя е мерзост и подлост пред Бога

"Можем да бъдем дълбоко благодарни на БПЦ за публично...

на 02.02.2018

"В България националистите трябва да се преформатират и трябва да се съобразят с населението на по-голямата част на населението, ще останат в периферията", коментира още експертът. 

"Поздравявам премиера Борисов за решението да не гоним руски дипломати. Радостно е, че и Корнелия Нинова го подкрепи. Важно е, че българският народ е на едно мнение. В Европа не приемат драматично това, че не сме изгонили руски дипломати и се отнасят с разбиране, защото и те не желаят целия ЕС да влоши отношенията си с Русия. Дори САЩ казаха, че гонят едни, а после може да се върнат други", каза Чуков по темата със Скрипал. 

Боян Чуков коментира и липсата на позиции у президента Румен Радев. "Той загуби инициативата и няма шансове да се върне в нея поне на този етап. Има да наваксва много и не виждам скоро начини да успее да се наложи в политиката", каза Чуков. Експертът коментира и това, че се оттегли от екипа на Радев. "Разочаровах се от поведението му - изключителната му пасивност и грешките, които допусна във външнополитическите си изяви", каза още той. Според Чуков Радев трябва да има активни позиции, а вместо това той разчита на слаб екип, който го подвежда. 

"Ако не смени екипа си, Радев няма как да излезе от този коловоз", каза още Чуков. 

По думите му България през лятото ще се готви за изборите догодина и доста рано ще започне предизборната кампания. 

Боян Чуков: Турция няма да пусне големите емигрантски потоци в България

Боян Чуков: Турция няма да пусне големите емигрантски потоци в България

"Ердоган се намира в особено деликатна ситуация. Съвсем...

на 09.02.2018

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО ЗА ВОЙНАТА! Проф. Боян Чуков: В Сирия тече прочистване и смяна на демографския облик ИЗВЪНРЕДНО ЗА ВОЙНАТА! Проф. Боян Чуков: В Сирия тече прочистване и смяна на демографския облик
Случващото се в Северна Сирия е ясно прочистване и смяна...
на 22.03.2018
Боян Чуков алармира: Обстановката на Балканите рязко се влошава! Боян Чуков алармира: Обстановката на Балканите рязко се влошава!
Гръцкият сайт „Елинотуркика“ алармира за...
на 02.04.2018
Напиши коментар »
(24)
1
чук никога нищо не е познал,що го канят само да губи време
2
Нещо не мога да свържа понятията УСПЕХ И БОРИСОВ и защо " ГАЛЪП " не зададе въпроса на хората не как се справя с външната а как се справя с ВЪТРЕШНАТА политика а грандиозните успехи на ГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЦИ се дължат на това че мислят за народа си казват се ПУТИН и ОРБАН и наистина пишат история за разлика от един друг БОКЛУК който пише НЕКРОЛОГА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ
3
......ПИКЕЗ !.....МА МНО КУ.РВЕНЗКИ СМЕНАЕШ ТЕМОЧКИ !.....НИЕ....НАЧИ ГОСУДАРСВО БАНКЯ СМЕ У.....1882 !....ГОДИНАТА НА БАЦО....ПО КАЛЕНДАРА НА СУЖУКА !......
4
Този е старо мръсно комунистическо ченге! Не му вярвайте изобщо! По-скоро ще се разпадне неговата любима Русия, отколкото ЕС! Защото истинският ЕС на неговите основатели е съюз на суверенни национални държави и той винаги ще съществува, докато тези държави считат, че в Европа трябва да има мир. Значи вечно...
5
Ама Чука нищо не казва за ТИКВАТА.Не казва колко "велика" ТИКВА имаме.Срам за Чука. :-)
6
......АВЕ Дида.....НИЕ САВЕЦКА USA ВЕЧИ СМЕ КАПАРИРАЛИ СТАТУЯТА НА СВОБУДАТА !.....ШЕ Я ТУРАМИ У НАШИО ДВОР !.....ДЕЛИМЕ АМЕРИКА !....ВЕЧИ Е РЕШЕНО !...УИРОПЯ ЛИ ?.....МИ ЧЕТЕТЕ САВЕЦКА USA !.....ПИСАМЕ ПИСАМЕ ЗА УИРОПЯ !.....ШО ТОЯ НЕ ГУВОРИ ЗА НАТО ?.....АНГЛИА ЛИ ?....КВО ?.....КОИ ?.....
7
Никой не вярва на такива другари. Този другар трябваше да бъде лустриран, съден в едно с целия му род и отлежал поне 20 годишна присъда за участие в престъпната комунистическа ДС. После трябваше да е с конфискувано имущество и изпратен в родното му село да копа с мотика в двора на баща си. Погледнете му отвратителния външен вид с малка долна челюст на недоразвит и небългарски индивид, някаква нусотия ни залива само от вида му, а гнусогията от приказките му е типична лъжа и измама.
8
Уважаеми ПИК, защо тровите Светлата Седмица с този ЧЕРВЕН МАНИПУЛАТОР? Вие сте точна медия !!....
9
Путин плаща луди пари на подобни експерти. Мечтата на комуниста е разпада на ЕС . От всички нас зависи това да не се случи. Някой иска ли отново да скандира КПСС-БКП? Аз НЕ!
10
Този червен помак става смешен с тъпотийте ,които плещи
11
https://www.youtube.com/watch?v=HqmccR_vgjk
12
Vsichki znaem, che si ruski agentg. Tochka!
13
Затова и хората подкрепят г-н президента Радев и г-н премиера Борисов, защото те защитават най-много националните интереси на Русия.
14
Чуков, едва ли някой ще се усъмни, че не си нищо друго освен тъп руски глашатай, който има задачата да пропагандира руската разбойническа политика по българските медии, които до една се управляват от полуграмотни руснаци. Такива като теб руски тълковачи са много.Този руски „експерт” от български произход копира руските глашатаи, които говорят на собственото си население, че цивилизованият свят вече се е преместил в Русия, Пакистан, Индия, Китай и други играчи от бедните азиатски държави. Русия обаче се поставя наравно с Китай, а не признава, че тя е една бедна суровинна база, която Китай използва за свой нужди и разликата между Китай заедно с цивилизованият свят и Русия е огромна и недостижима. По значимост Русия е на нивото на Северна Корея. Както Северна Корея може да унищожи човечеството така и Русия може, макар двете държави да са едни от най-бедните в азиатският континент.Този комунистически тълковач разправя врели-некипели за Макрон, който се бил сдружил с едни, а от други избягал. Този комунистически простак има мнение за българската политика.
15
Няколко човека са написали, че Чука е комунист !!! Алоооу ДРУГАРЕ, ама КАК "ЗАБРАВЯТЕ", че КОМУНИСТИ СА ОЩЕ ТИКВАТА, ПЪПЕША, СТРУГАРКАТА, СМЕШНИЯ ПЕЕЕРАС от Гоце Делчев, и още КУП ГЕЙберастка ИЗМЕТ? Ама МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО БЕ ДРУГАРЕ?! Срам за ГЕЙбераската ви HACPAHA партийка.....ГОЛЯМ СРАМ.... :-) :-) :-)
16
Боби очевидно много иска да стане съветник на Радев, след като непрекъснато го призовава да си смени екипа. След като навремето беше съветник на Станишев, очевидно е наясно с облагите, които носят подобни "съветнически" постове....
17
Радев е достоен български президент и няма нужда от съветници (Руски свещеници: „Радев е страхлива марионетка на Запада в треторазредна страна.“) Единствено може да вземе пример от Илияна Йотова, защото тя има много по-голям политически опит от него. Президента е останал възхитен как вицепрезидентката пада на колене пред руския патриарх Кирил и целува ръката му. (При заклеването си като вицепрезидентка, Илияна Йотова нито се покланя, нито целува ръката на български партиарх Неофит, което показва, че тя е един истински руски патриот).
18
Ето затова му "вярвам" на другаря Чуков, човек с биография. Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати. Бившият офицер от Първо главно управление на ДС (ПГУ) е кандидат за член на Европейския парламент от листата на БСП. През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.[6] От октомври 1984 г. е изведен в задгранична резидентура в Париж под прикритието на 3-ти секретар в посолството на НРБ във Франция, където той вербува агент, използван по „Възродителния процес“.[6] на 21 ноември 1980 година ст. л-т Чуков е назначен за разузнавач в Управление научно-техническо разузнаване (УНТР) на външното разузнаване - 1-во главно управление на Държавна сигурност (ПГУ-ДС) на 1 януари 1985 година е произведен в капитан и преназначен за старши разузнавач в УНТР-ПГУ-ДС на 1 ноември 1988 година е преназначен за инспектор в УНТР-ПГУ-ДС на 31 декември 1989 година е преместен от УНТР в политическото разузнаване (ПР) и назначен за заместник-началник отделение в ПГУ-ДС през февруари 1990 г. е преназначен в Националната разузнавателна служба (НРС) към Президента на България, наследила Първо главно управление на ДС, същата 1990 г. е награден с медал III-та степен от директора на НРС ген. Румен Тошков. на 1 август 1991 „предвид структурните и кадрови промени в НРС" по предложение на полк. Л. Савов, резолирано от полк. К. Тодоров е освободен от оперативна длъжност в НРС и минава в запаса
19
Оставете го този "специалист" някъде да си говори сам! Не го канете по разни медии да се излагате и вие покрай него! Досега каквото е казал винаги се е случвало обратното!
20
Какъв е проблема с лявото око на Борисов?Много притеснително изглежда,все едно -микроинсулт!
21
ченгето чуков отново напрагя нацията с дивотиите си!!! Зам. министър на външните работи на русия каза,че няма да има война,чуков-не-ще има!!!така ще е още дълго време не само с тоя ,но и с други "стратези",защото нямаше лустрация,която щеше да ги извади от оборот,така да се каже!!!
22
аман от тия двамата глупаци чукчи и от библиотекарите и решетников, що не одят да се перят в гъъъъза с тиквуня
23
Тези 80 % на Иво Христов във колонията България , още не могат да разберат , че Агент Мойсей го назначиха за Президент от администрацията на Обама и е американско момче . НАТОвският льотчик е учил в САЩ и е минал през една служба CIA , случайни неща не стават. Бойко Борисов за трети път го назначава ЕС и Меркел и ще го назначават колкото си пъти искат . Той е от Брюкселското лоби , а Комедия Нинова и льотчика защитават интересите на американското лоби . Партията на милионерите избори не може да спечели , а нов Месия и Спасител още не се появил.
24
Според Чуков Военната мощ на САЩ била съизмерима с тази на Феодална Рус и примитивен Китай. Абе тулуп САЩ са космическа военна сила с две космически флотилии от безпилотните совалки Х- 37 В и от плазмените летящи чинии с ядрен двигател TR-3B /виж ги на гугъл-търсачката/ , а от 1987 г NASA има военна база на Марс, като от 2015 г. в тази база присъстват и бойни единици на Третия райх, пристигнали от военната база на германците, намираща са в Ню Швабия ленд /Северна Антарктида/. Феодалните тиранични режими в света притежават единствено конвенционални оръжия, а космическа военна сила е единствено NASA.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Малко момченце не иска да спи само. Бащата ляга до него и започва да му разказва приказка. По едно време в стаята става тихо. Майката предпазливо отваря вратата и пита: - Заспа ли? - Да, мамо, заспа! - отвръща шепнешком детето.

 

няма нови новини
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
сега
1870
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
САМО В ПИК! Хороскопът на топ астроложката Алена - какви изненади чакат зодиите в понеделник
x