САМО В ПИК TV! Екшън между Хазарта и Ива Николова след средния пръст в парламента (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК TV! Екшън между Хазарта и Ива Николова след средния пръст в парламента (ВИДЕО)

140811
на 02.06.2022
САМО В ПИК TV! Екшън между Хазарта и Ива Николова след средния пръст в парламента (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Народният представител Христо Петров, същият - Ицо Хазарта, заформи словесен екшън с журналистката от ПИК Ива Николова. Той демонстративно се опита да я подмине, която заедно с други колеги го очакваше пред залата, където заседава Комисията по култура. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Днес Хазарта отново се "разписа" в топ простотиите на парламента ни. Той показа среден пръст на колегите си от ГЕРБ, а за капак си направи и селфи. 

Все пак Хазарта размисли и "благосклонно" се спря пред камерата на ПИК TV, за да обясни колко е засегнат от публикациите в медията ни и да ни обвини в лъжа.

"Вашият среден пръст не е лъжа. Вие развратихте поколения българи, млади хора - с вашето "бело". Днес имахте ли "бело"", припомни му Ива Николова.

"Благодаря ви за вниманието, желая ви приятен ден", кимна Хазарта и забяга към тоалетните в парламента.

"То вече е вечер. Даже в денонощието трудно се ориентирате”, контрира го водещата на ПИК ТV.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК