САМО В ПИК TV: Емилия с гореща изповед пред камерата ни - звездата отвори сърцето си за изпитанията и силата на любовта

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV: Емилия с гореща изповед пред камерата ни - звездата отвори сърцето си за изпитанията и силата на любовта

85857
на 01.06.2019
САМО В ПИК TV: Емилия с гореща изповед пред камерата ни - звездата отвори сърцето си за изпитанията и силата на любовта
Автор:   ПИК

Всички я познавате... Тя е една от най-ярките звезди на родната поп фолк сцена, един от най-мелодичните гласове в българската музика, който владее публиката вече 18 години. Последните й проекти - "Акула" и "Тръгвай си", поднесени на публиката под формата ни мини филм, с които вдигна още по-високо летвата и покори лидерските позиция в класициите, са ясен знак, че няма никакво намерение да слиза от своя Олимп.

препоръчано

"Идеята песните да бъдат като минифилм беше на мъжа ми Жорж. Щастлива съм, че и песните, и клиповете си приеха от почитателите ми. В тях засегнахме една от актуалните теми на обществото ни - изневерите, разкри пред камерата на ПИК TV Емилия. - Продължавам да вярвам, че има и такива хора, които не си изневеряват, които се обичат истински и аз съм една от тях. Винаги ще вярвам в чистата любов. В клиповете пресъздадохме неща, които сме видели - дали сред наши близки, дали сред обществото - това е актуална тема, в която много хора ще се припознаят, и особено жените. Иска ми се да има повече щастливи жени, макар че и те понякога не са много верни".

Наред с възходите обаче, съдбата поднесе на Емилия и съпруга й огромно изпитание. Точно преди година синът на Жорж Башур, Феди, ги напусна завинаги. 

"Имахме много тежка година, тежко ми е да говоря за това... Феди беше едно прекрасно и възпитано по най-добрия начин от родителите си дете, което имах честта да познавам. Завърши американското училище тук. Успешен, трудолюбив, скромен, въпреки възможностите на родителите си, но... Случи се, един миг... Когато детето ти си отива не по реда, по който трябва, е много тежко и никога няма да се преживее. Живея с един баща, който много страда за детето си...", отвори сърцето си Емилия. 

"Живеем с моите две деца и с дъщерята на Жорж - Софи. Стремим се да прекарваме повече време с тях и да усещат, че имат нашата подкрепа. Любовта ни с Жорж е толкова чиста, че ни кара да се чувстваме като деца. Той е моята сродна душа, за пръв път имам човек, който е навсякъде с мен - подкрепя ме за всичко и се интересува за всичко, свързано с мен, от моята страна е същото", продължи Емилия.

Какво ги крепи с Жорж след трагедията, за тъгата, за вечността, за любовта звездата отвори сърцето си пред ПИК TV. След супер парчето "Adrenalina" с Кости и Джей Мали, ще я видим ли в нов дует с хитовия испански изпълнител, как научи за часове езика на Сервантес, готов ли е двойният албум - история на живота й, гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2 САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това