Вход
София
Времето в София 1 o C

САМО В ПИК TV: Зад Гешев стои народната любов, а зад лепиларите - ДеБъ и парите на Цветан Василев (ВИДЕО КОМЕНТАР)

САМО В ПИК TV: Зад Гешев стои народната любов, а зад лепиларите - ДеБъ и парите на Цветан Василев (ВИДЕО КОМЕНТАР)

на 20.11.2019
51354
27
САМО В ПИК TV: Зад Гешев стои народната любов, а зад лепиларите - ДеБъ и парите на Цветан Василев (ВИДЕО КОМЕНТАР)

Зад Иван Гешев стои всенародната любов. Той беше избран след безпрецедентен 12-часов и многохиляден митинг, който се състоя пред сградата на ВСС, докато траеше изслушването на Иван Гешев. Преди това се състоя и пред Министерски съвет и показа едно - че зад Гешев стоят гражданите. Ако щете го наричайте всенародна почит, ако искате - всенародна любов. Това каза в седмичния си видео коментар журналистът на ПИК Ивайло Атанасов.

Аналогична беше ситуацията и при повторното гласуване на кандидатурата му във ВСС, изтъкна Атанасов.

Според него Иван Гешев носи надеждата на хората, че ще има още арестувани, а и осъдени и вкарани в затвора олигарси и политици, участвали в разграбването на България. 

В подкрепа на Гешев се бяха събрали хора от цялата страна - Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Пловдив, което показва доверието, което има в обществото.

"От другата страна бяха банда лепилари, водени от един "Боец" с квадратна глава като телевизор "Юность" - един глупак, който получава финансиране от крадеца на КТБ Цветан Василев", отсече той.

По думите му, не е нормално няколко софийски безделници, пиещи алкохол по пейките, взимащи хапчета и кой знае още какво, и замерящи преминаващите граждани, да задават дневния ред в България и да казват кое как трябва да се случва в страната. "Те не изтъкнаха нито един аргумент като нормални хора защо са против Иван Гешев, защото не знаят защо са пратени", анализира още нашият журналист.

Тъп опит за саботаж! Измислиха сигнал за бомба, за да спрат Гешев

Тъп опит за саботаж! Измислиха сигнал за бомба, за да спрат Гешев

Тъп опит за саботаж опитаха олигарсите и техните лакеи,...

на 24.10.2019

"Видя се лицето и на едно мъничко човече, едно генералче, родено в едно разградско село, проваленият Бойкикев, който се срамува от комунистическото минало на фамилията си и, разбира се, покровителят им и треперещ подсъдим по две дела Иво Прокопиев, както и онзи архитект с палавата приятелка. Той да внимава къде ходи и какво прави, за да не вземе да счупи няколко вибратора, докато го няма", завърши темата с добрите, хубавите и красивите протестъри, които блокираха с дивашки викове и крясъци Орлов мост, а после пренесоха седянка си пред президентството.

"Румен Радев и той барабар Петко с мъжете в тази акция - не подписа първия път указа и го върна с никакви доводи", анализира още Атанасов и изказа мнение, че това е било част от сделката за подкрепа на Мая Манолова за кмет на София от страна на джендърите и гейовете.

Атанасов не пропусна да коментира и нелепото включване на бившия президент, който според него, се клати като матрьошка - Росен Плевнелиев, който посъветва Румен Радев да не подпише указа за назначаването на Иван Гешев, а той взе, че го послуша и показа, че по нищо не се различават, когато изпълняват поръчки.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(27)
1
Как точно разбрахте за народната любов? Как имаме наглостта да боравите с мнението на интелигентните хора? Просто се излагате за пореден път!
2
Много скоро народа ще и набие на Импексовата БСПдирастия и пелерастите на ДБ, по един вибратор с крок!!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Абе, чеда мои, сал на мене ли тоя прокурор недоскубан ми прилича на Шpek?
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Голем страх тресе олигарсите от ареста затова е тоя вой срешу Гешев ! Елементарно Уотсън ! Кой крив кой прав показват изборите бе другари кога ще узреете за това ! Събрали 100-200 дебили и това било общественото мнение хо хо хо
9
Тъпоглавеца със свинските очички е поредния срам и падение за кочината.
10
Преди 6 часа бях 25 коментирал тая простотия, в сайта чийто служители, като типипни българи страдат от остра липса на чест и морал. Всички коментирали, освен Вашите платени бяха погнусени от тоя пасквил. Сега сте премахнали старите коментари и сте пуснали нови. Жалки сте
11
ДОКАРАЙ ЦВЪКИ ОТ БЕЛГРАД,ДА ГО ЛИНЧУВАМЕ БЕ,АЙДЕ ДА ТЕ ВИДИМ,ЩО ЗА ГЕРОЙ СИ?
12
Щом ВСЕнародната ЛИБОФ е ИЗОДЗАДЕ на Гешофф.....любовта обикновено има сексуален подтекст....начи ПИКинезите сметат Гешофф за ДЖЕНДЪРМЕРИСТ.....бравос на пикинезите забиха го на прокурорчето четвъртит....а бе знаех си ,че ПИКоча требе да се преименуват на ГЕЙзер.....ади ДЖА и зиг хайл от Фолксваген сексуални палавници от гей-дружинката ПИк
13
грозен ти е езикът, ма, селянко гнидава!
14
Избор е когато има няколко кандидата и се избира един между тях.В Гласове друго пишат.Гешев е човек на Доган ,Пеевски. ДПС си избират главен прокурор,това и Октай го казва,един почтен човек.Зависи от медията ,на кого се кланя в днешно време.
15
Спрете да показвате тия мутри! Президента ще си каже думата.В 21-век ще ни управляват престъпници,от времето на 20-те години на 20-ти век.
16
НАРОДНАТА ЛЮБОВ .... БААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ .... ААААХАХАХАХАХАХАХАХАХА .... БААААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ .... АААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААХАХАХАХАХА
17
гешев ако има чест и достоинство сам ще се оттегли
18
как ги измисляте тези заглавия !!!!!ТО НЯМА НИЩО ВЯРНО НАПРОТИВ ТОЧНО ОБРАТНОТО Е!!!!! Този П Е Д Я Л К О ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЕ И БАЩА СИ!!!!!ГЕШЕВ Е НАЗНАЧЕНИЕ НА ПЕЕВСКИ ИЦЯЛАНА КЛИКА ОКОЛО ДПС И ГЕРБ!!!!!
19
ТОЙ вече го е продал! Прочетохте ли силното му "възмущение" по адрес на един друг като него лакей на мутрите и престъпници, назначени от КОЙ за главни прокурори? Видяхте ли колко смешен, жалък и нагъл е този перверзник и ПИКлив мерзавец, дето са го кръстили Недю? Значи, той хвърля цялата си злост за репресиите към баща му по слугата на СИК - Банкя и на хотел "Берлин", наистина много противното ,слузесто нищожество Петю Блъснатия, викат му още Сопола, а не отронва и дума по адрес на онези изроди, които наистина се гаврят с баща, издевателстват над него и особено над брат му. Не смее да им спомене имената, въпреки че са ясни на цяла България - пълдинския дебелак и зловещата бръсната мутра на милиционерина от ДС - школата в Симеоново! И по този грозен начин Недю си е измил ръцете, демек - нападнал е един враг на баща си. А този враг е същият лакей като него, наистина не толкова отвратителен, толкова безгръбначен и толкова мръсен! Ами, добре бе, Недю, като се нахвърляш върху блъснатия Сопол, защо не казваш КОЙ пък на него му е наредил да оплюе баща ти? Защо бе, Недю, нали си парче "куражлия"? И само не споменавай името на брат си, нямаш право да го мърсиш, изречено точно от теб !Та, отговори бе, Недю? КОЙ нареди на Блъснатия Сопол Петю да оплюе баща ти? КОЙ бе, Недю? Хайде де, кажи му името?
20
Дерзай Гешев! Карай наред, не питай!
21
ДА ТИ ГО НАВРАМ К.ДОТ!!
22
това-предното не е за номер 20,а за скрития русофил-повелителя на кодове за сигурност! Ще му бъде въздадена справедливост!! Он си знае!!
23
Посмали, Манго!
24
Капанът е издълбан кокосов орех, напълнен с ориз, който подмамва маймуната и тя пъха ръката си в отвора. Когато стисне в шепата си ориза, тя вече не може да я изтегли навън. Ето и коментара на Пърсинг: “Маймуната бърка вътре и изведнъж се хваща в капана – вкарана там единствено от собствената си стойностна закостенялост. Тя не може да преоцени ориза. Не може да разбере, че свободата без ориз е по-скъпа от пленничеството с него. Селяните идват да я хванат и отведат.
25
разказва притчата за маймунските капани в Индия. Капанът е издълбан кокосов орех, напълнен с ориз, който подмамва маймуната и тя пъха ръката си в отвора. Когато стисне в шепата си ориза, тя вече не може да я изтегли навън. Ето и коментара на Пърсинг: “Маймуната бърка вътре и изведнъж се хваща в капана – вкарана там единствено от собствената си стойностна закостенялост. Тя не може да преоцени ориза. Не може да разбере, че свободата без ориз е по-скъпа от пленничеството с него. Селяните идват да я хванат и отведат.” Същото е и с “ориза” на масмедийните послания – зрители и читатели го стискат в шепичките си и покорно се оставят да ги отведат в предвидима посока. С ориз в шепата нямаш шанс да преоцениш стереотипите и светогледите, с които те принуждават да живееш.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Радев създава умишлено изкуствено напрежение да се надяват и подсъдимите с техните слуги,а дано,ама надали..Да покаже,че е значим,въпреки,че при разделение на властите и конституционни ограничения това поведение е глупаво.Е каза в " обозрим" срок,нещо неопределено тоест.Но кой знае началничката му Курналина която почна да имитира Галевица какви ги въртят ,някоя поредна популистка небивалица.И тя превъртя нещо ,"дясна" ли е,що ли,че за автентични " десни " " градски десници" и подобни табели,зад гърба им стоят олигарсите с висящи дела.Хайде Галевата има да доработва цветан василевите мангизи,те не са и точно негови,но нейната вече е обречена да им слугува както наредят.Но точно Радев да падне сам в клопката ,ще бъде доста откачено.Както и да е,ще има вероятно смешки фуражкови!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24507
архив

Вървяла си Червената шапчица и изведнъж Кумчо Вълчо изскочил на пътя. Хванал Червената шапчица и я завел в храстите. – Давай - казал той! – Ама как да давам - казала тя - аз съм такава малка и дребна! Как да давам? – Абе, давай ти казах! – креснал Вълчо. И Червената шапчица тръгнала да си сваля гащичките. Вълкът погледнал и казал – Да не съм те довел тука да акаш, ма? Давай баницата!!!

няма нови новини
Днес: 179
hot
най-четени новини в момента
сега
3471
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Йордан Цонев разкри: Избирането на Валери Симеонов е част от договорките с БСП за субсидиите (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не стъпвайте при зъболекар, бъдете целеустремени и заредени с оптимизъм
x