САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)

121465
на 05.12.2020
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Изплува голяма тайна от личния живот на един от най-харесваните ергени в кино средите. Мариан Вълев, който изигра един от най-забележителни и неповторими персонажи в сериала "Под прикритие", този на Росен Гацов-Куката, криел невъзможна любов към младата актриса Любомира Башева.

препоръчано

Красавицата в момента жъне успехи с ролята си в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", но в кино средите не било никаква тайна, че точно тя, а не гимнастичката Цвети Стоянова, с която Куката е спряган в последната година-две, е най-голямата тръпка на 51-годишния актьор.

Паметливи хроникьори от кино бранша припомнят кога и как е тръгнало познанството на Бубето с Куката. Срещат се съвсем случайно в кафенето на Ваня Щерева, докато тя и Вълев коментират сценария за четвъртия сезон на поредицата. Мариян е толкова силно впечатлен от харизмата и присъствието на Башева, че моли Ваня Щерева да й измисли роля в "Под прикритие". 

Всичко знаещи театрали коментират как Вълев, до такава степен повлиян от емоциите си по младата актриса, се заема със създаването на филма "Лошо момиче", който е негов режисьорсик дебют и в който Любомира получава главната роля. Точно лентата действа като катапулт за кариерата на Бубето, защото след това тя получава ролите в "Ягодова луна" и в "Откраднат живот".

Защото обаче е невъзможна любовга между Вълев и младата актриса, защо Антон Хекимян поведе монашески живот, Мариана Векилска се понесе на крилете на любовта с мистериозна нова тръпка, Димитър Рачков става зет на мега яка тъща, а племенницата на Милен Цветков жъне световни успехи в модата - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това