САМО В ПИК TV! Калина Андролова с горещ коментар за предизборната ситуация у нас: Радев отива към прегръдка с ППДБ (ВИДЕО)

Епицентър

САМО В ПИК TV! Калина Андролова с горещ коментар за предизборната ситуация у нас: Радев отива към прегръдка с ППДБ (ВИДЕО)

159004
преди 6 часа
САМО В ПИК TV! Калина Андролова с горещ коментар за предизборната ситуация у нас: Радев отива към прегръдка с ППДБ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Журналистката Калина Андролова с горещ коментар за предизборната ситуация у нас.

препоръчано

Доста сложна предизборна кампания, разцеплението в ДПС е ключово. Кампанията минава под егидата на разприте и отмъщенията. Темата за купуването на гласове е стара, въпросът е как да се противостои. В момента обаче живеем в безвластие. Служебните кабинети са опасност и вреда, защото фрагментацията в управлението е голяма. След промените в Конституцията не е ясно кой носи отговорност. Радев, както казва, само действа по т.нар. домова книга. Радев вложи в служебните кабинети много страст за чистка с апетит на власт. Така се стигна до безотговорност. Надявам се кабинетът "Главчев" да внимава, каза Андролова.

Радев отива към прегръдка с ППДБ. Ше ги обедини общата им битка срещу Делян Пеевски. Няма такова нещо като равно отдалечен кабинет и премиер. Кабинетът трябва да е с ясни отговорности. Радев се опитва да яхне това безвремие. За три-четири години разпадът в държавата е пълен. Сключваш неизгоден договор и изчезваш с катамарана си, даде пример Андролова с Росен Христов, бивш енергиен министър. Строшаваш ПАВЕЦ "Чаира" и започваш да говориш за завод за батерии, продължи с примерите 

Щом Кирил Петков ни беше премие, значи държавата е фибрилна, категорична е Андролова. Въпросите са кой ще е следващият президент на САЩ, ППДБ дали ще са си изпили хапчетата за поумняване, а и дали "Възраждане" ще е втора политическа сила. Важно е и дали АПС или ДПС-Ново начало ще вземе превес, обобщи Андролова.

"Възраждане", ППДБ и ДПС-Ново начало са възможни фактори за съставяне на кабинет на ГЕРБ като победител. Има математика, но идеология и личностни непоносимости. ГЕРБ и ППДБ плюс подкрепата на Пеевски е невъзможна конфигурация. Възможно е да се отиде и към избори напролет. Отсега се говори, че ППДБ може да разделят групите си, ако ситуацията го налага. Може да го отиграят и театрално, както го направи ДПС предишния път.

Пеевски вече е единствен лидер на собствена партия, той няма да се съгласи да има поддържаща роля, той ще е директен участник във властта, а не задкулисен. Пеевски ще управлява България, ако влезе във властта, а ролята на Бойко Борисов ще е тежка. Той може би ще е нещо като арбитър между Пеевски и всички останали", обясни тя.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК