Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК TV: Калоян Паргов разкрива задкулисието на БСП. Защо социалистите бламираха Корнелия Нинова и ще искат ли оставка (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Калоян Паргов разкрива задкулисието на БСП. Защо социалистите бламираха Корнелия Нинова и ще искат ли оставка (ОБНОВЕНА)

на 23.04.2019
89527
26
САМО В ПИК TV: Калоян Паргов разкрива задкулисието на БСП. Защо социалистите бламираха Корнелия Нинова и ще искат ли оставка (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
23.04.2019
26
89527

Председателят на столичната организация на БСП Калоян Паргов разкрива задкулисието на БСП и битките по време на инфарктното заседание на Националния съвет на столетницата, определил състава на червената листа за евровота.

ТЕЖКИ ДУМИ - Румен Петков отново захапа БСП и Корнелия Нинова: Искат разправа с левицата!

ТЕЖКИ ДУМИ - Румен Петков отново захапа БСП и Корнелия Нинова: Искат разправа с левицата!

Това е отговор на една поредица от лъжи и притискане на...

на 18.04.2019

Защо социалистите бламираха лидерката си Корнелия Нинова и как ще преподредят кандидатите за Брюксел преференциите? Доволни ли са левите избиратели от отсъствието на депутатите им от парламента и какво постигат на "Позитано" 20 с това? Какво се крие зад битката на червените в полза на президента на ПЕС Сергей Станишев?

Страстната седмица за БСП дойде една седмица по-рано. За първи път се реди с таен избор листата и тя, нормално, бе пренаредена. Това беше волята на партията и така и стана, коментира Паргов.

Да, изтече в медиите финалното изказване на Корнелия Нинова, но нека го отдадем на плод на емоции, защото всички носим отговорност за това, което подредихме в неделя, каза той на въпрос за обобщението на Нинова, че останалите ще носят отговорност за пренаредените кандидати.

На всички граждански квоти имаме ярки личности. Иво Христов е журналист. В гилдията знам, че също прехвърчат искри, но смятам, че Иво Христов има място в тази листа. Той беше утвърден с мнозинство от Националния съвет, както и Велизар Енчев, който е на почетно място, посочи гостът в студиото на ПИК TV.

Иво Христов бе предложен от Юлия Пискулийска от район Средец, ваша колежка е тя, разкри още Паргов. А водещата Ива Николова обеща защо точно го е предложила.  Христов отговорил на номинацията, че ще участва на олимпийски принцип, а ако искат да го слагат в листата.

Запитан отново дали хората са имали предвид депутата Иво Христов или журналиста и президентски съветник, Паргов бе уверен, че червените имали предвид и двамата. 

"Един харесва Ива Николова, друг предлага Калоян Паргов, трети харесва някой съвсем друг", коментира гостът.

Водещата попита вярно ли е, че заради Иво Христов президентът Румен Радев ще даде рамо на кампанията на БСП Паргов посочи, че трябва да се правят изводи на база на случващото се. 

Христов е бил член на БСП в район Слатина и бе един от опозиционерите в БСП преди десетина и повече години. Заедно с и други колеги журналисти имаха свое виждане. Знаете, че БСП е демократична партия и има доста голяма публичност и чуваемост, коментира Паргов на въпрос на водещата защо е приет в листата Иво Христов, който е човек, плюл и храчил по партията.

Аз съм информиран предварително и знам, че това е едно от 96-те имена, които се предлагат, така че не съм изненадан от името на президентския съветник, бе категоричен Паргов. Той изказа публично благодарност на Петър Курумбашев, който се развил доста и дал много за партията. Дадохме му оценка и тя не беше лоша, коментира той изпадането на досегашния червен евродепутат от избираема позиция в листата.

Паргов засегна и забраната от страна на БСП към екипи на ПИК да влиза в централата на партията.  

Аз съм тук, при вас, Корнелия Нинова ме е допуснала да съм при вас, приемете го така, но добре, приемете и това, че сам решавам къде да отида, аз държа на обективността, посочи Паргов.

Запитан за къщите за гости на Елена Йончева Паргов посочи, че през последните години най-търсената мярка бе за селския туризъм. Ние имаме безброй много къщи на този принцип в България. Чух, че министър Порожанов ще проверява цялата програма, за да се види кои са се възползвали от това. Тя има мониторинг тази програма, работил съм това години наред, бях консултант по еврофондове. То може да подлежи на мониторинг и проверка и в рамките на един период от време мониторингът е много строг. След това можеш да затвориш къщичките, ако те не се развият. Вие можехте и вашите къщи за гости да ги превърнете в такива, можете да го направите, давам ви съвет, това е актив за вас и може да се развива, посъветва Паргов водещата Ива Николова.

Ако се направи проверка, може да излязат интересни неща по имотите на журналистите. Знам, че Томислав Дончев ви осъди за 40 хиляди лева, това не искам да го коментирам, защото е въпрос на доказване, обърна се той към водещата, а тя подчерта, че нещата ще отидат в Страсбург и там ще се изяснят.

Евроизборите носят и национален заряд и това е битка за промяната. Съвсем не на шега казах и на колегите от ГЕРБ да се осъзнаят и да усетят полъха на искането на хората да се работи по друг начин, коментира предстоящия вот Калоян Паргов. Говорим за цялостна концепция, за различен начин на мислене и, ако ние не чуем хората на улицата, ще страда цялата политическа система, смята той.

В Европа отиваме в ПЕС, кой говори, че ще напуснем ПЕС, възмути се Паргов и посочи, че политоложката Таня Буруджиева, която се позиционира ляво, също говори небивалици, като посочва, че БСП е фашизирана. 

Запитан с кого ще си партнират БСП и с кого биха управлявали, Паргов заяви, че не стои такъв въпрос, а стои въпросът да спечелят евроизборите. Второ, дълго време обсъждахме и приехме "Визия за България". 

На въпрос защо не могат да се помирят с АБВ Паргов заяви, че въпросът е каква функция ще изпълнява АБВ. За съжаление, всеки един от нас ще играе  поотделно. Попитайте Румен Петков какво му пречи опозиционната група в София да играе с БСП, когато става въпрос за модел за управление и за общи действия срещу ГЕРБ. Те, Първанов и Петков, избраха път, различен от БСП, когато направиха тази формация, обясни Паргов.

БСП има различни течения, има лидери на мнения, не е лидерска партия, видя се в неделя. Единственото, което ще правят АБВ е да тежат на БСП. Залогът за 26 май е толкова голям, че нашите опоненти ще се борят, условно казано, за един глас повече на всяка цена. 

Кирил Добрев може да даде обяснение има ли връзка с проверката, която му извършват от КПКОНПИ, за което четох при вас, коментира Паргов разкритието на ПИК, а водещата напомни, че във фирмите си Кирил Добрев няма никакъв проблем с Първанов, тъй като семейството му си партнира с настоящия партиен функционер в БСП.

Кой ще носи отговорността, ако БСП загуби? В кампания сме, не ми говорете за загуба, ние вървим напред, за да спечелим. Римляните са печелили, защото в речника им не присъства думата "загуба", заяви Паргов. 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(26)
1
НА 26.05.19 ШAЙКАТА ЩЕ ЯДЕ ХУРКАТА !!!
2
СЛАНИНЕСТАТА КРАДЛИВА СВИНЯ ЩЕ ГО ПОЕМЕ В ЗАДНИЯ ДВОР ЗА ПОРЕДЕН 12 -ТИ ПЪТ .
3
Заглавие и съдържание се разминават на 180 градуса. Пик са едни най обикновенни мухльовци.Да Слугуваш на мутри и необразовани самодоволни плондери, от това по голямо падение на къде.
4
от многото коментиращи тук аз чета целите статии. И къде, моля, Паргов разкрива здакулисието. Искам точно да се покаже този ред, а не манипулиращи заглавия. Истината е, чи листопадъд в ГЕРБ продължава и това ще се види на 26-ти. И друго. Тази листа не раздели, а консолидира. И който пише, че Борисов подкрепил Станишев, за да всява смут, ще има да взема. Само си спомнете кой уволни Бориков от главен секретар на МВР! И след като Борисов отново захапа тройната коалиция Станишев написа в профила си във фейсбук следното :"Ето какво написа в социалната мрежа президентът на ПЕС Сергей Станишев: Очевидно нашите опоненти ще базират още една кампания на “греховете” на Тройната коалиция. Редно е обаче да си припомним някои позабравени факти за резултатите на правителството в периода 2005 г. - 2009 г.: • През 2007 г. България беше приета в Европейския съюз; • 100% увеличение на доходите; • 100% увеличение на пенсиите, както и механизъм за ежегодния им растеж; • увеличение на БВП на страната с почти 70% - от 38.8 до 66.4 млрд. евро; • увеличение на износа на страната близо два пъти от 22 млрд. евро до 40.3 млрд. евро; • икономически растеж от над 6% годишно, като България се нареждаше на едно от първите места в ЕС по бързо развитие на икономиката; • преки външни инвестиции в размер на 24 млрд. евро; • 6000 км. изцяло обновена първокласна пътна мрежа и изграждане на 120 км. магистрали; • държавният дълг беше намален от 30% на 14%, като бяхме достигнали едно от най-ниските нива в Европа; • 8 млрд. фискален резерв, оставен на следващото правителство; • през 2007 г. България беше на 51-во място в индекса за свобода на медиите на “Репортери без граници” – днес сме едва на 111-то; • днес страната ни е с 13 места надолу и в индекса за възприятие на корупцията на “Прозрачност без граници” от 64-то място през 2007 г. до 77-мо място 12 години по-късно; С това наследство оставихме държавата през 2009 г., за да може всяко следващо правителство да е успешно – добра бизнес среда, равни възможности за всеки да работи по правилата, достатъчно пари за държавни политики и перспектива пред младите. Вместо това, за 10 години управление на ГЕРБ, страната се срина по всички показатели." Така че, не пишете глупости и за Паргов. На 26-ти ще се преброим!
5
Лудото ленче е заприличало на гущер в сурата, бе??!! То бива злоба, ама кучката няма спирка?!
6
Ами осъди я, да! Цял живот ще плаща заеми, защото устата ѝ много лае! К,во ся - да не би да нетирите баба Яга като сте го отразили това!
7
отговор на коментар
Гледама гербавата барекова медия е включила на макс ЛА ЙНО МЕТНИТЕ СИ УСТРОЙСТВА И ТРОЛОВЕ. Най-слабият кандидат на БСП в листата е Сергей Станишев. Обаче, за съжаление на герберите е по-добър кандидат от цялата шайчеста листа. Майдел-Гейбриел-Али. Ето нивото на гербавата популистка листа. В листата на БСП - неподупен мозък, гений на правото като Янаки Стоилов. Човек, който никога не е заемал какъвто и да е пост във властта. Един от най-добрите преподаватели в Софийския университет. Изключително отзивчив и възпитан човек, като контрапункт на творчеството на журналистите в този сайт. Велизар Енчев - това е журналист и политик дисидент, сравним само с народните защитници Стела Банкова и Минчо Христов. Ако България има такъв евродепутат, ще спечели не само България и народа но и Европейския съюз ще бъде реформиран от напредничавите му идеи. Какво имате герберите - кариеристи, листа от професионални евродепутати, които досега НИЩО НЕ НАПРАВИХА ОСВЕН ДА БУТАТ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, А ТОЗИ ДЕТО УЖ БЕШЕ ПРОТИВ ПЛАНА мАКРОН, СЕ СКРИ НА ВАЖНОТО ГЛАСУВАНЕ И ПРЕЦАКА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС.
8
Защо сте сложили снимка на Борисов от комунистическия му младежки период и то редом до Йончева? Да не е кандидат за депутат в парламента на Тонга или на Уганда, защото на евроизборите тоя не участва, яде чевермета... Сложете немкинята водач на гербестата листа Мери Гейбриел, немска гражданка, кандидат за евродепутат на Федерална Република Германия с български 80 процентово де бил ски гласове. ЗАБРАНА НА ЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ - РОМСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ И ТУРСКИТЕ ДПС И ДОСТ! ДА СИ ВЪРНЕМ КОНСТИТУЦИЯТА! АНТИОЛИГАРХИЧЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗБОР НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР ОТ НАРОДА!!!
9
Този е рептил.Колко кавала е правил в подлеза в ЦУМ ,толко Иво Христов нема косми на гъза.
10
Сомалийската пиратка на на компартията на червените боклуци, импексовата седесарка на костов от компартията на червените боклуци, тъпакът президент от компартията на червените боклуци и неговият мозък иво христов, от същата глутница, парговци и подобни дебили, е крайно време да пратим на бунището, от където надигат глави и точат зъби да захапят отровно държавата!
11
Кори е еманат на прехода и е пример и поука за цялото общество как не трябва да се държи един уважаващ себе си човек.Безпринципността на Кори въвлича БСП във вътрешно държавно сепаратистко, болшевишко пълзящо нещо си , което винаги търси вина за собствените си пороци и неуспехи и обвинява не себе си , а винаги обвинява другите хора .В болшевишкия пролетариат влизат също лумпенизацията, троловете ,селячеството от където всъщност е тръгнало болшевишкото движение за борба с буржоазията и средната класа .Тези селяци от болшевишкото превратаджийско съсловие са заграбили земи и имоти на така наречената богаташка висша и средна класа и са си присвоили земи и имоти по насилствен начин и са станали самите те богати и червена вече номенклатурна “ класа “неука и зла към всички дръзнали да надигнат глава , която създава работническо комунистическо робство .Така че БСП - БКП СА ЗАГРАБИЛИ не само чужди материя и материалности ,но са си присвоявали цяла една държава за лично облагодетелстване и така е нямало пари за доходи и благини за България и за пенсии или за каквото е нужно за оцеляването на един народ.
12
А хурката гола ли ще бъде или ще има каделя и половина та като ядеш да си бършеш мустаците и брадата че тюрлю гювеча май няма да ти хареса и ще опънеш една доза ШЕРБЕТ но внимавай че пред панелката няма външен Нужник и ще натълниш потурите пред аудиторията ти беззъбите баби.........????
13
Четете бре!КОстов го каза-на10.11.1989 бе извършена буржоазна контрареволюция.Въпроса бе а къде е буржоазията, и СЪЗДАДОХА МАНИФЕСТА НА ПРЕВРАТА-ПЛАНЪТ РАН-ЪТ!Основата на разрухата бе ОБЯВЕНИЯТ МОРАТОРИУМ ПОД НАТИСКА НА СВЕТОВНИЯТ КАПИТАЛ ЧРЕЗ СБ И МВФ!Знае се по Димитров що е фашизъм-ВЛАСТ НА НАЙ-РЕАКЦИОНАТА ЧАСТ НА СВЕТОВНИЯТ БАНКОВ И ПРОМИШЛЕН КАПИТАЛ! НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗБИРАТЕ ЕВРО НАРОДНЯЦИ-ГЕРБ И ЕВРО ПЕСОВЕ-БСП,ВСИЧКИТЕ ЕНИЧАРИ НА СВЕТОВНИЯ КАПИТАЛ!Четрете и мислете!
14
К'вови пука за БСП, та ядете ПYTKИTE на леля Корни, и Ленчето Йо.?Гледайте си HACPAHATA ГЕЙберастка тиня.
15
А вие си EБABAЙTE MAЙКАТА......
16
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
17
Паргов,че Нинова е бламирана е истина.Готвеха и линч в Лисабон,но тя прояви твърдост и не отиде пред ционистко масонският трибунал на ПЕС!Пургов,хората всичко виждат,а ти искаш да искараш победата на циониските агенти в БСП,като демокрация в партията!ЛИСТАТА НА БСП Е СЪЩАТА КАТО НА ГЕРБ-СЪСТАВЕНИ СА ОТ ОТЯВЛЕНИТЕ АГЕНТИ НА СВЕТОВНИЯ ЦИОНИСТКО-МАСОНСКИ КАПИТАЛВ БЪЛГАРИЯ!МИСЛЕТЕ-ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ЕНИЧАРИ НА ФАШИЗИРАНИЯ СВЕТОВЕН КАПИТАЛ
18
Bravo Корнелия. Чукай корумпираните гербари
19
Ето това е демокрация в действие , а не боковски тоталитаризъм .
20
А така чукай ни, а на 26.05-ти НИЕ ЩЕ ВИ ЧУКАМЕ !
21
Ти верно ли се опитваш да хвалиш Тройната коалиция? Заменки/грабежи/за близо 10млда, дългосрочни заробващи договори със зелените енергии за ...25 години напред! Според Кольо Парамов , само за 2008 година са изнесени в офшорки над 4млда лева, а за 2008 г.....5 млда! Заедно с управлението на Сакскобурготски са изнесени в офшорки близо 24 млда лева! Доходите са покачени "двойно", защото преди това пенсии и заплати бяха докарани до...5-10 долара месечно! Да не говорим , как преди това подписаха договори за реактори, за Кугъри и всякакви ...които натресоха на ГЕРБ да ги плаща! Юли месец оставиха бюджета на половин милиард вътре , като щедро преди това повишиха пенсиите ,щом друг ще ги плаща! Та не се напъвай да хвалиш Тройната коалиция!
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Не разбирам защо допускате от ПИК подобни коментари - тук има само омраза и нищо градивно. Паргов говори принципно има бъдещето човека ако Нинова не съсипе БСП преди това с разделението което налага .
25
Време е нови лица да са политици в осиротялата ни родина че тези на по 50г и нагоре показаха че не стават
26
!7-тия е прав. Листата на БСП трябва да се редуцира от сороски лапацала при преференциите. Листата на ГЕП е неспасяема и никаква редукция и прочиствана не може да помогне.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13642
архив

- Красавице, защо още не сме познати с теб?
- Бог те пази...

няма нови новини
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
сега
1868
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ контра на Корнелия Нинова за субсидията - няма шансове БСП да намаже повече пари (ОБНОВЕНА)
x
Кои скъпоценни камъни са най-подходящи за вашата зодия?
x