Вход
София
Времето в София -3 o C

САМО В ПИК TV! Лидерът на СДС Румен Христов разкри позорната сглобка на БСП и псевдодемократите на Христо Иванов и Атанас Атанасов (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Лидерът на СДС Румен Христов разкри позорната сглобка на БСП и псевдодемократите на Христо Иванов и Атанас Атанасов (ОБНОВЕНА)

на 08.11.2019
50648
24
САМО В ПИК TV! Лидерът на СДС Румен Христов разкри позорната сглобка на БСП и псевдодемократите на Христо Иванов и Атанас Атанасов (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
08.11.2019
24
50648

След националното съвещание на ГЕРБ с участието на ръководството на СДС и кметовете му, лидерът на Съюза Румен Христов разкри позорната сглобка на БСП и псевдодемократите на Христо Иванов и Атанас Атанасов за местните избори.

Румен Христов: Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова</p><p>

Румен Христов: Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова

За мен битката отново е ляво - дясно. Софиянци няма да...

на 14.10.2019

Два дни преди датата, на която беше свален дългогодишният пръв държавен и партиен ръководител на БКП Тодор Живков и 10 дни преди деня, когато преди 30 години се проведе първият демократичен митинг на възраждащата се опозиция (18 ноември 1989 г.), която създаде СДС, сегашният лидер на партията, извършила всички промени, но управлявала само един мандат и половина, разобличи заговора срещу демокрацията у нас.

"Президентът има това право по Конституция дали да подпише или неподпише. Цялата процедура съответства на правилата. Беше заявено категорично от ВСС, че при връщане на тази кандадутира ще бъде избрана отново. Вярно е, че няма конституционно или законово изискване в което президентът да подпише този указ", анализира отказа на Румен Радев да издаде указ за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор.

"Да реши и да избере какво прави, си е негова работа. ДеБъ влязоха в собствения си капан, избирайки червени кандидати. Повече не ги наричам десни и считам, че трябва да престанат да се представят за такива. Не мога да повярвам, че това се случи! Горе-долу резултатът на ДеБъ е този, който имаха БСП на първия тур, гласовете бяха прелети. Манолова не получи тази подкрепа, която получиха кметовете на ДеБъ. Много малка част от техните привърженици гласуваха за Мая Манолова. Гласовете на БСП очевидно отидоха при ДеБъ", заяви Христов за шизофренията на психодесните на миналите избори.

"ГЕРБ в момента е без алтернатива. БСП показаха, че когато те управляват, България е на дъното. Да не пита Нинова, защо сме с най-ниски доходи, а да си спомни, че няколко пъти тръгваме от нулата. Заплатите бяха 5-6 долара. Слушам международни новини и казват, че Ирак, която е богата на петрол, гражданите й живеят с 2 долара на ден. Ние живеехме с 2 долара на месец! Те не могат да управляват. Ние като сме разделени и виждаме, че 5-6% трудно ги събираме. Как ще бъдеш алтернатива, като ти си на ръба. В този смисъл нещо, както казва един социолог, набрали са на ГЕРБ, но въпросът е кой идва. Маските паднаха, връщаме се на онази песен на Тошко Колев "синьо елече облече", синьо елече си облякоха с розов хастар", отчете още синият лидер.

Според него, Тома Белев трябва да се скрие вдън земя, след малоумното му изказване за евреите и безплатното им пътуване в конските вагони. 

Румен Христов: Промяната не е в лицето на Мая Манолова</p><p>
</p><p>

Румен Христов: Промяната не е в лицето на Мая Манолова

Имаше нагласа за търсене на промяна, но тя не е в лицето...

на 28.10.2019

"Имам правило или позиция да не се меся в дейността на други политически формации. Борисов олицетворява ГЕРБ. Вероятно ще бъде грешка ако той не реши по една или друга причина сам, се тръгне към неговата смяна. Бюджетът сигурно може да бъде по-добър, във вторник ще го коментираме. Ако гражданите не харесват ГЕРБ, отиваме на избори и там гласуват за който искат. Росен Плевнелиев го каза - Борисов е загубил само едни избори, очевидно е, че хората го харесват", коментира още теченията в ГЕРБ гостът в студиото ни.

"Да посегнеш към червена бюлетина... Манолова мимикрира, излезе със зелен цвят... като личности, като качества са много различни. Покрай кампанията имах възможността да се запозная отбилзо с г-жа Фандъкова отблизо, аз не съм чул и една дума за някакви машинации и злоупотреби. Тя е точна в това, което смята да направи. Убеден съм, че Манолова искаше да стане председател на партията, за да може после да стане после председател на партията и кандидат за премиер. Когато една жена управлява София, градът придобива по-уютен вид", каза той по адрес на Мая Манолова и Йорданка Фандъкова. 

Той защити Фандъкова за ремонтите и големите неща, които тя е направила. Според него, гражданите са станали по-взискателни, което е нормално, но няколко криви фуги не могат да развалят направеното.

"Г-жа Манолова е много амбициозен човек. Тя си има своите партийни качества. Може лби се мисли за едон нов проект, който да има вляво. Партията, която не се извини на българския народ и си брои конгресите от самото начало, която поднася цветя на Тодор Живков и празнува 9 септември, не може да е лявата социалистическа партия. Може ли тя е натоварена с такива функции, очевидно е, че те губят подкрепа с всеки изминали избори. Въпросът е социалистическата партия да бъде европейска социалистическа партия. Да попитам нашите приятели - как така подкрепиха Манолова, която е завършила в Москва, странно е това", коментира Христов.

"По начало вторият в партията се очаква като наследник, но Борисов го каза, че повече няма да има втори човек", анализира Румен Христов теченията и случващото се в ГЕРБ.

Лидерът на СДС Румен Христов: Мая е мимикрия, тя си е тъмночервена

Лидерът на СДС Румен Христов: Мая е мимикрия, тя си е тъмночервена

На балотажа имаме представители на две политически...

на 31.10.2019

"Беше огорчен и ядосан, защото се говори за касиране на изборите, общо гласувалите роми за г-жа Фандъкова са няколко хиляди. Според наши разчети, СДС е допринесла с около 25 000 гласа в София, това е разликата. Фандъкова е избрана с десни гласове, с гласовете на ГЕРБ и на СДС, нямаме съмнения, че тя е избрана заради качествата си и с десни гласове. Няколкото протокола, които се разнасят из студиата... да си ги броят", върна се на вчерашната среща на партийния актив на ГЕРБ.

"За Манолова гласуваха със срам, никой няма да си признае. Има моменти, в които трябва да се направи политически и логически избор. Когато във Франция социалистите подкрепиха Ширак срещу Льо Пен, това е исторически избор".

"30 години от началото, когато падна Берлинската стена, имаше едно голямо желание за промяна. Бяха пратени много агенти на ДС. СДС на 7 ноември става на 30 години. Това е партията, която промени България. Явно е, че нашата комунистическа партия през всички тези години пречеше. Преходът беше една невероятна емоция, но и труден предиод. Успяхме да преведем страната от една планова към една пазарна икономика. НАТО и ЕС, възможността да се пътува, визите отпаднаха, частната инициатива - това беше извоювано, онези се бяха окопали и не пускаха нищо. Не успяха да се направят толкова радикални реформи. СДС е управлявал пет години и половина от тези 30 години демокрация, но партията се нае да направи най-тежките и радикални промени и реформи. Лидерите на СДС тогава бяха визионери", върна лентата назад в дните на ноември 1989 г. Румен Христов.

"Ще го поканим задължително, не само защото е министър-председател, а и защото е председател на най-голямата партия в ЕНП. Сега в Загреб на конгреса ще гласуваме заедно за нов председател на ЕНП", завърши гостуването си в студиото на ПИК TV председателят на СДС.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(24)
1
Ох я стига . Боли ги че леви и десни се обединиха както в Европа на основата на смяна на модела и основни идеи
2
СДС остана само етикетче, което ГЕРБ ползва да се правят на десни. И вчера Тиквун да говори за децата на номенклатурата като цялата му партия е от такива.. Пълна шизофрения!
3
Очерта се най новата сатанистка лява коалиция , болшевики-соросоидни вибратори и комплексирани франкенщайнови чалгари от НЕМА ТАКАВА УЧИНДОЛСКА ПАРТИЯ!
4
.А сега нека всички заедно пратим много по-здрави на самоковската селянка другарката фанДУПКОВА с песента на Chris Norman - Gypsy Queen ... хахаха, КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ.....хахаха.
5
Стига бе вибраторско мекотело не думай,а шизофренията под полата на брадатата ти жена за нея нещо да обясниш на ортаците ти драскачи от драгалевската шатра на мавъра!
6
И тоя си каза, че подкрепя избора на Гешев, добре е да се знае КОЙ от кои е, досега някои "демократи" се правеха на маскирания певец. Маските падат. Гешев ще ви изяде главата на цялата Шайка. Заради него ще идете на предсрочни избори напролет
7
Този с един файтон хора къде е тръгнал? Смях!
8
Този много да не приказва, щото неговите хора в Разград на балотажа гласуваха за червения кандидат агент "Орбита" вместо за кандидата на ГЕРБ.
9
И този е изперкал, защо в политиката няма един с достойнство
10
.............ТОЯ ХРИЗТОФ Е ГОФНО НА ПУЖАРНИКАРЗКИЯ БАНКЯНЗКИ ПРОЛЕТАРИЯТ УТ БКПЕ СА БУГАТИ К.УРВИ НА ЦРУ !.......ОК ?..........КОЕ НЕ Е ВЕРНО ?.......
11
Бабо Иве помним те до преди няколко години как плюваше по ГЕРБ и Бойко по тв Alfa . Въпросът е за колко те напазрува шайката ?
12
Тоя маймунски червеноушко пак е тук, изключително нагъл и невъзпитан трол от посрано 20, примитивно същество избягало от Карлуково!
13
...............МА ЕИИИИ.....ПРОЕКТА ГЕРБ Е ПРАЕН САМУ ЗА НАШИ ДРУГАРИ ВИКАЛ БАЦО ......У ЦРУ МУ ДАЛИ СРОК НА ГОДНОС КОТУ СУЖУК НА СОЛНЦЕ У БАНКЯ ГРЕЕ БАЦО ДЕБЕЛЕЕ УРА УРА ДРУГАРИ......СИЦКИ ЗАЕДНО.......МА НЕМА СДСЕ ДСБЕ ШО СТЕ ИСРАНИ СИЦКИ УТ БАБЕСА БЕКАПЕСА КОЯ СА СЕРЕ КУРНЕЛЕИКИ И ЛЕНЦЕ ИОНЧЕТА ПЛУЗ ЕДНА ЖАМБАЗКА С ЛУЗПИ УТ ДОМАТЕ !..........СА ШЕИ ИМА 35 ГОДИ ГЕРБ СУХ СУЖУК !.....ЗА ГАНЬО УИ !.....
14
отговор на коментар
До 1: Колко да ги боли, при условие, че така наречените десни и червени пак се осраха до ушуте. Баце им го навря цял, със соса барабар !
15
ПО СКОРО НЕО ФАШИСТИ И РОЗОВИ ТАЛИБАНИ СА ТИЯ ГАМЕНИ ..!
16
Ужас. Срам за мафиотите и комунисти от ДеБъ.
17
ПРЪСКАТ НАРОЧНО ПО 30 - 40 ЧОВЕКА ПО РАЗНИ УЖ НПО- ТА и УЖ “ ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ “И ТОВА БИЛО “ ОБЩЕСТВЕНОТО НАСТРОЕНИЕ “....ХА ДА ГИ ВИДИМ ПО ОТДЕЛНО КОЛКО СА ....5 ДУШИ , БЕЗРАБОТНИ И ДЕБИЛИ ...И ИСКАТ “ СМЯНА НА УПРАВЛЕНИЕТО “...БРЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ......ЧИ НАГЛИ ....БИЛЕ “ ГРАЖДАНСКО ОБЕДИНЕНИЕ “....КАКВО ГРАЖДАНСКО ОБЕДИНЕНИЕ ОТ 50 ЛУМПЕНА ....!?
18
Искам да попитам генералчето Атанасов и др Костов ,защо унищожиха синята идея ,унищожиха СДС,а сега се пишат на много успели десни На кого идеите представляват ,като са един файтон хора .И когато др Костов,а той е такъв ,защото се здуши на времето с Луканов и Добрев,пише книги за прехода и заявява,че искал ,но не можал да направи нещата ,не изпитва ли най-малкото срам ,защото мястото му е в затвора!!!А такива последователи като новоизлюпените Радановци и тем подобни се смятат за спасители на демокрацията.Ама нали ги видяхме колко са нещастни като бяха в управлението .И сега такива мекерета да ни рекламират демокрация е просто срам за нормално мислещите десни
19
Смешни и нещастни сте комунистчета - фашисчета
20
СДС умре отдавна. Р. Христов просто му разнася мощите и сега ги е дал на ГЕРБ! Некрофилска работа!
21
Какви глупости говори тоя от нафталина Р.Христов? Костов преброи членовете на СДС на един файтон хора.Съживяват умрелия!
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
За Боко - дето ги върна от небитието - една структура с абревиатура - стани да седна, която се саморазпусна и самоликвидира. Еманацията и Ал. Йо достатъчно говори за тях. Щом и д-р Тренчев се извини за участието си в "промените" и си посипа главата с пепел ........... И сега и тоя се изживява като "победител", а не се усеща, че и неговия скалп е на колана на "укротителя" ................
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6453
архив

Десет врачански реплики за свалка:
1.Ти не усещаш ли, че цела вечер ти се стръвим?
2.Начи иде ми да та фръла на рамо и да си та носа дом!
3.Колко повече пиам, толко по та аресвам!
4.Ше фана да си садера дреите таа вечер зарди тебе!
5.Разбрах, че на вашите са нги докареле кюмур, щеш ли сабале да идем да го нафръгам?
6.Баща ти а голем крадец, оти а украднал сички дзвезди и ги а турил у очите ти.
7.Ей, ти си много сгодна, ма и сестра ти не а за изпущанье.
8.Щеш ли да фана да та завръта на едно блусле?
9.Мале от 5 годин та гледам, ма 5 годин кьорав съм бил!
10.Мале като та погледна и ми иде да са фръла у барата

няма нови новини
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
сега
1426
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Любовникът на Дарина Павлова лъсна в сайт за възрастни - секс сцените с красавеца Джулио Берути забранени в Русия
x
Тези осем неща вредят на здравето на очите
x