САМО В ПИК TV: Лора Крумова разделена с мъжа си заради топергена Николаос Цитиридис (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV: Лора Крумова разделена с мъжа си заради топергена Николаос Цитиридис (ВИДЕО)

210820
на 20.06.2020
САМО В ПИК TV: Лора Крумова разделена с мъжа си заради топергена Николаос Цитиридис (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Хармонията в семейството на Лора Крумова е нарушена заради най-желания телевизионен ерген - Николаос Цитиридис. Журналистката е разделена вече повече от месец с мъжа си Сотир заради по-младия си колега.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Преди няма и 3 месеца, Крумова се уреди като заместник-главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис" и в момента е шефка на младия грък. Лора се е отдала изцяло на новите си задължения и всеки ден заедно с подчинените си се трудели върху съдържанието на предаването, намирането на гости и най-вече върху измислянето на въпросите на водещия. 

Цитиридис бил много впечатлен от професионализма на Крумова, която се гордее с дългогодишен опит в телевизията. Лора с охота предавала своите умения в журналистиката на по-младия си колега, който само допреди няколко месеца се изявяваше в съвсем различна сфера - кодемианството.

Какво точно е довела до разлъката между опитната телевизионерка и мъжа й Сотир, коя е най-скъпоструващата жена в нежната колекция на олигарха-беглец Васил Божков. защо Наталия Гуркова кри цели 7 години най-скъпия на сърцето си мъж, кои известни семейства се борят с коронавируса и защо жената на Волен Сидеров се забавлява с чужд мъж - гледайте сега:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК