САМО В ПИК TV! Лумпени опитаха да окървавят София - блокират незаконно движението, полицията не смее да се намеси. Вижте разказа на журналистите от ПИК (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Темида

САМО В ПИК TV! Лумпени опитаха да окървавят София - блокират незаконно движението, полицията не смее да се намеси. Вижте разказа на журналистите от ПИК (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

114517
на 25.07.2019
САМО В ПИК TV! Лумпени опитаха да окървавят София - блокират незаконно движението, полицията не смее да се намеси. Вижте разказа на журналистите от ПИК (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Банда лумпени от грантаджийските партии и организации на подсъдимия Иво Прокопиев и присъдружните му "Демократична България" и "Да, България" опитаха да окървавят София.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Яки мъжаги, докарани силово да бутат мирните граждани, дошли да защитят независимата съдебна система, умишлено блъскаха и псуваха полицаите и хората. Целта беше да се провокират сблъсъци и намеса на полицията и да се стигне до проливане на кръв. 

Вижте разказите на журналистите от ПИК, които се бяха събрали да бранят съдебната система от незаконното похищение на политическите партии на Радан Кънев и Христо Иванов. Последният лично беше на протеста и не опита по никакъв начин да спре провокаторите и силоваците, както показа на живо и камерата на ПИК TV.

"Не знам къде живея вече. Полицията седи, ще ни пребият пред очите им и никой не прави нищо. Кой го прави това? Който е да му мисли!", каза Ива Николова.

"Имаме още наши хора под блокада на 50 лумпени, с бръснати глави, физионимията им не може да бъде сбъркана. Шофьори, технически персонал... Полицията не отпушва "Екзарх Йосиф" вече два часа. Въпросът е ключов, нека преместим фокуса - кой позволява това безобразие в центъра на града? Ние проверихме в Столична община - те нямат разрешение за протест", заяви собственикът на ПИК Недялко Недялков.

"Тези хора там са дошли незаконно и незаконно запушват. Целта на тези хора е да се стигне до сблъсъци. Знаем, защо искат кръв - защото управляващите се страхуват кръв. Те се опитват да направят римейк и премиерът Борисов като види кръв и да подаде оставка", отбеляза главният ни редактор Звездомира Мастагаркова.

"Защо трябва да обиждат, да кълнат? Това не е човешко! Аз бях с един плакат, блъскат плаката, дърпат ме и искат да вляза в тяхната масовка. Ние протестирахме, по никакъв начин не сме ги провокирали. По никакъв начин не сме ги провокирали".

"Това ли е поведението на елита от жълтите павета и по какво те се различават от лумпените? Защо те имат право да заяват своята позиция, а ние не", каза Вера Чалъкова.

"Те се държат като на футболен мач на някакви треторазредни отбори - като Берое и Светкавица", отчете Недялков. "Най-лошото е, че имаше хора, които минават за интелектуалци - знамето им проф. Минеков, Евгени Дайнов, Тома Белев. Това ли е начинът, по който те искат да постигнат целите си - с насилие на улицата", възмути се той. "Кой нормален човек е на улицата в 9 часа да протестира срещу Гешев?", попита още той.

"Хората не можаха да стигнат до работните си места, малко след 9 часа като отидох и вече имаше по четири трамвая от двете страни", възмути се Елиана Василева.

"По-малко от 100 души, защо трябва да се дават гласност, как по-малко от 100 човека си позволяват да блокират движението? Това ли е властта?", попита отговорните институции Мастагаркова. 

"Те са печени в тая игра, те са професионални протерстъри. Това са професионални погромаджии, това работят. Те си имат тактика, система, организация", отчете още Недялко Недялков. "Доволен съм, ние действахме като камикадзета и показахме какво представляват тези хора. Това са розови фашисти, недай си Боже да вземат властта. Какво беше да го няма Гешев? Никой не е ок за тях, трябва да са Прокопиев, Лозан Панов, някой такъв човек. Платени грантояди, сбирщина, която се легендира като градско дясно".

"Питам властта - аз ако сега легна на релсите, колко време ще ме изнесат?", попита Ива Николова. "Много пищят, че Пеевски ни бил организирал. Отворете медиите на Пеевски и вижте дали има ред за нас, има ли подкрепа, дойде ли някой да ни подкрепи? Къде е тоя Пеевски, не съм го виждал от години. Страх ги е от стотина погромаджии. Премиер, въпросният Пеевски - всички се плашат от тези хора. Да се върнем назад във времето - колко глави на стойностни хора си отидоха заради техния "гняв". Те постигат своите цели. Властта е безкрайно слаба. В България няма хора като Орбан, като Бабиш от Чехия, като румънците дори. Няма решителна власт, която защитава закона", отбеляза Недялков. 

"Искам г-н премиера да се намеси и да въдвори ред. Че те след всяко едно такова бездействие на властта ще блокират всичко. Полицията ще ги пази", направи прогноза той.

"Благодарим гражданите, които ни подкрепиха. Нормални хора идваха да ни бранят", отправи своите благодарности Звездомира Мастагаркова. 

"Според мен Иван Гешев и Пламен Георгиев са хора различни, те са решителни. Те обезумяха, че Гешев излезе и в прав текст каза "Ще ви гоня", те затова подивяха. Тоя човек е решен да се разправи с тях. Затова са обезумели и искат кръв. Като нищо ще принудят Гешев да се оттегли в името на гражданския мир да речем. Трамваите в София не работят вече трети час. Хората се питат какво става? Брех, какъв е тоя Гешев - да вземе да си ходи и да не се блокира града. 20 майки си постигнаха своето", изтъкна Недялко Недялков.

"Няма да спрем да ви следим и да ви държим отговорни, защо стотина души тук безчинстват и обезправяват гражданите", завърши емоционално извънредното студио Ива Николова.


Вижте разказа от първо лице на журналиситите от ПИК, които бяха нападнати на протеста във видето на живо на ПИК TV:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 131
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК