САМО В ПИК TV! Мая Илиева забъркана в имотни схеми - Жоро Илиев оставил вдовицата си без земи на Доминикана

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV! Мая Илиева забъркана в имотни схеми - Жоро Илиев оставил вдовицата си без земи на Доминикана

171465
на 07.09.2019
САМО В ПИК TV! Мая Илиева забъркана в имотни схеми - Жоро Илиев оставил вдовицата си без земи на Доминикана
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Легендите за имотната империя на Мая Илиева в Доминикана, наследена от разстреляния бос на ВИС Георги Илиев, се оказват силно преувеличени. От години се говори, че вдовицата на Главния е сред най-купните собственици на земя в курорта Пунта Кана.

препоръчано

В такива наистина е инвестирал приживе известният с предприемаческия си нюх Жоро Илиев. С днешна дата обаче собственик на закупените от Главния доминикански земи била не вдовицата му, а мистериозен американски бизнесмен. Според запознати той бил един от доверените хора на Георги Илиев и още преди висаджията да бъде разстрелян в Слънчев бряг през 2005 г., лично прехвърлил собствеността си на американеца. Смята се, че причина за това била течаща в онези години проверки в Доминикана чисти ли са бизнесите на крупните собственици на земи на острова.

Американският партньор на Илиеви през годините останал лоялен към вдовицата Мая и продължил да й отчита процент от приходите от имотите на мъжа й, върху които днес функционират хотели на различни световноизвестни вериги. 

Защо служители на летището в София възстанаха срещу Гала и мъжа й Стефан, коя бременна водеща предизвика кадрови рокади в БНТ, защо Митко Рачков отказа на секси моделка и още звездни клюки гледайте сега в "Жълтите новини":

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК