САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2

125191
на 17.04.2021
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
Автор:   ПИК

Семейството на подсъдимия олигарх Миню Стайков се омеша с това на един от легендарните босове на ВИС-2 Румен Маринов-Нарциса и в най-скоро време двете фамилия ще се поздравят с общ наследник.

препоръчано

Синът на алкохолния бос Стайко Стайков ще направи баща си за втори път дядо, а майката на внучето е 22 годишната дъщеря на Нарциса - Марта. Младата дама е жената на Стайков-джуниър вече от две години и с оглед детето, което очаква от него, вече официално се кичи с титлата Снаха на Миню Стайков.

Бременната дъщеря на Нарциса била на седмото небе, че ще дари любимия си с рожба. Но щастието й отчасти се помрачавало от факта, че ще трябва да си примири с бляновете си за голяма и пищна сватба, за каквото си мечтаела от години.

Защо сватбата засега е блян за наследницата на ВИС-2, защо вдовицата на Андрей Баташов потъна в траур, заради кого Мартин Петров побеля без време, има ли извънбрачен син във Венецуела Светослав Аргиров и кой е братът гении, с който се гордее Гери Малкоданска - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 203
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това