САМО В ПИК TV! Неочакван обрат: Ани Салич се събра с бившия си мъж три години след раздялата им

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV! Неочакван обрат: Ани Салич се събра с бившия си мъж три години след раздялата им

260169
на 21.11.2020
САМО В ПИК TV! Неочакван обрат: Ани Салич се събра с бившия си мъж три години след раздялата им
Автор:   ПИК

Неочакват обат е настъпил в отношенията между водещата на Нова тв Ани Салич и бившия й мъж Бранко Салич. Три години, след като папараците на ПИК и "Ретро" единствени заснеха как новинарката и сръбският продуцент си делят директно на улицата покъщнината, събрана в няколко куфара и найлонови пликове, изглежда са решили да си дадат втори шанс, шушукат в телевизионните среди.

препоръчано

Причината да се смята, че разпадналото се семейство е затоплило отношенията си, са все по-честите появи на Бранко Салич в Рударци. Бившите съпрузи са започнали да се виждат все по-често покрай пандемията от коронавирус. 

Миналата есен Бранко Салич бе ангажиран във "Фермата", но този сезон продукцията не го потърсила за работа. Прекалено многото си свободно време сърбинът започнал да уплътнява с чести визити в Рударци, уж за да прекарва повече време с децата, а и за да стои по-далеч от вилнеещата заразата в столицата. 

Дали Ани и Бранко са запалили отново огъня на нявгашната си любов или просто съжителстват като съквартиранти на чист въздух, каква е тайната на Аня Пенчева, с която свали 7 килограма за месец, как нескопосано поставени филъри изкривиха красивото лице на Гала, на какви разкрасителни процудери тръгна Антон Хекимян и как Джулиана Гана откри, че синът й е двойник на едно от най-известните бебета в Русия - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 231
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това