САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари: Недоволните няма да се излъжат с Радев втори път (ОБНОВЕНА)

Акценти

САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари: Недоволните няма да се излъжат с Радев втори път (ОБНОВЕНА)

61474
на 04.04.2021
САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари: Недоволните няма да се излъжат с Радев втори път (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Анализаторът Нидал Алгафари направи първи коментар за парламентарните избори днес.

препоръчано

Потокът от изборите ми изглежда като нещо съвсем нормално. Има време до края на изборния ден. В секции на съседни държави ще ги измъчват до късно с декларациите. Иначе всички ще са победители, дори и вторите, които ще се оправдаят , че са мачкани и манипулирани. Други пък ще се обявят за победители, защото ще вземат субсидията, като минат 1 процент.

Не мога да се съглася, че на "Позитано" 20 са леви, колкото и да говорят. Пример е въведеният от тях плосък данък, каза Алгафари. Според него на Позитания не знаят цената нито на хляба, нито на яйцата. Те са родени в златни пелени. Затова те не могат да разберат отрудения човек, който се бори за залъка хляб на децата си.

Не виждам причини да се говори за оставка в БСП, каквито и проценти да направи Нинова, тя ще се обяви за победител, още повече че си отидоха старите влъхви. Те ще бъдат втори, но това за тях ще е победа. Нинова няма да влезе във властта, освен ако вече не се е договорила, смята Алгафари.

Радев обаче иззе образа на опозиционност, какъвто прилягаше на Нинова, смята още Нидал Алгафари. БСП обаче не е лидерска партия, защото няма лидер. С лидер се печелят битки, а не се влачиш по корем.

Много голяма част от недоволните от управлението на Борисов, подкрепиха Радев. Те втори път няма да се излъжат. ДПС беше възможен коз за Радев, но те дадоха знак, че няма да го подкрепят. Няма да го подкрепят и десните, а и ракетата носител БСП вече е загубила скорост.

Нека видим обаче дали президентските избори няма да са залог за съставяне на правителство без Бойко Борисов, изказа интересна теза Алгафари. Той не отрича шансовете на Радев, макар и минимални.

Възможно е БСП, ДПС и хората на Слави да съствят правителство. Смятам, че ще имаме правителство, защото има 80 милиарда за усвояване, дори и без ГЕРБ, казва Алгафари.

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 204
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това