САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари разкри тайния сценарий на Киро и Асен да останат на власт (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари разкри тайния сценарий на Киро и Асен да останат на власт (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

241361
на 21.06.2022
САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари разкри тайния сценарий на Киро и Асен да останат на власт (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Режисьорът, писател и политически пиар Нидал Алгафари разкри тайните кроежи на Кирил Петков и Асен Василев за превземането на държавата.

препоръчано

Колко депутати и от кои партии ще подкрепят правителството при гласуването на вота на недоверие?

Как ще завърши сагата със Северна Македония?

Ще има ли опит за второ правителство на ПП, но вече начело с Асен Василев?

"Който и жанр да назова в момента, ще е обида. Проблемът при нас е, че този, който се опитва да е режисьор, той се отдръпна от финализирането на филма, да го пипнеш и изваеш. Сега стои отстрани и казва, че не е съгласен. Той е човекът, който инсталира във властта Петков и Василев цялата тумба некадърници около тях“, започна гостът в студиото ни.

"Въпросът е, че те не могат да управляват", отсече той.

"Тези кадри, които ни ги натресе с всичките машинации, с Бойко Рашков, който разнасяше и плашеше едни баби и дядовци, успя да откаже една част от хората да гласуват и да направят така да дойдат някакви гласове от чужбина“, продължи темата Нидал Алгафари.

"Петков ще остане в историята с това, че наруши лично Конституцията, след което назначи целия си екип от сродени душици във властта и ще бъде единственият, който ще зове към хората да дойдат и да подкрепят едно правителство, което е паднало“, заяви той.

И допълни, че по този начин, Петков ще демонстрира в Брюксел изопачения факт, че хората и народът го подкрепял.

"Ще направи много глупав водевил, ще се посмеем и ще погледаме. Като погледнеш които хора отиде да купи... напушва те смях. Последният Кирил Симеонов, имам особени спомени как се държеше в "Биг Брадър"... Абе, Слави, откъде ги намираш тези?", учуди се Алгафари.

"Има ли сме такива ситуации, когато са трошили офиси на една или друга партия. После - какво значи национален предател? Ако тръгна да разтърся, трябват ми няколко дни, за да ги изброя, те са като телефонен указател", заяви още Нидал Алгафари.

"Егото на Слави беше наранено. Той иска винаги да се налага. Това беше начинът - да не му противоречи никой по никакъв начин. В началото той влезе силно в политиката. Не мога да си представя, че Слави е фактор в обществото от много години. Егото на Слави, като се нарани, се разпространява като зараза сред екипа му. Когато излезе Петков и каже "някакъв певец", той е фактор в музикалния бизнес. Да ме извинява Петков, но много качамак има още да изяде", посочи Нидал Алгафари.

"Радостинчо или проф. Радулов, никога нямаше да станат министри и да видят Народно събрание, ако не беше Слави. Единствено и само на неговото име се домогнаха до Народното събрание благодарение на името на Слави. Дори и този последният, който се яви, нямаше да влезе в Народното събрание дори и като чистачка, ако не беше той. Който и от тях да е, ако го пуснем на избори в някое село, няма да съберат и пет гласа", допълни Алгафари.

"Когато някой започне да се бие в гърдите, се отива в едни грозни сцени в бъдеще. Демокрацията, което ние разбираме, изисква да си почтен. Точно Петков да ми говори за демокрация, е нелепо и безумно. Той не успя да обясни назначението на шефа на НАП, не успя да обясни с Василев за Китай. Все още този почтен демократ не може да обясни нечовешкия потенциал на линията София-Скопие. Такъв петльо, това е петле, което иска да подскача на дувара и иска да е Лучано Павароти“, коментира той за Кирил Петков.

"Всеки някъде има любовници. Любовта я оставям настрана. Даже онова се нарича платена любов, но е любов. Не трябва да се пипа любовта. Може да са влезли там да цакат карти. Момичето си показа някакъв годежен пръстен, който се появи на пръста й. Ако те вършат добрини, да имат каквото щат, ще го приемем, ще им простим. Имаше и Бил Клинтън, но се прие, че Моника си пазила роклята. Има го това нещо по света. Нас ни интересуват други неща“, каза Нидал Алгафари, коментирайки и отношенията между Киро и Лена.

"Г-н Недялков, с агенцията ви, показахте от самото начало, които са нескопосани некадърници и не бива да взимат властта. ДАНС от първия ден трябваше да се заеме с тях“, отговори той, попитан как ще коментира и извикването на издателя на ПИК Недялко Недялков в ДАНС, заради видеото с Лена и Киро от Солун.

"Той, да, разгневен е, защото не му се получават схемите. Да, логично, този човек усеща, че килимчето под краката им се е дръпнало и те висят във въздуха. Нека да вика, да крещи, след това ще има възможност да седи с протестиращите срещу новата власт и да вика и крещи, даже неговият съратник може да се появи и той с някое плакатче", отсече Алгафари.

"Тези двама души, заедно с тяхната плеяда от назначени шуробаджанаци, не стават да управляват малко село, пък какво да говорим за държава. Такива хора, стига им вече. Ако тези хора са се разбрали, ще е един вот на доверие, ако не - ще е друг. Аз им гарантирам, че хората, ако видят, че вие тръгвате в една правилна посока, може и паметници да издигнат“, коментира той и възможното развитие на предстоящия вот на доверие.

"Борисов вече е един много обигран държавник, Нинова вече знае, че трябва да играе нейната си политика, Доган е политик. Логично е да се кара с Радев, защото той има най-големия пръст партията й да е в това състояние. Тези хора, ако не се съберат сега... Вотът смятам, че зависи от тези договорки и план за бъдещето на България“, продължи темата с вота събеседникът на Ива Николова.

"Смятам, че те дават някакви гаранции, гаранция-Франция, но тези гаранции трябва да бъдат подплатени с подписи и когато имаме добър външен министър и президент, който шикалкави, като не знае дали Крим е руски или не, трябва да намерим нашия Громико. Имам опасението, че ще намерят някаква вратичка, през която ще вкарат и Украйна, и Македония без да ни питат. Може да вдигнем ветото, но подписани гаранции, ако няма механизми, да си измислят някакви. Иначе ще се окаже, че сме изяли агнето и сме утрепали вълка. Как успяха гърците да ги принудят? Дайте да пратим екип в Гърция да видят как става. Иначе другото е ние няма да ви дадем, щото няма да ви дадем“, каза Алгафари и мнението си по темата със Северна Македония.

Сподели:
Бомба x
Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода
ПИК TV x
Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета Петков (ВИДЕО) Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета "Петков" (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това