САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари се обърна със сензационна молба към Румен Радев: Забавете втория мандат с четири години! (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари се обърна със сензационна молба към Румен Радев: Забавете втория мандат с четири години! (ВИДЕО)

443342
на 18.07.2024
САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари се обърна със сензационна молба към Румен Радев: Забавете втория мандат с четири години! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Както казват в исляма, Аллах съди според намеренията, Исус Христос съди според делата и едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш. Ако ППДБ искаха наистина този документ, в който са поставили едни заглавия, защото това в него са хубави заглавия, да се реализират, можеха да го направят още преди три години. Можеха с тази декларация да тръгнат в политическия живот още когато бяха по жълтите павета, но явно тогава не им е било до тези основни точки. Така коментира предложената от ППДБ декларация писателят и пиар Нидал Алгафари в предаването "Видеовръзка с Цветан Фиков" по ПИК TV. 

препоръчано

"Те имаха две Народни събрания, защо не опитаха, защо не пробваха тогава? Изведнъж решиха да го правят сега в последния момент, когато са казали вече "ние с ГЕРБ никога", "с Делян Пеевски и ДПС никога", "с "Възраждане" абсурд - не може", те са на съвсем радикално различни позиции. Тогава какво им остава - остава им БСП, остава им ИТН и онези хора, които са останали от "Величие", обобщи Алгафари.

Според пиара дори всички тези събрани заедно не могат да осигурят мнозинство. По думите му предложенията на ППДБ са само едни хубави намерения, които за лично негово съжаление няма да се изпълнят, защото и самите вносители не искат те да се случат. 

"Ако ще правят тези неща в рамките на три месеца, както направиха и промените в Конституцията, по-добре е спешно да ги изтеглят и да не занимават нито народните представители, нито хората и избирателите с тези заглавия. Само да се разтълкуват заглавията, да минат през комисии и да се направят всички нужни поправки - това означава Народното събрание да работи 24 часа, нон-стоп и в продължение на три години, както и вие сам казахте", категоричен е Алгафари. 

По думите му единствената цел е един добър предизборен ход, с който да дадат начало на предизборната си кампания. Според него е време да се случи това, което е най-добро за държавата, да работи по-дълго парламентът. 

"Не виждам как могат да говорят за корупционери и антикорупционери, освен ако не излязат първи и да кажат "ето от нашите редици този и този са корумпирани и ние ги отстраняваме от нас". Има достатъчно данни за такива и достатъчно съмнения, за да бъдат поне проверени от прокуратурата. След като се отърват те от такива замесени в корупционни практики, тогава вече да се седне и да говорят за другите партии, кой да излиза и кой е корумпиран и с кой да правят антикорупционно законодателство", допълни Нидал Алгафари.

По думите му решението на цялата политическа криза в България се намира в ръцете на президента Радев. Според него след като Конституцията му позволява да бави връчването на мандати за неопределен срок, той предлага направо да го забави за четири години.

"За тези четири години тези народни представители да изгласуват каквото си поискат. Имаме си и правителство, да вярно е, че е служебно, но в един момент да се превърне в "служебен-редовен кабинет". Ще си работят министрите, народните представители - никой не иска да ходи на избори в момента и на избирателите не им се ходи, народът ще се успокои. Ето, обръщам се през вашата медия ПИК към президента: Много ви моля, г-н президент, забавете го четири години това връчване на втория мандат", заключи Нидал Алгафари 

Целия разговор гледайте във видеото:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК