САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари със СЕНЗАЦИОНЕН СЦЕНАРИЙ: Може да се направи ново мнозинство с изключените депутати от "Възраждане" и без ПП. Другите варианти са... (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари със СЕНЗАЦИОНЕН СЦЕНАРИЙ: Може да се направи ново мнозинство с изключените депутати от "Възраждане" и без ПП. Другите варианти са... (ВИДЕО)

365104
на 10.02.2024
САМО В ПИК TV! Нидал Алгафари със СЕНЗАЦИОНЕН СЦЕНАРИЙ: Може да се направи ново мнозинство с изключените депутати от Възраждане и без ПП. Другите варианти са... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Не смятам, че ще има избори 2 в 1. Никой няма нужда от тях защото са пределно ясни какви ще са резултатите от тези избори. Само ще се загуби време, ще загубят и ресурс, защото прекалиха малко с многото избори и на хората взе да им писва и не ходят на избори. Така коментира писателят и политически пиар Нидал Алгафари в предаването "Видеовръзка с Цветан Фиков" по ПИК TV казаното от Борисов, че ще се ходи на избори 2 в 1, ако ПП продължават да настояват Денков да оглави външно министерство. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Това, което ми прави впечатление, е, са не толкова думите на Борисов като предупреждение, а това, че има едни нови трима души от "Възраждане", които вече са независими и те заедно с ДПС и ГЕРБ, мисля, че им остават още двама души да се намерят, за да направят една друга конфигурация на властта. Смятам, че ще се намерят достатъчно хора и от ПП или ДБ, или от други политически формации, с които да се направи правителство, в което да не участва "Продължаваме промяната", пресметна Алгафари.

По думите му на ПП вече име пределно ясно, че нещата могат да загрубеят и те да останат зад борда. Според него по тази причина ПП ще пристанат на ГЕРБ и ДПС, за да може нещата да останат в някакво разумно спокойствие.

"Би могло да има ново мнозинство с ИТН или цяла група от "Да, България" например. Те са близки като идеология и разбиране с ГЕРБ. Има и още една възможност и нея е видяхме в Столичния общински съвет. Има възможност хора от БСП да преценят, че е много по-важно да има политическа стабилност в държавата, отколкото да се отиде на нови избори. Може с това да направят така, че БСП да си поеме дъх, защото при евентуални предсрочни избори биха могли да паднат още повече", допълни ситуацията Алгафари. 

По думите му старите кучета в политиката не играят само по една линия. Според него тези хора си оставят възможности да могат да комбинират, за разлика от младоците на ПП, които са умни и красиви, но с много жълто по устата в политиката. 

"Със сигурност е възможно да се случи една такава нова постройка, защото по-голямата част от народните представители са напълно наясно, че друг вариант освен една голяма постройка, сглобка, сговор няма. Българският народ не е готов да даде цялата власт на някой, независимо кой е. Включително и да се появи нов проект около Румен Радев, той няма да може да постигне онези резултати, които постигана Царя или Иван Костов преди време. Сега сме раздробени и затова трябва да се търси вариант, който го пише върху Народното събрание "Съединението прави силата", категоричен е Нидал Алгафари.

По думите му дори драмите в СОС ще се решават от Борисов, Пеевски, Доган, Кирил Петков и Христо Иванов. Според него е крайно време да спре да се обръща внимание на Борис Бонев, защото той е един кресльо и нищо повече. 

"Христо Иванов нещо позачезна, като че ли се готви за някакъв скок, който не знам в каква посока ще е. Избирането на временен председател на СОС за определен период, като че ли дава знак, че може да има избори, както казва Борисов 2 в 1, но те да са за европарламент и общински съвет. "Продължаваме промяната" с тяхната неопитност излязоха с тези ала-баланици, които играеха с Радев, и се появиха онези съмнения. Трудно вече може да разубедиш хората в България, че те не се заиграват. Вече им е залепено на челото, че те са по флашките и по ала-бала", заключи Нидал Алгафари. 

Целия разговор гледайте във видеото:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК