САМО В ПИК TV! Николай Бареков с безпощаден коментар - ще има ли Сглобка 2.0: Борисов е лидер на голяма политическа формация. ДПС са константа, ППДБ ще вървят само надолу - две години са във властта и само крадат (ВИДЕО)

Акценти

САМО В ПИК TV! Николай Бареков с безпощаден коментар - ще има ли Сглобка 2.0: Борисов е лидер на голяма политическа формация. ДПС са константа, ППДБ ще вървят само надолу - две години са във властта и само крадат (ВИДЕО)

161703
на 09.06.2024
САМО В ПИК TV! Николай Бареков с безпощаден коментар - ще има ли Сглобка 2.0: Борисов е лидер на голяма политическа формация. ДПС са константа, ППДБ ще вървят само надолу - две години са във властта и само крадат (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Журналистът Николай Бареков прави прогноза специално за ПИК TV ще има ли Сглобка 2.0?

препоръчано

Бареков сподели, че при влизането си в Европейския парламент, е трябвало да се събере над 200 000 гласа за един депутат, а за българския - 10 000 гласа. 

"Избирателната активност е абсурдна. Няма как да бъде легитимен този парламент са тази ниска избилателна активност. 27% е в 18 часа, ГЕРБ се изляха, ДПС дръпнаха ръчната, в Турция активността е слаба, учуден съм. Голямата изненада "Величие“, ще влязат, те направиха страхотна кампания в чужбина“, коментира още Бареков. 

Според него, нашите български сънародници в Европа виждат пряко, че това, което се говори от телевизиите у нас, не е вярно.

"Европа се управлява от абсолютно ненормални политици. Готови са да вкарат Европа във война си Русия. Европа се наводни с мигранти. В Брюксел нощно време не можеш да стигнеш до Европарламента. Там кварталите са гета“, посочи той.

"Бъгаринът е консервативен човек. В Европа, когато и да излезеш, ще видиш един неспирен гей парад всеки ден“, отчете той. 

"Истината е, че, да бъдем честни, направих си една класация - ГЕРБ са в състояние, в което няма да паднат повече, но и няма да растат. Борисов няма да стане премиер, защото няма гласовете. Но той е единственият политически лидер, който е лидер на голяма политическа партия - БКП, това е ГЕРБ. Той единствен е лидер на голяма политическа формация. Докато той е жив и в добра форма, ще си седи в тази форма. ГЕРБ нямат идеология, но искат властта. Никакъв мандат няма да отиде да вземе. ГЕРБ ще седне на софрата, този път в централна роля“, заяви още Бареков.

Пеевски, Петков и Костадинов са лидери на средни политически партии, допълни гостът в студиото ни. "Днес най-хубавото изказване го направи Доган. Истински политически философ“, похвали го той.

Бареков предупреди, че "Възраждане“ може да се окаже малко под средната политическа сила. Освен това с "Величие“ били скачени съдове. "Възраждане“ пък били поддържани от ГЕРБ и ДПС, а ДПС са дръпнали ръчната и са преляли гласове на Костадин Костадинов. "Величие“ пък, припомни той, са били атакувани от медийните империи на Пеевски и Прокопиев. 

"Величие" и "Възраждане“ ще играят заедно, прогнозира Николай Бареков. 

ДПС са константа, обясни събеседникът на Цветан Фиков. ППДБ пък ще вървят само надолу, видя краят им гостът в изборното студио. "ППДБ са продажни, алчни, нагли, получиха цялата власт на тепсия. Девет месеца стояха в скута на Пеевски“, продължи той.

Любовта с Пеевски и ДПС ги превърна в средна политическа формация. Сега имат един ход - да се продадат на Борисов и това ще е краят им, вметна Николай Бареков.

Той припомни, че през 2009 г., Борисов е казал, че ще унищожи вестниците на Пеевски, но малко по-късно, те са стабилизирали отношенията си, които останали такива до случая "Костиндброд“. След КТБ пък били едно цяло. "Най-големият бенефициент от КТБ беше Борисов, той се върна на власт. Него протестите го изхвърлиха от властта, той спечели изборите, но никой не искаше с него“, припомни Бареков. 

"Мисля, че отношенията между Борисов и Пеевски, няма да завършат с хепи енд. Пеевски е готвен от Доган, това не е задкулисие. Има един човек с две партии, ето това е задкулисието, с когото Пеевски ходи да се среща и то в кабинета на Борисов. Ситуацията е следната - ДПС и Пеевски два пъти казаха на Борисов, че трябва да направят коалиция с тях. ИТН вече е дало знак, те ще имат 130 депутата. Като какъв Борисов ще откаже? Има една личност, много странна, казва се Иван Гешев. Но той излезе тук при вас и разказа за "Манхатън“ и каза какви неща ще каже за Борисов“, продължи с анализа си Бареков. 

Три години ППДБ само крадат, атакува Николай Бареков.  

Борисов пък изпитвал страх от Посолството още от 2009 г. Бракът му с ППДБ пък бил брак с Посолството и това той много добре го знаел.

"Срамната сцена от утре ще бъде - Борисов да се гъне и да чака Христо Иванов да му се обади. Той ще пише жалки есемеси, може и в болница да влезе, да му се обади менискуса“, прогнозира Бареков какво ще се случи утре. 

Той се изплаши, че вариантът Христо Иванов премиер, ще бъде смърт за България. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК