Вход
София
Времето в София -6 o C

САМО В ПИК TV! Новият лидер на СДС Румен Христов вдигна завесата за бъдещите коалиции и отношенията с ГЕРБ (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Новият лидер на СДС Румен Христов вдигна завесата за бъдещите коалиции и отношенията с ГЕРБ (ОБНОВЕНА)

на 09.07.2018
79777
27
САМО В ПИК TV! Новият лидер на СДС Румен Христов вдигна завесата за бъдещите коалиции и отношенията с ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
09.07.2018
27
79777

Новият лидер на СДС Румен Христов, който бе избран след поредица от скандали и мъчително подаване на оставка от страна на предшественика си Божидар Лукарски, след като се стигна дори до бой в партията, вдигна завесата за бъдещите коалиции на политическата сила, отношенията ѝ със съседа ѝ НФСБ и Валери Симеонов и ГЕРБ, както и с обединението от бивши партньори на СДС в лицето на "Демократична България" на Христо Иванов и Атанас Атанасов.

НЕОЧАКВАНО! Лукарски няма да се кандидатира за лидер на СДС

НЕОЧАКВАНО! Лукарски няма да се кандидатира за лидер на СДС

Божидар Лукарски няма да се кандидатира за нов мандат...

на 12.05.2018

"След 45 години управление на БСП, след Лукановата зима, след Просешката зима имаме 79 представители на комунистическата партия в парламента и нито един представител на десницата", негодува Румен Христов.

"Десният избирател е много капризен и това е много хубаво. Те са много взискателни. Те не пускат за друг бюлетина, но когато не ни харесват, не гласуват и за нас", каза още новият лидер на СДС.

"Искам да консолидирам партията. Аз съм показал, че мога да обединявам. Нашите редици оредяха", призна той и добави: "Разделението приключи, стягаме редиците и продължаваме напред."

"ГЕРБ са идейно близки на нас, те са член на ЕНП. ГЕРБ обаче винаги се явява самостоятелно на изборите. Ние бяхме заедно и можеше и сега да бъдем заедно в управлението. Нещо се случи и се разделихме", разкри Румен Христов.

"Не сме водили преговори и дебати по темата за обединение с НФСБ", призна новият председател на Съюза на демократичните сили. Той увери, че няма да взима еднолично решение и че то ще се вземе на общ съвет.

"Всичко е възможно. Възможно е самостоятелно да се явим. Възможно е патриотично-дясна коалиция. Възможно е и изцяло дясна коалиция", уточни лидерът на СДС. По думите му партията със сигурност няма да разговаря с БСП и ДПС.

"Председателството на България беше добре. Справихме се като държава. Успяхме да преформулираме най-важния за нас проблем - този за Западните Балкани. Добре е всички да бъдем в едно семейство. Акцентът за Западните Балкани беше правилен. Доказахме, че може да решаваме важни задачи", категоричен е Румен Христов.

Той коментира и темата за протеста на майките на деца с увреждания: "Можеше този закон да се разгледа и да се приеме, за да се успокои обстановката. След това законът можеше да се включи в целия този пакет от социални услуги. Не трябва да се фаворизира нито една група от тези хора с увреждания."

"Дано инвестициите от Китай се случат. Има информация, че ние сме на последно място в региона по инвестиции от Китай. Колкото повече, толкова повече", каза с усмивка лидерът на СДС.

"Подкрепяме Бойко Борисов за категоричната му позиция спрямо мигрантите. Икономическите мигранти трябва да бъдат върнати обратно. Адмирирам правителството, ако те внесат кандидатурата на България за еврозоната и за банковия механизъм. Това е много добре за страната, сега вървим нагоре и не трябва да изпускаме момента", поясни политикът.

"Тези дни ще разговарям с Божидар Лукарски. Надявам се да се разделим като приятели. Нищо лично", заключи Румен Христов.

"Иван Костов може би ще се окаже най-добрият държавник в съвременната история на България. Няма никаква бариера между мен и лидера на ДСБ Атанас Атанасов. Нямам проблеми да разговарям с всеки вдясно. С Христо Иванов също, но с него се познаваме много бегло. Интересът на всички партии трябва да бъде просперитетът на България", заключи той.

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО! СДС избра нов председател ИЗВЪНРЕДНО! СДС избра нов председател
Румен Христов беше избран за председател на СДС на...
на 07.07.2018
Напиши коментар »
(27)
1
$$ ? >>> https://www.youtube.com/watch?v=eqx-DlEdOhE
2
Кой се инресува от коалиция с партия ,която не може да събере 1 (един) процент електорална подкрепа - никой ,нали ?!
3
Хората от агитката на Славия са повече от симпатизантите на СДС в цялата страна.
4
Боже!Все още ли има живи седерасти в България?
5
Пременил се Илия по в тия!Този всички г знаем!Доберат седи власт и клиентелизъм и инкасиране осребряване
6
по добре сдс отколкото "демократите" от демогратична БГ
7
Не могат да бъдат десни тия, които навремето, когато бяха на власт, не отвориха досиетата на руските шпиони. Единственият грамотен десен политик в България, на който може да се има доверие това е българинът от Белия дом Алекс Алексиев- външно-политически съветник на президента Джордж Уокър Буш през двата му мандата. Време е, на предстоящите евро-избори българите да изпратят в Брюксел достойни политици като Алекс Алексиев, а не селските комунисти, кремълските ни патриоти и турските цигани.
8
Готвят се за подлоги на ГЕРБ.
9
Може някой да ми се разсърди, но с този нов стар или стар нов лидер, трите букви показват и доказват, че там времето е спряло, само някакви призраци шетат, търсейки късчета плът от едно разпокъсано и разкъсано тяло без дух и без душа. Може би се надяват лентата да се завърти в обратната посока. И пак накрая да сме много и пак да има искряща вяра. Само че трябва да помнят - дори да се завърти лентата обратно, тя ще стигне до момента, когато една шепа хора реши с отлюспваща страст: Да сме малко, но да сме истински, твърди, безкомпромисни, единствени и непотворими! Всъщност - да са те, другото и другите - кучата ги яли. Тогава започна краят на началото. Или началото на края. Все едно. А тези днес, дращейки с черни нокти по трите букви, всуе се надяват, че има полза от тях. Те отново и отново ще клатят брезичките и ще си въобразяват, че правят вятър. Защото са вятър работа. Изветрели. Толкова много отиде на вятъра. СДС отдавна изгоря. Пепелта му бе разхвърляна с мефистофелски смях и окончателно на вятъра от Пожарникаря. Винаги, когато множество сърца горят за една идея, накрая те изгарят - до едно. А на сцената се появява самодоволен и самовлюбен някой Пожарникар. За да сгрее ръчичките си над въглените, останали след яркото зрелище. Той, Пожарникарят е отрицание на всичко онова, което някога бяха трите букви, дето сега мъркат покорни и се отриват о маншета на панталона му в очакване да им подхвърли нещичко в паничките и душичките. Такъв е законът на живота. И така ни се пада!
10
Иван Костов бил най-добрия министър-председател в Бг? Сериозно ли? Май сте една от старите фракции на БКП! Помните ли измамата - "Кой не скача е червен" и как се друсаше комуниста-измамник Иван Костов? Вървете по дяволите
11
Тия са по големи мизерници и от комунистите.
12
" НИЕ НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖЕМ , НИЕ НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДЕМ ! "
13
Румене забрави! Отново подлоги на ГЕРБ никога ! Кабаиванов пак ще те вкара в играта БКП-ГЕРБ и осъществява мечтата си - закриване на СДС!
14
ти си НЕЩАСТНИК ДОЛЕН!
15
Какво СДС бе комунистически подлоги Вие бяхте (членовете) комунисти под синьо покритие Нинов ,Гергов,Костов-агент КГБ Вие сте за разстрел.
16
Демокрацията в България нямаше никакви шансове пред добре организираната и военизирана чрез МВР и ДС комунистическа партия. Самият сДС бе съставен от червени комуняги второ и трето качество и доносници на ДС - хора продали се на тайната комунистическа милиция. Такива като този "професор" са част от този ДС цирк, хора със зависимости, на които партията майка им е дала възможност да откраднат нещо и да бъдат забележими хора. Такива са Костов и малкият мерзавец бивш прокурор - "генерал Жаба". Връщаме се на това грозно лице на сДС и неговата "професура", която е толкова измислена и мизерна, че прилича много на професурата на Гестапото или доктората на дебилът - премиер. С такава човешка тиня и аграрни изроди политика не се прави, другари, защото във всяко общество ще сте измет и само в контролираното от вас мерзавци ще бъдете фактори.
17
Тръгнете ли самостоятелно, малка е вероятността да п остигнете нещо, тъй като хората за все още разочаровани, но пък тръгнете ли отново с ГЕРБ, смятайте, че сте напълно заличени. ГЕРБ не е синя и демократична партия, те са истински фейк и фалшива новина. Преди години имахте неблагоразумието да ги набутате в ЕНП с надеждата и вие да сте там, но както виждате, те откраднаха истинската демократичва идея, както са свикнали да крадат и всичко останало, което никак, ама никак не ги отличава от комунисти,социалисти и всякакви други подобни както и да се префасонират. За съжаление, покрай вас и истинските привърженици на прекрасната синя идея останаха непредставени парламентарно и международно и принудени да се идентифицират с ГЕРБ, което е срамно за интелигентните и мислещи хора.
18
Циганинът Костов /дс-агент Кънчо и кгб-явочник Санкин/, заедно с пловдивският подлец Петър Стоянов /дс-агент Виктор/ бяха само малка час от кгб-пратениците в СДС, гъмжащо то руски шпиони. Печалните резултати за демокрацията ни са известни. Оказа се, че не може един политик да е десен, ако не е заклет враг на българските комунисти и кремълските колонизатори.
19
Тия май доста са отпаднали,пак им се иска да са на ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА,,......Ние ДЕСНИТЕ вече им изсърбахме Седесарската попара, както и на Бесепарите! Ние ДЕСНИТЕ ЛАПНИШАРАНИ докато скачахме разни Костовци,Божковци, ОЛИМПиевци си пълнеха гушите омайвайки ни ,да им вярваме на лъжите им.....Но Видовден дойде и за тях ! Вече е късно либе за китка.Мястото ВИ е на политическото бунище до НДСВ а съвсем скоро и на БКП (БСП)........ИДВА МЛАДО И ИНТЕЛИГЕНТНО ПОКОЛЕНИЕ........
20
https://www.youtube.com/watch?v=BPP_8oyB_CI
21
Кое е автентичното дясно според Вас? За кого да гласуваме?
22
Дясната платформа трябва да е ориентирана към младото поколение ! Лафове от сорта - моето си е мое, общото също е мое, а и чуждото е мое- показват една ретроградност, една марксистка идеология, която няма бъдеще и по същество е отхвърлена и обречена на неуспех ! Макар и през годините на т.н. Преход всички я прегръщаха и в максимална степен се възползваха от нея.
23
Благодарение на управлението на г-н Иван Костов (доцент по политикономия на социализма, дописник на органа на ЦК на БКП в-к „Работническо дело и женен за др. Елена Костова, партиен секретар), България беше разграбена. С най-голямо участие в този процес е г-жа Корнелия Нинова, която заграби милиони чрез разбойническо-мениджърска приватизация на външнотърговското дружество „Техноимпекс“. ++ Друг народен грабител е г-н Георги Гергов, шеф на БСП – Пловдивска област, почетен консул на Русия в Пловдив, с двойно гражданство – руско и българско, заграбил с чрез разбойническо-мениджърска приватизация: курортната база на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена”; ЦУМ – София; Пловдивския панаир и още много други общонародни обекти. ++ Друг виден деец в разграбването на България е г-н Николай Банев, на когото баща му е най-младият официално признат за „активен борец против фашизма и капитализма“ (ятак от 14-годишен). Към 2016 г. г-н Николай Банев е мажоритарен собственик на „АКБ Форес“ с акции в около 100 компании, заграбени чрез разбойническо-мениджърска приватизация, от целия спектър на икономиката – тежка промишленост, лека промишленост, услуги, обслужващ сектор и др. Учредители на приватизационния фонд са г-н Николай Банев, г-н Росен Араклиев, син на командира на партизанския отряд „Асен Златаров“ и полк. Костадинов. Всички народни грабители, начело с г-жа Нинова, г-н Гергов и г-н Банев, трябва да бъдат изпратени на каторга в Сибир, където да имат достатъчно време да се покаят за сторените злодеяния.
24
Дърти сини некрофили се събрали, че даже и председател си избрали! СДС умре още в деня, в който се създаде от двама бащи - Луканов и предателя-марксист Желю!
25
СДС за мен е символ на ИЗМАМАТА ! Прецакаха цял народ ! Не ги е срам пак да се появяват !
26
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
27
Румба, ти си лъжец! Що ще ти вярваме, като до сега сто пъти ни излъгахте! С ТВОЕ участие! Още през 2012 г. изгонихте последните свестни и се продадохте на КОЙ и на Цв. Василев. Ти беше ли зам председател тогава? Беше. После влязохте в Реформаторския блок с единствената идея да се продадете на Би Би. И се продадохте. Ти беше ли пак зам. председател? Беше. Вярно ли е, че ти като председател на парламентарната комисия по земеделие, за да демонстрираш лоялност към Би Би и ГЕРБ, още в първите дни след изборите си подписал заявление с оставка, което Би Би си е прибрал в касата? Вярно е. Е къде си тръгнал пак да ни баламосваш, бе мошеник дребен?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5849
архив

- Кажи дядо, какво е твоето желание? - попитала златната рибка. - Искам да си купя "Мерцедес", със спестяванията от пенсията. И хитрият дядка се обрекъл на безсмъртие.

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1350
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Как да укрепите връзката си според зодиака
x