Вход
София
Времето в София -4 o C

САМО В ПИК TV: Новороденият внук на Илия Павлов наследява хотели за милиони и империя за милиарди в Близкия Изток

САМО В ПИК TV: Новороденият внук на Илия Павлов наследява хотели за милиони и империя за милиарди в Близкия Изток

на 11.01.2020
102719
23
САМО В ПИК TV: Новороденият внук на Илия Павлов наследява хотели за милиони и империя за милиарди в Близкия Изток
Автор: ПИК
11.01.2020
23
102719

Внукът на Илия Павлов е само на 3 дни, но вече е милионер! Синът на първородната дъщеря на основателя на "Мултигруп", Венцислава Найденова, и наследника на една от най-богатите фамилия в Близкия Изток - Тарек Микнас, се роди в страната на шейховете Дубай. 

Бебето и 4-годишната му сестра Алба са най-малките наследници на Акрам Микнас. Тъстът на Дарина Павлова притежава империя за милиарди долари. Дядото на децата притежава най-голямата рекламна агенция в арабския свят, има представителства в 16 страни в Близкия изток, над 1400 души персонал, недвижими имоти и хотелиерската индустрия за 125 милиона долара.

Клиенти на фамилията Микнас са Националната банка на Саудитска Арабия, световни гиганти като "Кока Кола", "Жилет", "Ленд Роувър", "Сименс", които само за една рекламна кампания плащат суми от порядъка на 10-20 млн. долара. Чрез една от фирмите, зетят на Дарина Павлова и съпруг на Венцислава Найденова управлява хотели и ресторанти, както и яхтено пристанище в Бахрейн. А годишният оборот за холдинга и всичките му дъщерни дружества се изчислява на над 500 милиона долара, става ясно в светското предаване на ПИК TV с гост-коментатор Елза Парини.

Заедно ли са Андреа и Кубрат Пулев, напомпа ли бюста си със силикон Мария Илиева, какъв подарък за 60 хил. лева подари Джино Бианкалана на годеницата си д-р Кристиана Канева - гледайте сега:

Сподели:
Напиши коментар »
(23)
1
ПРИЯТЕЛИ!!!! Бедния, болен и шизофреничен Пазарджишки мангaaл ATILA бе изнасилен и обладан от Български полицаи и забременя от един от тях! После в районното в Пазарджик цяла рота полицаи са скачали върху него докато абортира! После бе захвърлен в близката канавка! Оттогава клетия и смазан мангaaл съвсем превъртя и вече шизофренията му е неличима! В реале е смазан от Бойко от Банкя и Българската полиция а тук от мен бай курти ЛИДЕРА!Всички читатели разбраха истинската му същност и затова всеки го гаври и тъпче! Затова всеки го гаври,мачка,тъпче и подиграва! Преди това Български безкомпромисни полицаи от гъзa на баща му са го подавали в устата на прокажената му раково болна майка! После са изнасилвали системно и шизофреничния мангaaл ATILA след което е бил захвърлен в канавката. Оттогава шизофренията му е вече неличима. Всеки читател разбра истинската му същност затова е толкова смазан и довършен! МИЛОСТ НИКАКВА!!!
2
КАЗАХ ли ви че не е Важно да УБИЕШ Комунист Или Милиционер а Потомството Му да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ ! КОМУНИСТИТЕ най ги е Страх ако Няма Кой да Наследи Взетите с КРЪВ Власт и ПАРИ ! Затова Първо ИЗБИЙТЕ Децата и Внуците на Членовете на Престъпните Организации БКП, МВР, ДС и ДАНС, После ИЗРОДИТЕ ! Не че К-опелетата и К-урвите ИЗСРАНИ в Семейства на Членове на БКП, МВР, ДС и ДАНС Могат да се Нарекът Деца ! Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! Руските Окупатори Докараха 1944 Година Комунистите и Милиционерите от Селата с КАРУЦИ, Ние Българите ще ги Прибираме Обратно с КАТАФАЛКИ ! Комуниста Няма Майка и Баща, Род и Родина ! Комуниста е Интернационалист Тоест К-опеле и Ражда К-опелета ! Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
ДА СЕ ЗНАЕ ! Бай Курти - Мартин Стефанов от ДАНС се Сношава с МЪЖЕ По Работа и След Работа ! К-УРВИТЕ от ДАНС се Усещат по Аромата на Л-АЙНА Защото Заработват АНАЛНО ! К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП се Надушват по Миризмата на С-ПЕРМА Защото Заработват ОРАЛНО ! К-УРВИТЕ-Доносници от ДС,НСС и ДАНС Първо се ИЗНАСИЛВАТ, След Което се УБИВАТ ! К-ОПЕЛЕТАТА-Престъпници от ЦСБОП, НСБОП и ГДБОП Директно се УБИВАТ ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
4
До 2-3 ATILA.....Вярно ли е това което пише бай курти а чугун пазарджишки? Бах та в откачалката смачкана и е-бана...Съвсем стана за смях пред всички
5
преди това източи Кремиковци и Искъра. Така и сега някой е станал милионер в Перник.
6
Разбира се че е вярно мой приятелю и колега съпартиец от ПП.ГЕРБ! Смазания и беден Пазарджишки клошар ATILA бе омаломощен от полицаите в районното в Пазарджик и после обладан от моите приятели Гошо Грозданов и Виктор Кожухаров! Оттогава е повреден и физически и психически! Както знаеш ние от партия ГЕРБ сме безмилостни и не прощаваме! Поздрави Грую и с ГЕРБ напред!
7
6 ....Зная колега бай курти приятелю Мартине....Ние от най силната и богата партия ГЕРБ смазваме всички противници не само безпомощни клошари като този пазарджишки е-бан чугун ATILA.....Поздрави Гошо и Виктор....ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Червеното импексов БСПеерастче, наследява крадените от болшевишки си баща, милиарди от народа ни..
12
Станал Съм Като ШЕЙХ ! Развъждам ТРИ Мъжки К-УРВИ: Джамбазки-ВМРО, Бай Курти-ДАНС и К-рачунов-БЛИЦ ! К-УРВИТЕ от ДАНС се Усещат по Аромата на Л-АЙНА Защото Заработват АНАЛНО ! К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП се Надушват по Миризмата на С-ПЕРМА Защото Заработват ОРАЛНО ! К-УРВИТЕ-Доносници от ДС,НСС и ДАНС Първо се ИЗНАСИЛВАТ, След Което се УБИВАТ ! К-ОПЕЛЕТАТА-Престъпници от ЦСБОП, НСБОП и ГДБОП Директно се УБИВАТ ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
13
Да произвеждат цигари , наркотици , да ги продават , да търгуват с боклуци , ,да проституират и едва тогава да спечелят една малка част от парите , които този малък дрисльо придобива. Той построявя КОМУНИЗЪМА от раз ! А тези отгоре колко трябва да се блъскат. А ние четем газети.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
От 16 коментара 12 са блокирани?Само Aтилякаа и служителя на ДАНС бай курти ли имат право да коментират тука ве пик-лив жълт сайт????
18
Комунистическият безродник илия павлов, баща му, неговата майка, дъщеря му и всички дебилни дембели, хрантутници на КГБ-КДС са препълнени торби с л а й н а, които ни съсипаха за да си разнасят тъпата тъпотия из цял Свят!!! Тези милиарди на шейха от ООЕ ще се стопяг за една нощ, след като КГБ-КДС си ги присвоят чрез подставеното си лице- венцеслава найденова! Още ли ще им слугуваме, а народе???
19
Допълнителни или основни доходи чрез почасова работа онлайн от вкъщи. Въвеждате 3-цифрени кодове в сайт за платени реклами. Всичко от което се нуждаете е достъп до интернет. Единственото условие е да натрупате $150 преди първото теглене, което става за 1-2 часа. След това на всеки $5 може да теглите печалбата си към картата или друг метод по ваш избор. https://ezomoney.xyz/2849517136229/
20
Новородените внуци на комунистите наследиха цяла България !!! Докога ще робуваме на комунисти ???
21
ДОКЪТО,СВЯТ СВЕТУВА,ЩЕ СМЕ РОБИ наК....ЩОТО,ТЕ СА НАСЕКИ,КИЛОМЕТЪР.
22
от Дарина Павлова. Ако има толкова пари няма да се сети за кочината казанлъшката “принцеса”.
23
НАЛИ ИМА ПРАВОСЪДИЕ ГЕШЕВ ДА ГИ КОНФИСКУВА , ТЕЗИ ПАРИ СА КРАДЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5815
архив

– Да знаеш, мамо, никога няма да изляза с мъж, който хърка нощем. – Добре, дъще, но все пак бъди внимателна при изпитанията!

няма нови новини
Днес: 275
hot
най-четени новини в момента
сега
2487
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Тези три зодии преживяват чудеса всеки ден
x