Вход
София
Времето в София 5 o C

САМО В ПИК TV! Патриотът Валентин Касабов отговори на Волен Сидеров: Големият политик е Валери Симеонов, той е наставникът на лидера на "Атака"! (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Патриотът Валентин Касабов отговори на Волен Сидеров: Големият политик е Валери Симеонов, той е наставникът на лидера на "Атака"! (ОБНОВЕНА)

на 11.07.2018
62975
34
САМО В ПИК TV! Патриотът Валентин Касабов отговори на Волен Сидеров: Големият политик е Валери Симеонов, той е наставникът на лидера на "Атака"! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
11.07.2018
34
62975

Депутатът от Патриотичния фронт Валентин Касабов отговаря на Волен Сидеров. Патриотичната коалиция се тресе от скандали, след като вчера НФСБ обвиниха лидера на "Атака" в лъжа. Всичко е медийна пушилка, коментира той. По думите му Сидеров е направил изявление от името на трите групи, а това не е коректно. 

ГОРЕЩО! Волен Сидеров: Тонът в "Обединени патриоти" трябва да се промени!

ГОРЕЩО! Волен Сидеров: Тонът в "Обединени патриоти" трябва да се промени!

Тонът в коалицията „Обединени патриоти“...

на 10.07.2018

По въпроса за разнобоя между партиите в коалицията, Касабов обяви, че в закона за горивата има лобистки текстове, сред които изискванто към малките търговци за 500 хиляди лева.

ВМРО и Атака се държат като малки деца. Стари партии са, но са непорасли. Част от тези коалиционни партньори, като видят медия, полудяват, коментира още Касабов. Нищо не сме се разбрали по отношение на медиите, но не сме се и карали, нормално говорихме, обясни за срещата с партньорите депутатът от НФСБ.

Напук на враговете, коалицията няма да се разпадне. Не редим листи, има по-важни неща, например Закона за шума, за хазарта, оттам нататъка има една година до евроизборите, поясни Касабов.

Каквото правим, си е наша отговорност, ГЕРБ е зряла партия, не се меси в нашите отношения, 

Атака произлиза от телевизия СКАТ, а наставникът на Волен Сидеров е Валери Симеонов. Създаването на Атака, включително финансовата помощ в продължение на години, идваше от Валери Симеонов. Големият политик е Валери Симеонов. Той е и един от основателите на СДС в Бургас, посочи още народният избраник. Не казваме, че трябва да слушкат, а трябва да се държат като зрели партии, допълни той по отношение на заявлението на Сидеров, че няма да търпи фелдфебели. 

НОВ СКАНДАЛ ПРИ ПАТРИОТИТЕ! НФСБ обяви: Волен Сидеров и Искрен Веселинов лъжат!

НОВ СКАНДАЛ ПРИ ПАТРИОТИТЕ! НФСБ обяви: Волен Сидеров и Искрен Веселинов лъжат!

 По повод изявленията на представителите на...

на 10.07.2018

 

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Волен Сидеров свиква спешно заседание на Патриотите ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! Волен Сидеров свиква спешно заседание на Патриотите
Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров спешно свиква...
на 11.07.2018
ПЪРВО В ПИК TV! Волен Сидеров избухна: Няма да търпя фелдфебели! (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Волен Сидеров избухна: Няма да търпя фелдфебели! (ОБНОВЕНА)
Няма да търпя фелдфебели, аз съм направил Валери Симеонов...
на 11.07.2018
Напиши коментар »
(34)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Че повече няма да помиришете парламент т
3
Свиня, Пелтек, Контрабандист, Баджанак, Офшорката, СпинІозния, Артелчик, Жаба, Чалгар, ИмпотІентен... Един има ли нормален? Всичкото идІиот все е дериват на БСП-ЕООД Корни и свине.. Това ли е алтернативата на Бойко :))))))Смешници и клоуни с мераци вселенски, а манталитет махленски! Искат да сменят химна на България с Чалга от бездетния Славуца или с "Нас Червеното знаме роди ни...."
4
СПОРЕД ПРОУЧВАНИЯТА РЕЙТИНГА НА ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ Е ОКОЛО 8%.РАЗПРЕДЕЛЕНО МЕЖДУ САМИТЕ ПАРТИИ В КОАЛИЦИЯТА СЪОТНОШЕНИЕТО Е- НФСБ 5%, ВМРО 2% И АТАКА ОКОЛО 1%.СЛЕД АКЦИИТЕ НА СИМЕОНОВ НФСБ КАЧВА ОТ 3 НА 5%. ЗА АТАКА ОСТАНАХА ОКОЛО 30 ХИЛ.ИЗБИРАТЕЛИ САМО ТЕЗИ НА ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ПОСТОВЕ ОТ ПАРТИЯТА. ДРУГИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ВЕЧЕ НЯМАТ. ФАКТ!!!!
5
Волен не е болен. , той е луд но припознал момченцето на съпругата
6
Номер4, КЪДЕ СА ТЕЗИ "ПРОУЧВАНИЯ", БЕ ПИЛЕ??? В БОЛНИЯ МОЗЪК НА КАСАБОВ ЛИ?
7
Ако има желание за добруване на България, трябва всички мафиоти да бъдат разследвани! Трябва да се премахне амнистията на Станишковото правителство и да отпадне давностния срок за наказателна отговорност на приватизационните кражби, независимо кога са извършвани! Това е като престъпленията на нацистите, които са братя на комунисто-социалистите! За това Импексова дига скандали!
8
Синдромът на малката пишка тресе патриотките
9
пияндето касабов да вечеря с турския консул.
10
Това предаване за недорасли политици 'Кой е по-по най' не го ли спряха.
11
Че ще дойде време , моят да задреме ,ти ще вдигаш нога , но няма да мога ......................
12
ATAKA i ВМРО да гонят мургавия далавераджия Валериан Балевски.Сидеров ги направи политици,тия бургаски селяци от скот.
13
НЕ ГО Е СРАМ СИМЕОНОВ И т.н. "ПАТРИОТИ", КОИТО ЯВНО ЗАСТАНАХА ЗАД МИЛИОНЕРИТЕ ОТ "СИВАТА ПЕТРОЛНА КЛИКА", КОЯТО УСВОЯВА ОКОЛО 1 МИЛИАРД, А РОДИТЕЛИТЕ НИ ПЕНСИОНЕРИ МИЗЕРСТВАТ! ИСТИНСКИТЕ ИНВАЛИДИ МИЗЕРСТВАТ, НИЕ МИЗЕРСТВАМЕ СЪС СМЕШНИ ЗАПЛАТИ! А ТЕ ЗАЩИТАВАТ МОШЕНИЦИ, КОИТО СТРАННО ЗАЩО ВСЕ УСПЯВАТ ДА СИ ИЗДЕЙСТВАТ ЗАКОНИТЕ ДА НЕ ВАЖАТ ЗА ТЯХ!? ЗА БОСИЯ НЯМАТ ВРЕМЕ, МА ТИЯ "БЕДНИТЕ" С РОЛС РОЙСИТЕ И ДОКАРАНИТЕ "ПРОТЕСТИРАЩИ" ЦИГАНИ ГИ ПРИЕ ВЕДНАГА? ТЕЗИ ХОРА ОТ ВЛАСТТА МАЙ НАИСТИНА МИСЛЯТ САМО ЗА ДЖОБА СИ - ОНЯ С ТОРТАТА Е ПОКАЗАТЕЛЕН!
14
Кой бе, Валери мангала ли е наставник на Сидеров? Стига сте се излагали бе!!! Докато Валери е крадял вагони с винкели от завода, заради което е прякора му "винкела" , Сидеров е участвал активно в политиката на СДС като редактор на Демокрация, а преди това като член на основните движения срещу комунистическия режим преди 89 година. През това време Валери си е чесал м"""ете. , не правил е пачки от скраб!!!!
15
Преди СКАТ Сидеров има поне 5000 публикации в най-четените вестници. Особено силен период са коментарите му във в. Монитор / по-това време Монитор е с най-висок рейтинг, става дума за 2000-2002/ ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТАРИ!!!!! Не бизнес!!!! През това време къде е бил Валери Симеонов, нито някой от политическата интелигенция го е чувал, ни го е виждал!
16
Що е то ? Циганин пияница ! Отговор: Касабов !
17
Помня го Валери как украсяваше залите преди Волен да изнася речи. Валери ходеше съд сандали нахлузени върху бели хавлиени чорапи, пълен селтак. Зяпаше Волен в устата и не му беше за вярване какво се случва, пълните зали и цялата тая еуфория!!! Валери е просто един завистлив, черен, селски търговец. Тъжното е, че такъв ще си остане!!! АТАКА ПОБЕДА


18
„Божиите заповеди не ме интересуват. Биха ми действали, ако действат на всички. Кой е Бог? Няма такова нещо. Аз съм си Бог.” – Волен Сидеров, „Клуб М”, 1993 г. (http://hotnews.bg/n/Istinata-za-golite-snimki-na-Volen-Siderov-18+.20144.html) +++ „Срамувам се от майка си и от баща си – дребни чиновници и редници на Партията – голямата ядачка на души. ... Веднъж в блъсканицата за кифли (от 5 стотинки) в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата – едно момиче с меки форми. Усетих странна сладост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено – тълпата, тоест колективът ме оформяше… Няколко години след това бях вече оформен онанист.“ - Волен Сидеров, поема, бр. 1 от сп. „Време”, ноември 1989 г. (http://www.mignews.info/stihove-ot-vremeto-kogato-siderov-beshe-poet/)
19
Социологията е следната : Волен ще го вкара на всички псевдопатриотчета от НФСБто, както им го вкара 2013, 2014....и въобще както им го е слагал през цалото време. Ще ги отнесе като куцо пиле домат, защото той е политикът! Те са измислени герои! А, социолозите са к"@"те на обществото!
20
народните, като шофьорите на автобуси и други там возила, преди да започнат работа не минават през дрегер да им се види дереджето. Много от тях шмъркат и злоупотребяват. Този хубавец касаба е най-опасен, спирка няма, ще го изкърти
21
Волен обича парите, без значение от коя партия идват.
22
Валери Симеонов НИКОГА не е бил член на СДС, още по-малко пък основатл в Бургас...
23
Дядото на Касабов след 9 септември 1944 година предава командира си! Прави го, защото е мръсник. НКВД разстрелва командира на дядото на Касабов в едно със сина му поручик! Самият "благороден" мерзавец Касабов - дядо е обичан от съветския окупатор: "Изключителните бойни и командирски качества на Добри Касабов са оценени високо не само от Командния състав на Първа българска армия, но и от руснаците. За храбростта си той е награден с най-големия руски орден за военни заслуги „Александър Невски", а правителството на СССР изстрелва в негова чест 20 топовни салюта." За изключителни "военни" заслуги при решаващия пробив в Унгарските Алпи, Добри Касабов е произведен в чин полковник. Но бог си знае работата, мерзавецът умира, наказан от туберколозата през 1945 г. Синът му - баща на днешния Касабов е награден от окупаторите с директорско място в Бургас, а майката е партиен секретар - мръсница. Самият Касабов е доносник на ДС, долнопробен алкохолик, Пенчо Кубадински му е чичо!
24
Максимално отслабване за мързеливите: до -21 кг на месец, гарантирано!http://bit.ly/2kqNpXz
25
Да е жив и здрав Валери Симеонов,.
26
ПатрЕоти,разпадайте се... Съжалявам,че толкова години гласувах за Бялата златка... Излъга ни,продаде ни и ни Предаде! Анатема,Болен! Биха те гербаджиите и ти пак им лижеш..... Плюя на теб
27
Боже кои дават чнение за Сидеров!!! ?? Ако не бешеВалери да го покаже по Скат тъй щеше да крещи и да залъгва хората по площадите . Да не забравяме как .накараПавел Чернев и още някои да платят едни заеми които ги чопна. !! Ганстерските изцепки по самолити и окади за което го ступаха. Ами как зарязаКапка която го създаде че дъртьо с млада там някаква стана дядо(пардон баща). Какви ги дрънкаге ??? БезВалери нито той нито примитивците около него щяха да са нули!!Предател и лицемер!!това е дядката Сидеров. И влогете малко мозък като пишете!!!
28
НИКИФОРЧО ДА НЕ СЕ Е ВЛЮБИЛ В ГОЛИТЕ СНИМКИ НА БЕЛОВЛАСИЯ!!! ТО КАКВИ ЛИ МЕКИ КИТКИ НЕ ДАВАТ МНЕНИЕ ПО ВАЖНИ НЕЩА.. АМИ ТОЙ СИДЕРОВ ИМА НУЖДА ОТ МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ(ЛИЧИ МУ НА ЧОВЕКА)!!! О ПЪРВИЯ МОМЕНТ КАТО СЕ ПОЯВИ ГО СЛЕДЯ. БЯХМЕ СЪУЧЕНИЦИ!!! ОТКРОВЕНО КАЗАНО СТАВАШЕ ЗА ЧУКАНЕ . ПОСЛЕ ИЗТРЕЩЯ. ИМАШЕ И ЕДИН ИВАН ЗАФИРОВ И ТОЙ СЕ ГЛАСЕШЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА. ТУК ТАМЕ В СТ ЗАГОРА СЕ ЗАВЪРТЯ НО НЕ ГО ОГРЯ. БЕШЕ МНОГО ЗАХАРОСАН. ДОКАТО ВОЛЕНЧО ДОБРЕ СИ ИЗИГРА РОЛЯТА.. КРЕЩЕШЕ НА РАМЕНЕТЕ НА ХОРАТА "ЦИГАНИТЕ НА САПУН!! ТУРСКИ МЕКЕРЕТА"" И ОЩЕ ТАКИВА И ПРОСТИЯ НАРОД ГО ЗЯПАШЕ. НО НА МЕН МИ Е ГАДНО !!ДА ТИ ВЯРВАШ И ДА СТАНЕШ ВЪРТИ ОПАШКА И ПРЕДАТЕЛ Е ГАДНО. НООООО МНОГО ВРЕМЕ МУ ОТДЕЛИХ!!!!
29
Човекът насран, а го водят болен от гонорея.
30
Волен е оригинала другите са менте а Баце е шубе . Сидеров е българския Тръмп не го е страх да каже като него България / Америка/ над всичко ! Факт !
31
Симеонов ще го призная ако по същия начин като по морето отиде нощем в ци-ганските махали за да спре нощната чалга с която тормозят Балгарите...ееееех мечти !
32
отговор на коментар
Сидеров е комплексар - популист.
33
ех ,хора ,българи! явно са ви промили мозъците и са ви зомбирали. как може тук да пишете за Сидеров и да го защитавате .нека първо да се научи да ходи на работа ,а не само когато трябва да го показват по медиите.човека си направи галерия ,за да може да си прибира комисионите законно.Кеф ти служба ,купуваш си картина,оценяващ достойно изкуството. комисионните текат в джоба на видния бащица на Атака,тези който са облажени го защитават ,като ремсист партията майка , а другите лапайте мухите
34
Ей много взеха да се джавкат тия пудели бе, надуха ми главата. Ще ги пратя на Змийския остров да го пазят за да ми се махнат от главата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е политикът, към когото имате най-голямо доверие?
архив

Обикновеният човек след 5 години пиене става алкохолик, а студентът става магистър.

няма нови новини
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
сега
2473
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Най-хубавите и изгодни подаръци на щанда на издателство "Милениум" - вземете литературните бестселъри на сензационни цени от "Панаира на книгата" (ОБНОВЕНА)
x
Учени създадоха ваксина срещу заболяване при пчелите
x