САМО В ПИК TV: По следите на дрона на Радев - жители на "Бояна" пропищяха от тормоз след разкритията на премиера Борисов. Полиция приклещи екипа ни за проверка

Политика

САМО В ПИК TV: По следите на дрона на Радев - жители на "Бояна" пропищяха от тормоз след разкритията на премиера Борисов. Полиция приклещи екипа ни за проверка

385830
на 18.06.2020
САМО В ПИК TV: По следите на дрона на Радев - жители на Бояна пропищяха от тормоз след разкритията на премиера Борисов. Полиция приклещи екипа ни за проверка
Автор:   ПИК

Тормозел ли е Румен Радев премиера Бойко Борисов и останалите си съседи в кв. "Бояна" с китайски дрон, който днес призна, че управлявал?

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

По следите на този въпрос тръгна екип на ПИK TV в баровския квартал след сигнал на наш читател. Днес местният жител алармира медията ни в писмо, че от месеци е притеснен от кръженето на скъп дрон, който дори паркирал на двора му. Мъжът обаче мислел, че въпросната машина е част охранителните мерки на резиденциите наоколо и затова не подавал жалби. След като чул вчера разкритията на Борисов, че става дума за своеволие от страна на Радев, читателят ни пише: 

"След вчерашните разкритията на премиера г-н Бойко Борисов, реших да се свържа с вашата редакция по темата за дрона на г-н Румен Радев.

Аз съм жител на Бояна трето коляно и имота, в който са живели баба ми и дядо ми е на около 700-800 метра от резиденциите на въпросните господа. Живейки там през годините съм свикнал да се случват много „странни“ неща, които някак си съм приемал.

До вчера така приемах и случая с кръжащия в къщата ми дрон през последните 8-10 месеца. Приемах го като някакви мерки за сигурност, но винаги ми се e струваше странно, защо уредът лети токова ниско, като буквално е кацал в двора ми.

Личеше си, че това е много скъп и професионален дрон. Искам да попитам това нормално ли е и най-вече законно ли е? Този шпионаж трябва да спре. Притеснявам се да се разхождам по гащи в собствената си къща!

Предпочитам да запазя анонимност, защото се страхувам от последиците, до които може да доведе оплакването ми. Искам само да ви кажа, че томорзът е почти ежеседмичен и продължава прекалено дълго", пише още читателят в сигнала си, от който прилагаме факсимиле.

Екипът на ПИК бе спрян и проверен от полицейска патрулка. Огромна група полицаи се скараха на екипа и взеха личните им документи, като ги записаха, след което казаха на журналистите любезно да си тръгват от мястото, което се явява правителствено трасе.

Чудно как се придвижват хората до домовете си, явно имат някакви пропуски, отбеляза журналистката Ива Николова. 

Оказа се, че някой от висшите държавници се е прибрал по правителственото трасе и затова патрулката е разчиствала пътя. 

Ива Николова призова жителите на "Бояна" да сигнализират, ако видят дронове в небето над тях. 

Онзи, който е снимал премиера в спалнята му, е минал през правителственото трасе и въпреки охраната от НСО, отсече Ива Николова. Тя попита местен жител виждал ли е дрон, който президентът е пускал, а той отговори: Ние имаме ли президент?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА В ПИК! Защо всички мълчат за провала на преговорите? ГЕРБ и ППДБ май си оставиха вратичка (НА ЖИВО) СУПЕР ИНТРИГА В ПИК! Защо всички мълчат за провала на преговорите? ГЕРБ и ППДБ май си оставиха вратичка (НА ЖИВО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК