Вход
София
Времето в София -6 o C

САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива цъка ли бомба в редиците на патриотите, защо Радев обстрелва Борисов и как да спрем убийците по пътищата (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива цъка ли бомба в редиците на патриотите, защо Радев обстрелва Борисов и как да спрем убийците по пътищата (ОБНОВЕНА)

на 10.07.2018
88880
27
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива цъка ли бомба в редиците на патриотите, защо Радев обстрелва Борисов и как да спрем убийците по пътищата (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
10.07.2018
27
88880

Политическият психолог проф. Антоанета Христова разкрива какви са психологическите характеристики на джигитите по пътя, които причиняват тежки катастрофи с жертви след мащабно проучване на учени от БАН.

И още: цъка ли бомба в редиците на Обединените патриоти, защо президентът Румен Радев поддържа вражески словесен огън към правителството на Бойко Борисов и европредседателството, има ли живот след смъртта за СДС след избора на Румен Христов за негов председател и какво политическо лято ни очаква?

Силно обвинявам политиците на прехода за това, че насадиха у хората, че от тях нищо не зависи и че от тях няма значение. Когато искаш да поемеш властта, а ние знаем, че БСП иска да се презентира като бъдещ управленец, трябва да знаеш, че мотивацията да внушиш чувството за можене, е първият елемент, който последователите оценяват и тръгват след тебе. Те не тръгват след негативната информация, а след този лидер, който им дава сила, смята политическият психолог. 

В момента има еклектика там, където е имало ляво и дясно. Плоскостта, на която се състезават лявото и дясното е много тънък лед. БСП е призвана един ден да вземе властта. Когато ГЕРБ си отиде, ако направи някаква грешка, то тогава левицата в същото време е призвана да се яви максимално единна и консолидирана. Колкото повече не си подрежда собствената къща, толкова помвече ще затрудни бъдещото стабилизиране на политическата система в България. Тя трябва в един момент да се подготви за това, смята Антоанета Христова. 

Тя коментира и последното социологическо проучване на "Медиана", която дава високи проценти на евентуални партии на Слави Трифонов и Румен Радев. Тези 32 процента, които хората са дали, са от тези, които няма да отидат да гласуват, предполагам, смята Христова. Тези, които казват "няма да гласувам", може би те са от тази група на негласуващите, които посочват тези имена, допълни психоложката.

Ако патриотите не се разпаднат, те имат своето бъдеще, посочи още тя на въпрос за разнобоя в Патриотичния фронт по темата за горивата. Не виждам ситуация, в която тук и сега чукат избори на вратата. Не предполагам, че ще направят някакъв ход преди да се преброят на евроизборите. Те трябва да се самоконтролират, сега са много емоционални, смята тя. 

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО и Ревизоро отвръщат на удара на Валери Симеонов (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО и Ревизоро отвръщат на удара на Валери Симеонов (ОБНОВЕНА)

ВМРО и депутатът от "Обединени патриоти" Емил Димитров -...

на 09.07.2018

По темата за катастрофите и психопатите на пътя и какъв е профилът на този безумец, който знае какви могат да бъдат последиците, но върши безобразия на пътя, Антоанета Христова изтъкна, че институтът, който се занимава с тази тема и на който е директор, е стартирал точно такъв проект със задачата да се сменят методиките, с които се правят тестовете на професионалните шофьори. 

Характеристиките, които са замервани още през 70-те години и това, което се извежда от практиките навън, открихме, че се използват съвсем различни човешки характеристики, които създава профилът на шофьора. До този момент е изследвана интелигентността, но е установено, че няма връзка между интелигентността и рисковото поведение на пътя. Изследва се до каква степен си ревнив, но това няма връзка с поведението ти на пътя. Иначе има други характеристики, които се ползват и до момента, но се говори, че има лоши практики - че хората си знаят какво да попълват в тестовете и няма проблем. Но сега министерството иска да смени методиката и в един момент този, който попълва, няма да знае въпросите. Но какъв е профилът на рисковия шофьор: Агресивност, желание да поемаш рискове, да си екстремен, да търсиш усещания, външен контрол - за рисковите на пътя вината е на другите, а не на тях самите за кавото и да било, обясни Антоанета Христова.

На въпрос дали джигитите са с ниска самооценка и комплекси тя обясни, че самооценката има връзка. Принципно излиза, че хората с ниска самооценка имат проблем, посочи психоложката. 

С много изследвания е установено, че хората, които правя много грешки на пътя се изморяват бързо. В крайна сметка ние ще дадем на министерството на транспорта и допълнителна информация за профила на рисковия любител шофьор, обясни тя. На шофьорите, които се дават книжки и имат такъв профил, ще им се подава обратна връзка да внимават, че са с особени характеристики и да са отговорни, като пазят себе си и близките си. 

Запитана има ли начин шофьорите да разпознават кога наоколо има някакъв хахо и да виждат къде е заплахата, Христова посочи, че това би било много трудно. Един се е качил на голяма машина и гази, друг е както на състезание, трети е в аварийната лента и кара бавно, трудно е да има определение, посочи гостенката на ПИК TV.

Сподели:
Напиши коментар »
(27)
1
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
Никва бомба не цъка!Пейтриътите са покорни секс роби на барон фон Тиквенщайн!
3
Тази постоянно ближе задниците на управниците от ГЕРБ!
4
Оценка на " УПРАВЛЯВАЩИТЕ " 3.40 дадена от БЪЛГАРИТЕ. Всичко останало е : БЛЯ,БЛЯ...
5
КОЙТО НЕ УСПЯЛ ДА СТАНЕ НЕЩО В ПРОФЕСИЯТА СИ СТАНАЛ КРИТИК.ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ГЛЕДАМЕ РАЗНИ КУХИ ЛЕЙКИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ,КОИТО САМО ДАВАТ АКЪЛ , А В СЪЩНОСТ ПРИ ТЯХ ТОЙ Е В ДЕФИЦИТ.
6
тая кака много се отрака, откакто я назначиха професор. Вече ги приказва едни такива важни-багажни. А до оня ден заекваше, докато си нацели важната мисъл. Явно е нацелила
7
Пишете за Яворовите дни в Поморие---60 годишнина,откриват се днес в 18 часа с Молитва.
8
Цъкат мехурите един по един,в мозъкът на набедената ,платена измислена "професорка".Такова лигаво,мазно подлизурстване,може да прочете човек,единствено в "статиите" на новоизникнали от нищото сондажници на човешката мисъл,която при някои мои сънородници отдавна е изфирясала.Най лесно са манипулира и обработва като пластелин,един неориентиран в обстоятелствата народ. Някои индивиди,за да бъдат забелязани от другите,вмъкват в демагогията си видни,значими личности като Президента на BG,за да им се четат клишираните изречения,не касаещи умните и мислещи хора.
9
Повръща ми се от пишман професорката.Силно мотивирана ,заедно с Калинка Крумова с 436 000 за да направят тест за шофьорите.Как няма да величае ГЕРБ и БОРИсов и да плюе по Радев.Малко ли пари ( близо половин милион) за нищо работа. Срам!!!!Че и директорка на институт я направиха тази блюдолизка!!!
10
А бе товарищи защо не се допитате до Рошко виден пазач от Т.П.О."Рудина'' да ви каже от КОЙ години лежат Ѝ то милиционери за продажба на Шофьорски книжки..при всяко ''изселване'' на наши българи мюсолмани се продаваха и продължават да се продават книжки на ангро.Някой да е видял Циганин да кара курс за книжка НЕ и няма да видите...а и сигурно не знаете колко имат книжки то лакомията няма край но когато Утрепят някой ВОЙ ДО НЕБЕСАТА ама онези който взимат книжки викат Кьолфайда......А този 123 да не повръща,че мирише на ШЕРБЕТ чак зад монитора......Само Новият Барон От Африка Барон Тиквенщайн има право на всичко защото коментарите му остават във аналите на журналистиката и ще се изучават от следните поколения чалгализирани дописници кат Тапира В.Б.....????
11
Генерала просто завижда на Бойко. Така му се пада след като в речника му влизат простащини като Шербет, с които се опитва да урони постиженията на правителството признати от редица европейски лидери. Факта, че го нареждат вече до чалгаря Слави е показателен за влиянието му в обществото. Нека се радва на фалшивите проценти на Червен Кольо. Истината ще лъсне при едни избори.
12
Много ги разбира тази психоложка. На сън! Аз бях як подръжник на Борисов но съм дълбоко разочарован от това менте. Той ни заряза. Удари го на гьозмета и фукане, а аз чаках да ми подобри живота. Е, как мислите госпожо, че ще гласувам пак за него ли? Такива като мен вероятно са хиляди. Хайде задълбочете "психологията" си.
13
Тази семплс женица е професор зашото така си е завряла езика в тъмните и ароматни части на Барон фон Тиквенщайн, че той по милост и благодарност я дари с титлата професор. Горката професорка, трябва да бъде благодарна за подаръка. Задължена Му е.
14
Тази бедна духом женица що не се спре. Нито говори умно, нито говори на база анализи. Тя говори на база ОПОРКИ/Опорни точки/Конспект. Аман от самозванци. /Самозванец е и човек, който не си знае мястото/
15
отговор на коментар
Сакън ,ти никога не си гласувал за Борисов и няма да е кой знае каква загуба ,че пак ще гласуваш за БСП!
16
Ето как се купуват слугинажни калинки, първо ги правиш професор за да ги нахъсаш, а после им даваш и едни 450000 лв за нищо, въпреки, че и света обяви, че се топим и изчезваме с космическа скорост. Тази жалка подлога, която на пресконференция се е обявила като най-големия капацитет в страната някога ще ни каже ли от коли и пътище ли повече разбира или от пилитически анализи? За мен тази женице най-много разбира от слугинаж и послушание, за другото с падарената професорска титла в другия живот
17
Тая измислена и пелтечеща професорка и истинската калинка Калина Крумова били правили някакви тестове за 500000. Това сигурно не е истина, защото нито едната е професорка, нито другата въртиопашка и изпечена в постигане на целите си имат нужната мисловна компетенция. А фактът, че тази четяща някога новините по СКАТ Калина даже са я наместили на дъргавна службичка като СЪВЕТНИК на министъра на МВР просто кърти от всякъде
18
ххахаха Ти си такъв олигофрен ,че не си разбрал коя е професор Христова..:-)) Тя е от вашите калинки..:-) Никой май не е изпратил окръжна до редовите гробари ,а вие с вашите мозъци без гънки не можете да разберете кой какво говори и чий интереси защитава..;-)Гробари-какво повече да каже човек
19
Джан джун=тука е като жунглДжан джун=тука е като жунгла
20
http://leakedreality.com/lynched-for-stealing-a-coke/
21
Тази невзрачна женица е професор !
22
Тони също като мен си остана със семето в гъзъ. Стара мома е. Тя е типична овча пyткa. Обърнете внимание на устата и. Има добра, гърлеста захапка, а острата брадичка ще повдига валчестите ташаци. Работата на Тони е да прави това което правят работещите в ПИК , които дълбоко забиват езиците си в трътлестия гъз на Питека от Банкя. Климакса вече е преминал през нея. При това положение никакви тоалетчета не могат да и помогнат. Вижте Беновска и да не говорим повече. А Ива Николова , Господи, колко е хубава ?
23
Харалане, истина е , че ти си стар ерген, при това дебел. Истина е , че проф. д-р Христова е овча пyткa, разполагам с документи. Вярно е, че с острата си брадичка може да клати кафявите домати, докато човърка ректума на Оня с мушамата. Лъжа, че проф. Тони е стара мома. Тя е омъжена, което предполага, че може да е мома само в ушите или в подмишниците. Приятеля Харалане, аз съм Тоню Тодоров, бивш трудовак в с. Герман.
24
проф. Антоанета Христова скоротечно прехвърли свои фирми, заради длъжностно противоречие. Оказа се, че придворната политоложка на премиера, която е директор на Института за изследване на населението към БАН, е собственик на фирмата Институт за политика ЕООД и паралелно на НПО със същото име, съобщи 19’. Тя често се хвали, че НПО-то сътрудничи добре с института, т.е. че тя си сътрудничи сама със себе си. Сега тя предаде своята собственост, защото има противоречие с два закона и Устава на БАН, който забранява директори на публичните институти да участват в управлението на "търговски дружества и други подобни". Данни от Търговския регистър сочат, че на 25 юни т.г. Христова е прехвърлила частната си фирма Институт за политика ЕООД на свой съдружник от НПО-то - бизнесмена Николай Вълев, шеф на Трейс Груп. Това е строителна фирма, за която 19’ писа, че има сериозно участие в инфраструктурните проекти на Бойко Борисов. Само през 2011 г., благодарение на обществени поръчки оборотът на дружеството достигна 380 млн. лв., което е ръст от около 80% спрямо 2009 г. (зората на Борисов-1). През 2012г. пък само за седмица същата фирмата успя да спечели почти всички големи пътни проекти на държавата и Столичната община за близо 70 млн. лв. Тогава компанията взе продължението на околовръстното шосе на магистрала Люлин за 39.85 млн. лв. и кръстовището на две нива на Лъвов мост в столицата за 14.78 млн. лв., което се случи в деня, в който Борисов изненадващо провери строителството на връзката на софийския околовръстен път с магистрала Хемус, което се изпълнява от обединение с водещ партньор Трейс. Същата Трейс извърши пословично безобразните ремонти на бул. Витоша и бул. Дондуков. По всичко личи, че изборът на Христова не е случаен. Двамата с Вълев са сред управляващите на НПО-то Институт за политика. В това НПО според срегистъра промени засега няма. Христова участва в управата и на други НПО-та, едно от които пряко дублира дейността на института, който тя ръководи, пише Дума. Историята на фирмата Институт за политика е също интересна. Тя е учредена като ООД на 8 март 2017 г. със собственици Антоанета Христова и Калина Крумова - бивша депутатка от Атака, сега съветник на министър Валентин Радев в МВР и докторант в института на БАН, чийто директор е Христова. Както 19’ писа – двете съдружнички направиха безсмислени шофьорски тестове за близо половин милион. Проектът им в Бор бил възложен лично от действащия транспортен министър Ивайло Московски, който им дава 453 600 лв. Преди това Христова е в поръчка за 3,5 млн. от Борисов 2 в оставка за безсмислени обучения на полицаи, заедно с близките до шефа на кабинета на премиера, а тогава вице на Борисов - Румяна Бъчварова, от център Тренд. На 7 ноември 2017 г. Крумова прехвърля дела си от фирмата на Христова, която остава единствен собственик - вече на ЕООД. След новото прехвърляне сега собственик на тази фирма става вече споменатият Николай Вълев. Именно заради подобни казуси Уставът на БАН не допуска хора, които притежават и управляват частни фирми и НПО-та да използват в дейността си публични ресурси и резултати от институтите, към които имат достъп. На 2 юли т.г. Общото събрание на БАН задължи Управителния съвет на академията в срок до един месец да вземе мерки за спазването на Устава на БАН, драстично нарушен от двамата директори. Ръководството на БАН пък бе задължено да нареди проверка за финансовото състояние на НИМХ.
25
всички сте един дол дренки
26
Тая лапацялкя е чисто и просто вражалка.Вражалка - нискоразрядна вещица,баячка.
27
Тя често се хвали, че НПО-то сътрудничи добре с института, т.е. че тя си сътрудничи сама със себе си. Сега тя предаде своята собственост, защото има противоречие с два закона и Устава на БАН, който забранява директори на публичните институти да участват в управлението на "търговски дружества и други подобни". Данни от Търговския регистър сочат, че на 25 юни т.г. Христова е прехвърлила частната си фирма Институт за политика ЕООД на свой съдружник от НПО-то - бизнесмена Николай Вълев, шеф на Трейс Груп. Това е строителна фирма, за която 19’ писа, че има сериозно участие в инфраструктурните проекти на Бойко Борисов. Само през 2011 г., благодарение на обществени поръчки оборотът на дружеството достигна 380 млн. лв., което е ръст от около 80% спрямо 2009 г. (зората на Борисов-1). През 2012г. пък само за седмица същата фирмата успя да спечели почти всички големи пътни проекти на държавата и Столичната община за близо 70 млн. лв. Тогава компанията взе продължението на околовръстното шосе на магистрала Люлин за 39.85 млн. лв. и кръстовището на две нива на Лъвов мост в столицата за 14.78 млн. лв., което се случи в деня, в който Борисов изненадващо провери строителството на връзката на софийския околовръстен път с магистрала Хемус, което се изпълнява от обединение с водещ партньор Трейс. Същата Трейс извърши пословично безобразните ремонти на бул. Витоша и бул. Дондуков. По всичко личи, че изборът на Христова не е случаен. Двамата с Вълев са сред управляващите на НПО-то Институт за политика. В това НПО според срегистъра промени засега няма. Христова участва в управата и на други НПО-та, едно от които пряко дублира дейността на института, който тя ръководи, пише Дума. Историята на фирмата Институт за политика е също интересна. Тя е учредена като ООД на 8 март 2017 г. със собственици Антоанета Христова и Калина Крумова - бивша депутатка от Атака, сега съветник на министър Валентин Радев в МВР и докторант в института на БАН, чийто директор е Христова. Както 19’ писа – двете съдружнички направиха безсмислени шофьорски тестове за близо половин милион. Проектът им в Бор бил възложен лично от действащия транспортен министър Ивайло Московски, който им дава 453 600 лв. Преди това Христова е в поръчка за 3,5 млн. от Борисов 2 в оставка за безсмислени обучения на полицаи, заедно с близките до шефа на кабинета на премиера, а тогава вице на Борисов - Румяна Бъчварова, от център Тренд. На 7 ноември 2017 г. Крумова прехвърля дела си от фирмата на Христова, която остава единствен собственик - вече на ЕООД. След новото прехвърляне сега собственик на тази фирма става вече споменатият Николай Вълев. Именно заради подобни казуси Уставът на БАН не допуска хора, които притежават и управляват частни фирми и НПО-та да използват в дейността си публични ресурси и резултати от институтите, към които имат достъп. На 2 юли т.г. Общото събрание на БАН задължи Управителния съвет на академията в срок до един месец да вземе мерки за спазването на Устава на БАН, драстично нарушен от двамата директори. Ръководството на БАН пък бе задължено да нареди проверка за финансовото състояние на НИМХ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5849
архив

Мъж се простудил, лежи в леглото и пита жена си: – Скъпа, ако умра, ще плачеш ли? – Не се безпокой, скъпи, разбира се, че ще плача…Нали знаеш, че плача за какви ли не дреболии!

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1396
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Как да укрепите връзката си според зодиака
x