Вход
София
Времето в София -1 o C

САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)

на 14.10.2019
98412
29
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
14.10.2019
29
98412

Политическият психолог проф. Антоанета Христова разнищва сложното задкулисие на Мая Манолова, целите и задачите на соросоидите, които взривяват скандал след скандал покрай убиеца Полфрийман, кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор и кризата в БНР, както и "шетнята" на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов на предизборния терен.

"София и властта в София е едно от първите места по сила на влияние и управление. Този град дава и индикации за някаква промяна, ако ще се случва такава. Затова и енергията на властта и опозицията е насочена към София", обясни проф. Христова.

"Вчерашният дебат между Мая Манолова и Йорданка Фандъкова беше много интересен. Вчерашният дебат беше доста индикативен за двамата кандидати. Той потвърди убедеността ми, че г-жа Фандъкова е доста умееща да контролира ситуацията, да се самоконтролира, че има ясни бъдещи приоритети и може да каже как може да поправи грешките в община. Тя успя да говори така, че да не влезе в нападателна стратегия. Фандъкова успя да посочи по един неин си начин двата основни проблема на Манолова в София - очевидната й връзка с БСП и проблемът с Костинброд, който се счита за един много сериозен гаф в нейната биография", коментира политическият психолог.

"От другата страна се показа една нервност, въртене на стола, пиене често на вода. Типично опозиционерски Мая Манолова остана в сферата на нападките", добави тя.

"Да излезем извън Мая Манолова. Да приемем, че едно кученце иска да се представи за лъвче. Когато един човек има формулиран образ, когато той е отдавна познат на политическата сцена, когато ти имаш много информация за развитието му, знаеш всичко добро и лошо, тогава три години като омбудсман не стигат, за да заличиш всичко в миналото. За тези години не може да се промени впечатлението за себе си", анализира проф. Христова.

"Много я харесвах като омбудсман Мая Манолова. Цялата й кампания е грешка. Губим от това, че вече няма да е омбудсман. Лошо е пиарът на Мая Манолова, защото не успяха да превърнат дефектите й в ефект. Фандъкова също има своите проблеми, но Манолова не успя да се представи като човека, който представлява гражданите на София, защото зад нея застават левите избиратели в София, които са недостатъчни и една малка част от псевдодесницата. Тази илюзия, че някой застава извън нея освен левицата, е напълно погрешна. Левицата ще бъде напълно мобилизирана за изборите. Дисциплинирано ще гласува за кандидата, зад който е застанала БСП. В момента са мобилизирани БСП и ГЕРБ, другите са в изчаквателна позиция. Останалите гласове ще се разбият между Игнатов и Бонев", каза още политическият психолог.

"Моята хипотеза е, че на втори тур хората от десницата, които ще отидат да гласуват, ще гласуват принципно и срещу левицата", уточни тя.

"Ясно е, че Слави Трифонов с името на партията си визира управлението. Те имат предвид, че няма такава държава, която да търпи такова управление, което да се държи по този начин със своите избиратели. Само че избирателят избира и когато той е избрал тези хора, които в момента са на власт, това означава, че функционира самата форма на демокрация. На базата на какво се създава митологеми, че няма демокрация? Ние имаме избори и на тези избори, колкото и да се говори, че има манипулации, тези манипулации е доказано, че не оказват някакво влияние особено на парламентарни избори", заяви Антоанета Христова.

"Учредителното събрание на Слави Трифоново беше пиар ход. Три причини мога да допусна относно създаването на партията - първо, това беше дадено като анонс от сценаристите му. Те са убедени, че могат да управляват общественото мнение и си мислят, че мога да се припознаят като политически местещ пешките. Второ защото основните им тези в шоуто се изграждаха на популизма. И трето, защото досега не са правили политика. Това не им е познато очевидно. И четвърто, на мен не ми се струва, че имат интерес да станат голяма политическа сила. На тях им е интересно да бъдат балансьор. И ще бъдат такива. Смятам, че ще прескочат 4%. Гласоподавателите им ще бъдат млади хора, от провинцията, които слушат тяхната музика, не харесват управляващите и искат промяна", разкри анализаторът.

"Хората, които са привърженици на Христо Иванов и хората около него - кръга "Капитал" и една група от "Демократична България", свързващи се със старите градски партии, са тази група от хора, които яхнаха темата за справедливостта. Справедливостта обаче може да бъде разглеждана по различни начини. Темата справедливост е много широко, а те фокусираха тематично темата само в съдебната система и по-конкретно в прокуратурата. Те се фокусираха основно върху избора на нов главен прокурор. Подкрепящите "Демократична България" в голяма степен вярват в тази идея. Точно затова тези хора ще търсят алтернатива, за да накажат ГЕРБ. И тази алтернатива са Игнатов и Бонев", каза още политическият психолог.

По думите й свръхцелта на "Демократична България" е влизане в политиката.

"В момента, с тези тема, "Демократична България" не може да влезе в политиката. С Игнатов обаче те успяха да мобилизират една група и ще изкарат добър резултат. Преди да публикувате снимките на неговата годеница, никой не знаеше кой е този човек", категорична е проф. Христова.

Лъсна истината за комитет "Лозенец" - политически е обвързан с Мая Манолова

Лъсна истината за комитет "Лозенец" - политически е обвързан с Мая Манолова

Лъсна истината за инициативен комитет "Лозенец", който...

на 12.10.2019

"Има един голям коз срещу поведението на Волен Сидеров, с който аз ще се съглася. Той е подписал договор за формат и той трябваше да играе по правилата. Той обаче е политикът, който никога не е играл по правилата и водещият е нормално да го има това предвид. Смятам, че тя се справи добре като водеща. На практика му даде достатъчно време да си прокара идеите. Водещата и телевизията се справиха с тази ситуация, за да бъде хем агнето цяло, хем вълкът сит" коментира тя.

"Волен Сидеров направи така, че всички институции му направиха кампанията без пари. Той успя да вдигне позаспалите симпатизанти на "Атака". Сега покрай скандалите при патриотите разбра, че той се загубва, ако не успее по своя си начин да събуди своите симпатизанти", разкри политическият психолог.

"Ако трябва да кажа дали бях изненадана от критичните думи на Цветанов към Борисов, ще кажа, че бях изненадана. И аз като Борисов очаквах по-дълго време да мине, преди да се появят такива коментари" обясни Антоанета Христова по повод напрежението между бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов и лидерът на партията Бойко Борисов.

"Цветан Цветанов избърза в коментарите си коментатор. Той няма харизмата, който да замести Борисов. Следващият лидер на ГЕРБ, който и да е той, трябва да бъде одобрен от Борисов. Мисля, че Томислав Дончев все още не е изпуснал шанса си да бъде лидер на ГЕРБ", заключи професорът.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(29)
1
Тя аслъ друга работа няма освен да "нищи" каквото ѝ падне !
2
Тази професорка безработна,като победи опозицията.
3
отговор на коментар
Никой да не нищи Лая,тя бездруго е разнищена!
4
Соросоидка нищи соросоиди !?!? Доообреее беее. Психиатрите спокойно могат да дават пример за шизофрения!
6
ПАК ЛИ ИСКАТЕ ДА ВИ ЯЗДЯТ КАТО МУЛЕТА ЖЪЛТОПАВЕТНИТЕ МУТРАГЕЮВЕ И ЧЕРВЕНИТЕ КУЧКИ?? ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЖО СТРАПОНА И МАЯ ОБЩАТА!
7
Защо изобщо обсъждате разговора между една овча и една козя пyткa ?
8
Та нима и въпросната дама не е от кохортата на Сорос?
9
Трябва да връщате парите от договорите с ГЕРБ след месец. Паднаха Букурещ и Сегед. Следва София и Пловдив
10
Трябва да връщате парите от договорите с ГЕРБ след месец. Паднаха Букурещ и Сегед. Следва София и Пловдив
11
отговор на коментар
Тя не е същински, ваковски професор, а са я направили такава му закона на боксьора Игнатов .По този закон произвеждат професори и доценти на килограм. Не е известно какво е написала, всеки ден обикаля като цветарка студиата, едва ли има време за четене, хеле пък за писане. Такива не нароиха доста, но скоро няма да има същински преподаватели в университетите, ще останат такива като тази другарка и разни от практиката, другите си стягат куфарите за Терманил2, по изключение- Терминал 1.
12
Отпада съкратеното производство само за умишлените убийци. Соросоидната ГЕРБ остави съкратеното производство за всички останали престъпници - педофили, изнасилвачи, нанесли тежки телесни повреди, крадци и всякаква друга измет. ++ „След 10-15 години ще е много скъп лукс това гориво", коментира Борисов въглищните централи, за да оправдае втора атомна, която ще е много полезна за здравето и с много евтин ток – само 0,20 лв./kWh без ДДС гарантирана изкупна цена. А и всеки ще иска хранилището за отработеното ядрено гориво да е до неговия град, защото това ще допринесе много за екологията. „Ние сме в Европа. Човешкото здраве е на първо място.“, заяви г-н Борисов.
13
Пълни глупости, Манолова навря Фандъкова в миша дупка, учительницата само си каканижеше заучените фрази и гледаше като болна.
14
Абе Мая Манолова, след като е толкова лоша и корумпирана („сестра Галева“), защо не я вкарахте в затвора (като г-жа Иванчева, например), ами лично г-н Борисов я сложи за Омбундсман!?! Нямаше ли някой от ГЕРБ, който да става за тоя висок пост, ами все комунисти и агенти на ДС назначавате на най-сладките държавни длъжности!?!
15
Истината за едно от най-очевидните безобразия в историята на изборите в демократична България е на път да бъде подменена. Лъжата, настанена на нейно място, вече започна да се употребява като пропагандно клише, скрито зад лишените от смисъл думи „Костинбродска афера”. В последните дни все повече политици и анализатори я употребяват като нещо лошо, което, забележете, е било насочено срещу и е ощетило ГЕРБ и което не бива да се повтаря на предстоящия вот. Всъщност става дума за грандиозна фалшификация, подготвена от ГЕРБ, която бе разкрита най-вече заради политически интереси, които няма да разглеждам в този коментар. Допускам, че е възможно осветяването на случая в Костинброд да се е случило и по волята на Цветан Василев, който вече воюваше с Борисов по онова време, както и заради решението на ДПС да управлява с БСП, но и това не ми се струва толкова важно. Същността на скандала се състои в неоспоримия факт, че Борисов и Цветанов напечатаха близо 400 000 бюлетини с очевидната цел да подменят вота. Дали са лъгали така и на предишни избори? Наивно е да мислим, че не са. Наивно е и да си правим илюзии, че няма да мамят и сега.
16
Аз я виждам Тончето в друга света, по тя от социология не разбира, всички плюват Сорос, ама никой не го гони. Тъка, че Тонче стига с тия ЛАКАРДИИ ВСЕКИ път, почни си в ПОРНО сайта Пик работа след 12 часа да видиш колко много почитатели ще имаш.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Софиянци, какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Вако-1 2 3 и цял легион от червени БСПдирастки олигарси, ограбели и грабят народа ни сега...Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията да пак краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали, как и навират вибратор с крак, и сега да я изнудват, не е ясно. Ясно е, че софиянци не са 80% дебили както ги изкара съветника на Румен Пъпката, и няма да сменят една читава учителка с една плямпаща повлекана. Работен кон за червена кокошка няма как да стане...
19
ГЕРБ са на просташко то ниво на Електра.Порнографски болни мозъци.
20
Пикла...
21
беше изпило една кана с оцет...
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Какъв професор е тази герберска подлога ?!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Тая скапана пу--ка си вади гюнделика само с празното венцеславене на всичко що е герб. И я имат като трето колело на байцикъла на герберите.
27
До кога тази тетка ще се самоомаскарява и ще се прави за резил?! Психоложка ли е, социоложка ли е, политоложка ли е и тя не знае, ама винаги изказа и е тюрлюгювеч! Съвсем нормално е след като герб и даде поръчки за 5-6 милиона заедно с другата баба Бъчварова да лиже всеотдайно купилите я, но да и е ясно, че нито я възприемаме като професорка, еле пък като шеф на и-тут в БАН
28
търси някой да ѝ го тури в устичката. Мяза на гювендия.
29
Антоанетке, срам си за науката и за истинските учени професори!!! Ти и за стажантка не ставаш, отивай в някой самодеен театър. Много милиони са вложили в теб, ама на халост
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3747
архив

Едно ченге се подпряло на една ограда и тя паднала. Какъв е изводът?
- Ами по-умния винаги отстъпва.

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1527
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ИГРИ ЗА НАПРЕДНАЛИ: Кои са най-разпространените роли в секса
x