Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова с горещи разкрития за новия екоминистър, политическите драми в управлението и опозицията и ареста на Нено Димов (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова с горещи разкрития за новия екоминистър, политическите драми в управлението и опозицията и ареста на Нено Димов (ОБНОВЕНА)

на 14.01.2020
108666
36
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова с горещи разкрития за новия екоминистър, политическите драми в управлението и опозицията и ареста на Нено Димов (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
14.01.2020
36
108666

Политическият психолог проф. Антоанета Христова разкрива бъдещето пред новия екоминистър Емил Димитров -Ревизоро, политическите драми в управлението и опозицията на старта на новия парламентарен сезон в сряда и последствията от ареста на Нено Димов за мандата на ГЕРБ и "Обединени патриоти".

Управляващото мнозинство свиква коалиционен съвет

Управляващото мнозинство свиква коалиционен съвет

Управляващото мнозинство свиква коалиционен съвет,...

на 03.12.2019

"Отсъствието на премиера Борисов е знак, че ядосан, второ знак, че не иска даже на несъзнавано ниво да се свързва и да се разграничи от тези, които управляват това министерство и да се знае кой къде управлява. Трето е знак за доста сериозно напрежение в коалицията", заяви в студиото на ПИК TV политическият психолог проф. Антоанета Христова по повод отсъствието на премиера Бойко Борисов при изявлението на лидерите на НФСБ Валери Симеонов и ВМРО Красимир Каракачанов.

Христова допълни, че важен знак за несигурност от страна на Патриотите е и нежеланието им дълго време да застанат на трибунката.

Тя допълни, че важен знак за несигурност от страна на Патриотите е и нежеланието им дълго време да застанат на трибунката. По думите й проблема е много сложен, стар и отговорностите за резултата от него се намират в много институции. "Единствения честен подход е да се сложи проблема на масата, да се направи честен и коректен анализ и да се потърси отговорност от всички участници. В противен случай означава, че нямаш компетентност за решаване на проблема", заяви още проф. Христова по повод тежкия проблем с водата в Перник.

Проф. Христова подчерта, че един от основните проблеми е, че не се четат старите документи, всичко се започна отново, а и това че не се назначават компетентни хора. Гостът в студиото подчерта, че е важно да се чуят и имената на тези под Нено Димов, защото не може само той да е отговорен.  "В момента има затишие, защото големите експерти работят, като анализират старата стратегия и всичко ще бъде сложено на масата пред хората от Борисов и от партията. Това е здравата реакция, защото днес видяхме, добре ревизора ще отиде ще направи анализ. Но от там нататък той пак трябва да опре до експертите, които не съм видяла никъде. А имаме такива, БАН, факултети, висши университети, които познават ситуацията", допълни още проф. Христова. 

На въпрос как арестът на Нено Димов ще рефлектира върху политическия сезон, проф. Христова заяви, че БСП не са избрали добре темата за вот на недоверие и самият вот се ползва неадекватно. "По време на този вот на недоверие ще имаме пресилени трибунки, ще имат време отразено от медиите и е важно как ще изговорят проблема. Виждам кои хора излизат по темата и, ако този тип говорене остане в парламента означава, че остават на общовойсково говорене без решение на проблема и визия", допълни още гостът в студиото. Тя припомни и думите на Нено Димов преди да бъде арестуват, че Перник е единствения град, който не е разработил проект за воден цикъл. Проф. Христова заяви, че проблема с водите засяга всички, които са управлявали до момента, включително и ГЕРБ. 

Проф. Антоанета Христова с коментар за трусовете в управляващата коалиция

Проф. Антоанета Христова с коментар за трусовете в управляващата коалиция

Политиката спрямо водата е била изоставена някъде в...

на 10.01.2020

Проф. Христова похвали и кметът на Перник Станислав Владимиров, че не е политизирал проблема с приемането на Корнелия Нинова, защото единствените хора, които помагат за града за ГЕРБ. "Но на ГЕРБ се струпа много по-голям проблем - стар пропуск", допълни още тя.

Борисов има изключителни резултати в този си мандат, не само във външната политика, но и във вътрешен план като разчистване на партията. "Има много успехи в сферата на строителството. Проблема е, че той иска нещата да са много видими, а това е трудно. Бяха пренебрегвани видимите политики. По темата ВиК трябваше дълго време да се отделят приоритетно средства от бюджета", допълни още Христова и заяви, че с добър пиар е можело хората да го видят и да го оценят.

"Проблемът на Корнелия Нинова е, че има рамка на стила си - тя е анти на всяка цена, без капацитет, без експертиза. Тя няма втория план на проблема, а той е, че създавайки много фронтове, не дава перспектива на партията да управлява", обясни политическият психолог.

"Корнелия Нинова не може да бъде алтернатива. ДПС не може и не иска. "Воля" е на ръба да влезе. Патриотите ще ги видим - те в момента са в турбуленция", анализира тя.

"Мая Манолова разочарова много левицата. Нищо добро не мога да предрека оттук нататък. Кампанията й беше разочароваща, без усещане за компетентност и умение държавнически да контролираш поведението си. В тази ситуация си задаваме въпроса къде може да отиде - може би при Слави Трифонов, но по-скоро ще се опита да направи нещо свое. Мисля, че Слави Трифонов ще замести някой малък обект. Той може да скочи 4% сред хората, които не знаят историята му - младите хора, които са ходили на концертите му и са се радвали на патриотичните му песни", обясни проф. Христова.

По думите й е интересно дали ресурсът на Цветан Цветанов ще извади нещо.

"Не допускам възможността за нови избори. Хората не са готови за тях", категоричен е политическият психолог.

 "Минимум ще са 4 партиите при избори. Да видим как Демократична България ще се подготви. ГЕРБ е в най-добро състояние да управлява поради прости организационни причини. До този момент Борисов показва, че може да се учи от грешките си и да обръща тренда. В нито един от другите не го виждам това умение. Това е талант на лидера. Натрупаният опит до този момент може да ги препотвърди след изборите. БСП със сигурност ще бъде втора. Въпросът е каква ще е разликата. ДПС си влиза трета и оттам чуденката е Слави Трифонов или Демократична България", завърши проф. Антоанета Христова.

Тя се обзаложи с водещата на ПИК TV Ива Николова дали Слави Трифонов ще влезе в парламента. Според проф. Христова това ще се случи, докато Ива Николова обяви, че шоуменът няма да прескочи 4-процентовата бариера.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК: Емил Димитров-Ревизоро - министър на екологията от квотата на патриотите САМО В ПИК: Емил Димитров-Ревизоро - министър на екологията от квотата на патриотите
Емил Димитров-Ревизоро е окончателната номинация на...
на 13.01.2020
Напиши коментар »
(36)
1
ТОВА СИ Е ИЗБОР НА "ШКЕМБЕ ВОЙВОДА" И ТЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯТ КОЙ И ЗАЩО СА ИЗБРАЛИ ЗА НОВ МИНИСТЪР РЕВИЗОРО.ТОЙ СИ Е ОТ ТЯХНАТА КВОТА.А ,ЧЕ ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОБЯСНЯВАТ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ Е НОВОСТ ЗА САМОНАДЕЯНОТО "ШКЕМБЕ". БОРИСОВ НЕ Е НЕОБХОДИМ!
2
Не трябва ли министърът на екологията да разбира от екология ? От години във ВХТУ София има специалност екология. Ревизоро е юрист или някакъв икономист - да не би еколозите да са станали адвокати, съдии и счетоводители и да не могат да намерят такъв. Такива специалисти се подготвят и в Лесотехническия Университет, но те може би са станали военни или полицаи - объркана работа!
3
Eбeтe я дълбоко в гъзъ и продължавайте напред. А бе някой знае ли къде е Ива ? В последно време тя затихна. Що така ? А какви лакардии повтаряще тук от време на време. Голям ташак беше тази хубавица.
4
Не трябва ли министърът на екологията да разбира от екология ? От години във ВХТУ София има специалност екология. Ревизоро е юрист или някакъв икономист - да не би еколозите да са станали адвокати, съдии и счетоводители и да не могат да намерят такъв. Такива специалисти се подготвят и в Лесотехническия Университет, но те може би са станали военни или полицаи - объркана работа!
5
Ревизоро разбира от екология. Завършил е хореографско училище. Какво повече искаш ?
6
Има един изключителен кадър в БСП - той е специалист по всичко . Казва се Таско ( ТАШАК ) Ерменков . Предлагаме го за екоминистър
7
Неделчо,мани я тая!Пусни един взривяващ коментар от отпадъка Гоше Харизанов!
8
По Импексовата телевизия БТВ, бърнестата Ризова пита Импексовата миризлива и лъжлива свиня, как така по времето на комунизма от чешмите ни течеше кокакола и тока никога не спираше. От ауспосите на трабантите и Варбурзите излизаше чист пролетен бриз, а комините на Кремиковци и мариците, къдеша беше от райски газ и чист кислород. Къпеха ни редовно, в екологично чиста Чернобилска радиация, и така ни каляваха за третата световна война. Лошото беше, че никога не можахме да го построим тоя пусти комунизам, и си остана само в болните спинозни мозъци на болшевиките дебили. За съжаление истината беше точно обратната, и затова сме наий болната нация в света. Но като се замисля, май построихме комунизма, за червената олигархия, защота няма беден БСПдираст, и всеки втори крадливи комуняк, е милионер...
9
Я съм гласувал за герп и Баце ми слага за министър човек на шкембе войвода...На другите изборида не разчита на моя глас да си гласуват ромите за него...
10
Tukвата нема к'во да се пра' й на ущипна мома - ка'т не си харесва партньорите - да си подава оставката и да се пръждосва!!!
11
#10 Бай Иван,хей бай Иван,привет приятелю от БСП фгъзъ иб@н!
12
Четири години областен управител на Перник беше Ирена Соколова от ГЕРБ. „ВиК“ ООД Перник е собственост на държавата с 51% дял и на община Перник с 49% дял. Държавна собственост се представлява от МРРБ с министър от ГЕРБ Петя Аврамова, а общинската собственост се представлява от кмета на ГЕРБ Вяра Церовска. Управител на „ВиК“ ООД Перник е Иван Витанов, кумец на Вяра Церовска. ++ Значи кметицата на ГЕРБ си назначила кумеца за шеф на ВиК-то под благосклонния поглед на областния управител от ГЕРБ и министъра от ГЕРБ на МРРБ. Обаче в ареста се оказва ... Нено Димов, който не е от ГЕРБ, а от квотата на ВМРО?!? И защо точно Нено Димов, след като никой от гражданите на Перник не е искал ареста му, тъй като неговата отговорност е много по-малка от тази на по-горните пряко отговорни високоплатени номенклатурни кадри на ГЕРБ?!?
13
Гарантирано - от ген. майор, кандидат на физкултурните науки г-н Бойко Борисов, доктор на философските науки г-н Ахмед Доган, г-н Делян Пеевски – най-успял млад бизнесмен, г-н Иван Гешев - завършил милиционерското училище в Симеоново и г-н Сотир Цацаров – член на БКП от казармата.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Какво нецензурно има в изнасяне на истината във факти, а те са, че изфабрикуваната професорка веднъж взе 5 милиона от поръчка по обществени програми и след това още 500000 лв по друга. Това е обществено достъпна информация, само тук е нецензурен коментар. Какво и остава на менте професорката друго, освен кризисен пиар
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
НЕКА РЕВИЗОРО ПРОВЕРИ ВСИЧКИ ВиК ДРУЖЕСТВА ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНАТА ПОТРЕБЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ПИТЕЙНА ВОДА И ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ „ЗАГУБИ“ НА ТАКАВА.НЕКА ПРОВЕРИ ВиК Ш“УМЕН,НА КОИТО ЦЕНАТА ЗА КУБИК ПИТЕЙНА ВОДА Е НАЙ-ВИСОКА В БЪЛГАРИЯ И КАК ЗАГУБИТЕ СА БЛИЗО 82%.ʓœ“РНА ЮНАШКО ДОВЕРИЕ ПРИЕМА ТЕЗИ ЗАГУБИ И РАЗРЕШАВА ВДИГАНЕТО НА ЦЕНАТА.ПРИ ЕДНА ПРОСТА СМЕТКА Ш“УМЕН С БЛИЗО 180 000 ЖИТЕЛИ ,КОИТО ИЗПОЛЗВОТ МИНИМУМ ПО 3 КУБИКА НА ЧОВЕК ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ,ПОТРЕБЛЕНИЕТО Е 540 000 КУБИЧЕСКИ МЕТРА ВОДА.82% ЗАГУБИ СА 2 460 000 КУБЕЧУСКЕ МЕТРА ПИТЕЙНА ВОДА.Е ПИТАМ ВиК Ш“УМЕН И К“Е“В“Р ,АКО ЗАГУБИТЕ СА ТОЛКОВА МНОГО НЯМАШЕ ЛИ ШУМЕН ДА СТАНЕ ВТОРАТА ВЕНЕЦИЯ В БЪЛГАЛИЯ?!ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е ПОД ВОДА.ВСИЧКО Е ЕДНА ИЗМАМА И НИКОЙ НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ.НАЛИ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ГО ПЛАТЯТ,А ПАРИТЕ КОЙ ПРИБИРА НЕКА ДА КАЖЕ НАВИЯ МИНИСТЪР И ГЕШЕВ.СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е И В ДРУГ ОБЛАСТЕН ГРАД С ВИСОКА ЦЕНА НА ПИТЕЙНАТА ВОДА.ТОВА Е ВиК ВЪВ В“РАЦА.ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА Е ЗАВЪРШИЛ ВОДНИЯ ЦИКЪЛ ПО ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА И БИ ТРЯБВАРО ДА НЕ ОТЧИТАТ ГОЛЕМИ ЗАГУБИ НА ПИТЕЙНА ВОДА,РАЗХОДИТЕ ДА ИМ СА МАЛКИ,НΠʓœ“РНЕЗНАЙНО ЗАЩО СЪЩО ИМ РАЗРЕШИ ВДИГАНЕТО ЦЕНАТА НА ВОДАТА НА 3,27 ЛЕВА ЗА ЕДИН КУБИК ВОДА.ПАК НЯКОЙ ПРИБИРА ПАРИТЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ.ТЕЗИ ВиК ДРУЖЕСТВА ОТ ГОДИНИ ДЕРИБЕЙСТВАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ОТ НИКАКВИ КОНТРОЛНИ ОРГАНИ.ДОКОГА?!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Яжтe ми YЙЯТttttttt ДО TAШAЦИTE, щом триете в полза на БОСТАНА.
21
отговор на коментар
Фалшива новина! Малко ви плащат.Измислете нещо което което да развълнува кибиците и да хване декиш!
22
Червените боклуци от всички партийки да си ...и да се разкарат откъдето са дошли!
23
Ревизоро ще реши приблемите с водата навсекъде. Нема начин!!! Той е поел толкова кафява субстанция от Задния отвор на Великия магистър на Шланг науката, че по-подходящ няма!!!!!! Много се стара Ревизора за да бъде министър и му дойде времето. Е, нема да е дълго но ще е удобно да пооткрадне каквото е останало. Велико управление, никога България не е толкова издънена от кризи и провали, каквито никога не е имало, дори и при Виденов!!
24
Аз съм гласувал за Борисов,защо позволява тази гавра ??? Та той все пак е министър Председател !!! Та дори и ядосан.
25
ТАА ДРЪТА КРАНТА ЗАМЕСТИ ОНЯ ДЕБЕЛИЯ ПЛУЖЕК И "НЕЖНОТО ОСТРИЕ" ТЕ СЕ ОСЕТИХА ,ЧЕ РАБОТАТ СЕ РАЗСЪХВА И БЪРЗО,БЪРЗО СВИХА ЗНАМЕНАТА ,НА ТОА ВАМПЕРИ ГЛАДЕН И ГЛЕДА НА СЕ НАЗОБИ ТА ЗАТОВА ГО РАЗКАРВАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКА МЕЧКА - ЖАЛКА СЕМПЛА И ГЛУПОВАТА ЖЕНИЦА
26
гледайте повторението на ИМАТЕ ДУМАТА в неделя ...има го на сайта на канал 3 ....там зрител от ПЕРНИК , който е работил в СТОМАНА , казва че са поставили скоро преди месеци КРАН , който е бил само за ПАРЛАМА......преди това ИМАЛО КРАН САМО ВЪТРЕ В СТОМАНА- ПЕРНИК ....и после като видели ДЕБЕЛИО КРАЙ ,ТУРИЛИ КРАН ПРЕДИ СТОМАНА - ПЕРНИК .....и все едно ВСИЧКО Е ТОЧНО ...ето такива са удурмите на ЧЕРВЕНИТЕ МОШЕННИЦИ НА В и К - а ПЕРНИК И ШЕФОВЕ НА СТОМАНА И ДРУГИ ОБЕКТИ , КОИТО СА РАЗХОДВАЛИ ВОДА БЕЗ ДА ИМ ПУКА ЗА ГРАДА ..! И ПОСЛЕ ВИКАТ ..“ АМА НИЕ ИМАМЕ КРАН ...“....И ЗАБЛУДИХА ПРОКУРОР КЪНЕВ , КОЙТО ПРИВИКА И АРЕСТУВАХА НЕНО ДИМОВ ...! ШЕФОВЕ НА В И К ...-А ...СА ЗА АРЕСТИ ..НЕ МИНИСТЪРА !
27
Политическа чочарка е тази. Криво,куцо и сакато станаха професори. Корнелия никога не е искала среща с кмета на Перник. И няма как да и е отказана такава среща. Втори. С какво да помогне БСП около кризата с водата в Перник..Да вземе да носи вода с кофи от други язовири ли? Властовите лостове са в ръцете на ГЕРБ И то от много време.Не са дремали а направо са спали докато нстъпва месец след месец трагедията.
28
Iskam tazi da ia evaaaaaaaaaa?
29
Тази леля е "професор" по закона на боксьора-египтолог Игнатов. По този закон професори ,доценти и доктори на науките се произвеждат на килограм. Но на тази повече ще и отива да бъде хигиенистка в някоя баня или сервитьорка в "Бира-скара". Но пък умее да се слага на властта, стар комунишки обичай, като героиня на Ст.Ц. Драскалов С всяко свое появяване прави мечешка услуга на управлението, защо и дават трибуна ?
30
Ха, ха, ха, ама стига, бе, не можем да си вършим работата от смях като четем писаниците на главаначетата от порно-сайтчето ПИК и коментарите към тях и къде е събитието на Кунева да врътне едно езиче на тиквения чепче, къде се крие в този критичен момент!
31
Ха, ха, ха, ама стига, бе, не можем да си вършим работата от смях като четем писаниците на главаначетата от порно-сайтчето ПИК и коментарите към тях и къде е събитието на Кунева да врътне едно езиче на тиквения чепче, къде се крие в този критичен момент!
32
TA ZNACH gerb SA NAI-DOBRE PO ORGANIZACIONNI PRICHINI, A PO KOMPETENTNOST I NEWKADARNOST - KAKVI SA,znachi TRIABVA NEPREMENNO DA UPRAVLIAVATMAKAR I GRESHNO. EEEENE MOJE EDIN POJARNIKAR DA E VESHT PO VSICHKI OTRASLI I ZVENA NA IKONOMIKATA SAMO S VINETU!! HAIDE OTVORI SI OCHITE I NE VIARVAI NA USHITE SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
Всичко хубаво , ама на Перник не помага ГЕРБ,а Главният прокурор Иван Гешев, евала за което!И ако оооще малко реши да подпомага Перничани, цялата ,, Шайка,,ГЕРБ ,Бай Бой,Лилянчето Павлова,цъкльото Нанков и всички знайни и незнайни ,,тикви,, от четирибуквената партия ще отидат на кино от 6 до 5 с продължение!Само незнам дали има толкова свободни места в ,,панделата,,!?
34
Темата на вота сама избра БСП, а не обратното!
35
Оооо яааааааа, гууд, шнела шнелаа, тази устичка е само за фют фют √√√ :O ▪️◾◼️⬛
36
"Професор" Христова, ВЯРНО ли е, че "другарят" Борисов прави "Ревизоро" "министър", за да може през 2021г да ПРЕМЕСТИ "ЛЕДЕНОТО ХОРО" от град Калофер в Перник по ДЪНОТО на язовир "Студена"?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6923
архив

Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педераси! - Глас от групичката: - Двама педераси, аз съм преводачът!

няма нови новини
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
сега
3484
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Топ епидемиологът д-р Ангел Кунчев с разтърсващи разкрития за страшния вирус от Китай - опасни ли са грипната епидемия в България и безводието (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ: Днес е двойствен ден, не е подходящо започването на сериозни дела
x