Вход
София
Времето в София 1 o C

САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова с горещ коментар за ходовете на Борисов! Срещата ЕС-Русия е висока топка, но премиерът може да отбележи гол като посредник (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова с горещ коментар за ходовете на Борисов! Срещата ЕС-Русия е висока топка, но премиерът може да отбележи гол като посредник (ОБНОВЕНА)

на 02.04.2018
71431
28
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова с горещ коментар за ходовете на Борисов! Срещата ЕС-Русия е висока топка, но премиерът може да отбележи гол като посредник (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
02.04.2018
28
71431

Политическият анализатор проф. Антоанета Христова коментира ексклузивно пред ПИК TV ходовете на премиера Бойко Борисов на лидерската среща с Туск, Юнкер и Ердоган, решението България да не гони руски дипломати, отказа на Цветан Цветанов парламентът да подкрепи решението на премиера, поздравленията на Корнелия Нинова към Борисов и телефонния им разговор, трусовете между патриотите и преместването на лидера на НФСБ при СДС на "Раковски" 134, както и за политическото торнадо в края на зимната парламентарна сесия.

ГОРЕЩА ТЕМА! Румяна Бъчварова разкри защо Бойко Борисов е силен политик

ГОРЕЩА ТЕМА! Румяна Бъчварова разкри защо Бойко Борисов е силен политик

Този, който е готов да търси решения, е силният политик и...

на 30.03.2018

Ето какво каза пред медията ни проф. Христова:

Цветан Цветанов винаги е бил изразител на позициите на западноевропейските ни партньори. За сметка на това премиерът винаги е бил свободен да избира по-гъвкави позиции. Такава е и позицията да не гоним руски дипломати.

Нормално е ГЕРБ да изразява подобна западноевропейска позиция. Там се играе балансирано. Това е отворена врата за всякаква комуникация.

Тази ситуация е много изчистена от гледна точка на нашия интерес и от нагласите на хората. Позицията на премиера на България съответства с мнението на хората. Решението на Борисов е много смело. Погледът е фокусиран върху нас и дава възможности за действия. Мисля, че позицията на премиера беше попадение.

Европа в момента се учи да преследва своите устойчиви ценности. Проблемът на Европа е, че не е показала, че има стратегия за изграждане на тези ценности. В никакъв случай това не е хомогенна цялост. В Европа дори има и принцип на състезанието, а евродепутатите трябва да защитават националния интерес.

Ние сме оцеляващи. Ние го можем въпреки обстоятелствата, въпреки държавата, въпреки условията, в които живеем. Оцеляването предполага да можем да си подадем ръка и същевременно да критикуваме, когато е необходимо.

Нинова и Борисов могат да си говорят за международната ситуация, защото тя е с висока степен на непознатост, ние нямаме информация. Това е тема, по която двама политически лидери могат да се обединят.

Откакто ДСБ и "Да, България", те нямат отговор на въпроса: "Кой съм аз?". Те имат една история и в момента тотално са се омешали с хора, които не подкрепят твоята история. Не зная тяхната мотивация. Щом нямат критична маса, значи няма отговор на въпроса защо се събраха.

В България, колкото и да си говорим, дясно и ляво има, избирателите са десни и леви.

Тъжно е, че Валери Симеонов пренесе партията си на "Раковска 134". Само сградата на Валери Симеонов носи дивиденти. Тази промяна е негатив за СДС, а Симеонов може да изкара само позитиви.

Стабилизираме се. Ситуацията у нас обаче е много динамична, защото се влияе от международната ситуация, а тя също е изключително динамична. 

Трябва да има много голям акцент около стягането на редиците вътре в страната. Трябва да се направят ключови реформи в определени сектори. Ситуацията е много трудна. Борисов успява да лавира в такива ситуации много успешно. Ще бъде голям успех, ако покаже, че може да да предприеме тези ключови стъпки във вътрешен план.

Румен Радев приема себе си за успешна звезда и като звезда той смята, че това е личен дивидент и това го прави човек с его, който иска да бъде видим. 

Би могло да има хора около него, които да му предлагат да създаде партия. Може да има и хора, които да му казват, че това не е добра идея. Една такава партия може да влезе в парламента, да събере гласове от хората, недоволни от статуквото, но тя не е оцеляваща във времето.

БСП си има своето пространство, ГЕРБ също. Трябва двете партии да допуснат много голяма грешка, за да може една евентуална партия на Румен Радев да се настани на тяхно място. Евентуално може да се настани в център, но за сега няма такова място.

ДПС в момента има известен проблем. Те все още не са си възвърнали онези, които отидоха към ДОСТ. Имат нужда от доверие и това е посланието на Доган. Това сякаш се отнася за всички партии.

БСП има нужда от нови лица, но не крайно говорещи. ГЕРБ има нужда от друго, не те са си във властта. Те трябва да обърнат внимание на вътрешната политика. Заради нея им се сваля рейтинга. ЧЕЗ бил фактор за намалавяне на рейтинга им, но аз не съм убедена в това.

Всяка политическа партия има какво да работи. Патриотите - също. Те са като триглав змей. Те си играят много добре ролята на малък партньор в управлението. Вдигат шум и го правят добре. Допускам, че Волен Сидеров може да има роля в решението на премиера за руските дипломати у нас. Как би могъл да запази профила си, той просто е коректен в своята позиция. 

Напълно възможно е Борисов да изиграе ролята на посредник при преговорите между ЕС и Русия. Дано я отиграе добре, дано вкараме гол.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(28)
1
професор по Ли.ане на Тиквен гУз
3
Докато комунистите подбират такива примитиви за Тролове , Позитанската секта ще си остане най-гнусната партия в България!
4
Тази Антоанета ни писна да я гледаме и слушаме...сменете плочата.
5
......ЛУДИТЕ ЖОНИ РАЖДАТ СФАРЕНИ ЯИЦА !.....ХИХИХИХИХИХИ !.........
6
......КУГА ?.....НЕКОИ ?....ША НАИБЕ ТЕРЕЗКА У ТЕМЗА КРАИ ПАРЛЯМЕНТА ?.....А ?......КУГА ?......КОИ ?.....АИДИ БАЦО ОДИ ИБНИЕ ТЕРЕЗОИ МУФЛЕЗ МУХЛЯЗ ПУДАТАКА ТУКА ТАКА !....А ?.....КРЕИЗИ ТЕРЕЗ МУЛЛ КИНТАИРЕ !.....НАЧИ ПЛЕШИВА ПУДКА !....
7
Тая безполезна паразитираща щматка замести в ефир еврейската политическа врачка Румяна Коларова, която хич леке не хваща. Въобще, такива научни сътрудници в БАН подбиват авторитета на сериозните учени, каквито все още да се надяваме се намират. МХМ.
8
Тиквоча навреме се усети накъде духа вятъра и скоропостижно се пребоядиса-щял да става русофил! ЕС е вече пред разпад, янките не го кльопат нещо и така... Все пак хитряга е тоя банкянски простак, извършва сложни маневри за да оцелее!
9
Това са антон Т. и Георги Х. в събрани в един женски образ:):):):):)
10
Сатърe, първо Антонтодоров и Харизан къстрирани, завършили гимназия вечерно, и чак тогава събрани в един женски образ :)))))))))))
11
Тони , спри се , от три дни ходиш от телевизия на телевизия и говориш едно и също ! Знам , че трябва да заработиш надницата от Баце , но не срами професията психолог , другиден ни е празника . макарче ти и психолог не си , а на мама момичето .
12
Премиеръ да види мизерията до която е довел страната, тогава да оправя света, копелдак банкянски
13
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
14
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
15
Боже, Иисусе, спаси ни! По-добре Доган, отколкото деса ку.вентеса, пр.стакеса. Ако народът е стигнал дотам, значи наистина си заслужава жабешкия живот.
16
Май би трябвало да е така, че тая е с повече болз от тях двамата взети заедно и не е вечерничка.
17
Не знам тази жена каква е,ама коментарите й издишат и както винаги се подмазва на ГЕРБ. Радев е на поста си от една година,тя за партия говори. "Ние оцеляваме въпреки д-вата", т.е въпреки Борисов, защото той е от 10 г. на власт, а в същото време го хвали-позицята му била попадение (може би за нея).Цвъцко е изразител единствено и само на мутренските интереси, а не на европейските. Това всеки непредубеден го знае.Важно е да хвалим Борисов, който във всичко е прав. Прилича ми на В. Червенков преди много време.
18
Интересна е друга новина - "България тайно продаде биткойни за 3 милиарда евро" https://bultimes.com/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-3-%D0%BC%D0%B8/
19
Грозноватото Ани - миHeта, кога стана професор?
20
кккккккккккккк
21
Тази грозновата женица така си е завряла муцуната в тъмните, дебели и ароматни части на Човека Вселена, че се чудя, как ли диша вече? И дали привикна с аромата на магнолия?
22
А БЕ АНТОАНЕТКЕ КЬОРАВА ЛИ СИ ДА ВИДИШ КАКЪВ ГОЛЯМ Г-З Е ОТПРАЛ ЛЬОЛЬОТО ОТ БАНКЯ ЗА ДА СКАЧА ДА СТИГНЕ " ВИСОКИТЕ ТОПКИ " НА ПУТИН ПУТИН ДА НЕ Е КАТО ОНИЯ ПИЯНИ ЛЬОХМАНИ ОТ БРЮКСЕЛ !!!
23
Професорке,вземи се омъжи....
24
ПУТИН , ЩЕ ГО КУПИ И ПРОДАДЕ БОРИСОВ НА БИТ ПАЗАР , ЗАЩОТО Е ДИПЛОМАТ ,ЗАЩОТО Е МОЗЪК , ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ХОРА КАК ТОЙ ЧАКА БОРИСОВ ДА МУ ПОСРЕДНИЧИ !!!!!И НА ПИК ИСКАМ ДА КАЖА : ВСЕКИ ИЗДИГА АВТОРИТЕТА СИ САМ И НЯМА НУЖДА ВИЕ ДА ПРАВИТЕ ОТ НИЩО НЕЩО ,ЗАЩОТО НИЩОТО СИ Е НИЩО!!!!!
25
Има моменти когато тя превъзхожда по брой шпатули Скрападжията, Тоню-Трудовака, Томата Артиста, Heдялкo, Ива Прилепа и Мастурбаркова взети заедно. Всички изброени до тук дъвчат едно и също всеки ден с което направиха рейтинга на генерал Радев 59% , а този на Шербетчията от Банкя - 36 %. Тези тъпанари не можаха да разберат, че освен малоумници други не могат да им вярват, че по този начин нови будали които да подкрепят Макака от Банкя няма да направят. Защо ми се струва, че тази професорка не си мие редовно сливата ?
26
Вие сте обикновен трол платен от БСП. Идиоти като вас твърдят небивалици по сайтовете в повечето случаи без да им се заплаща. Някои дори публично са заявявали , че искат да ме eбaт, за което нямам нищо против, разбира се. Де тоз късмет. Да отговоря на въпроса ви. Имаме информация от Спас Гърневски , че проф. Христова редовно си промива пyткaтa, ползва дамски душ и биде. Тя може да си служи с тези два уреда за разлика от г-жа Десислава Атанасова. Даниел Кирилов твърди, че основният проблем при г-жа Атанасова е , че тя ползва бидето за фонтан от който пие вода, даже научила и съпруга си да прави това. Преди няколко дни зам. председателят на партията г-н Цветанов е гостувал на сем. Атанасови. За хатър на домакинята той също е пил вода от бидето. Ето защо , когато не сте сигурни недейте да коментирате и да бращолевите простотии по форумите.
27
Разбрах, че професорката още не е омъжена. Или Може би е още девствена? Ааааа, значи се пази за Него, Юнака от село Бснкя, Той да я промуши първи, ако има с какво. Ако меча му е вече в ножницата и не може да го извади, може да използва некой от уредите продавани в секс магазините.
28
Тези 80 % на Иво Христов във колонията България , още не могат да разберат , че Агент Мойсей го назначиха за Президент от администрацията на Обама и е американско момче . НАТОвският льотчик е учил в САЩ и е минал през една служба CIA , случайни неща не стават. Бойко Борисов за трети път го назначава ЕС и Меркел и ще го назначават колкото си пъти искат . Той е от Брюкселското лоби , а Комедия Нинова и льотчика защитават интересите на американското лоби . Партията на милионерите избори не може да спечели , а нов Месия и Спасител още не се появил.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4093
архив

Двама старци си бъбрят на скамейката пред блока:
- Не мога да спа спокойно бе Гошо, на всеки 2 часа се събуждам да пикая.
- При мен е по-лошо, първо се изпикавам пък тогава се събуждам.

няма нови новини
Днес: 217
hot
най-четени новини в момента
сега
3596
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Фенове на Ботев Пловдив на среща при премиера заради убийството на Тоско Бозаджийски (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАНИЕ: Не ползвайте тези пароли, лесни са
x