САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

112838
на 21.01.2021
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Михаил Мирчев направи пред ПИК горещ коментар за датата на вота и уволнението си.

препоръчано

Три големи партии - ГЕРБ, БСП и ДПС ще има със сигурност.От другите картината е неясна, там има много нечисти ситуации, посочи той. 

Ако Цветанов направи доста добър резултат зад гърба на ГЕРБ, може да стане голяма пъстрота и да не може да се състави правителство и бързо да се ходи на нови избори, смята той. 

Идеята за експертно правителство е изключително манипулативна и така се цели да няма отговорност на никого зад такъв кабинет, отсече той. 

Професорът коментира, че голяма част от избирателите са изпаднали в голяма неграмотност и биха гласували дори за Слави Трифонов, но той няма екип, там няма втори и трети човек. Там няма оркестър. Той може като Бареков да спечели нещо, но ще изчезне, защото няма идеи.

Изкуствена според него е идеята за видеонаблюдение на броенето на бюлетините, защото съдът не би могъл да използва тези измислени репортажи. Това се правело, за да сме модерни. ЦИК трябвало да има надеждна система за честността на вота.

Според професора няма съществена разлика между датите 28 март и 4 април. Заигравало се с католиците и арменците, но пък те трябвало освен да са религиозно ангажирани, да са и граждани, защото изборът е много важен.

Професорът е на мнение същевременно, че няма време за законови промени в изборния закон. Три са според него основните големи политически партии, които ще влязат в следващия парламент. Другите форми били неясни и нечисти.

Професор Мирчев обясни също така, че с уволнението си от Софийския университет, където съвестно е преподавал 22 години, е станал жертва на политически активисти, но такова е времето, в което живеем. Загубил е една от работите си. Нито един мой студент не е срещу мен, категоричен е Мирчев.

 

Сподели:
Бомба x
Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това