САМО В ПИК TV: Проф. Олег Хинков разкрива има ли спасение от коронавируса и кога ще е най-яростната му атака (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Интервю

САМО В ПИК TV: Проф. Олег Хинков разкрива има ли спасение от коронавируса и кога ще е най-яростната му атака (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

145809
на 25.03.2020
САМО В ПИК TV: Проф. Олег Хинков разкрива има ли спасение от коронавируса и кога ще е най-яростната му атака (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Реаниматорът проф. Олег Хинков разкрива има ли спасение от коронавируса и ще издържи ли здравната ни база на пиковите атаки на инфекцията.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Такава глупост да кажа, че от свински грип са умрели 4 хиляди човека не съм казвал и не мога да кажа“, категоричен бе проф. Хинков в студиото на ПИК TV и допълни, че хората не са починали само от грипа. Той допълни, че причината да гостува в нашата медия е, че е хвърлено в пространството, че той разпространява фалшиви новини и изтръгва жилото на това, което е казал, а именно, че реанимациите в България са фалшиви, което може да се превърне за по-голямата смъртност у нас.

Той заяви, че дебелешката лъжа и изваденото от неговото интервю невярна информация е начин той да бъде уязвен. „Ако си извадите телефона и преслушате записа ще установите, че аз такова нещо не съм изричал“, категоричен бе проф. Хинков. Проф. Хинков посочи, че 4 хиляди е евентуален брой починали от свински грип. 

Гостът в студиото заяви, че тогава властите не са оценили натоварването върху здравната система, но това е предупреждение за това, което може да очакваме с днешна дата. Италианската медицина по обща система е на едно от първите места в света. „Да се ругае властта е национален спорт, но в момента имаме правилните хора на правилното място. От много години това не се е случвало и това, което говорят трябва са се изпълнява“, категоричен бе проф. Хинков. 

Бързо и компетентно да се разбере кои са най-малко фалшивите реанимации в България и да им се даде това, че те да станат истински и да се създадат медицински екипи, които да се сменят. Много хора ще излязат живи от това бедствие, защото е пълна дивотия да се дават апарати на болници, които реално не могат да ги ползват“, заяви още проф. Хинков и допълни да се даде възможност за истински кислородно лечение. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК