Вход
София
Времето в София 15 o C

САМО В ПИК TV: Проф. Стоян Денчев с разкрития за библиотекарско-сарайския кръг и политиците: 5 години не съм виждал Доган, кръстникът на Горанов напусна преди 8 години университета (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Проф. Стоян Денчев с разкрития за библиотекарско-сарайския кръг и политиците: 5 години не съм виждал Доган, кръстникът на Горанов напусна преди 8 години университета (ОБНОВЕНА)

на 30.11.2018
96340
25
САМО В ПИК TV: Проф. Стоян Денчев с разкрития за библиотекарско-сарайския кръг и политиците: 5 години не съм виждал Доган, кръстникът на Горанов напусна преди 8 години университета (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
30.11.2018
25
96340

Ректорът на УниБИТ проф. Стоян Денчев прави безмилостен анализ на предизборните ходове на управляващата коалиция ГЕРБ-Обединени патриоти и на опозицията през първите месеци на изборната 2019-а година.

"Поредната реминисценция на една глупост са приказките, че библиотекарсско-сарайската групировка управлява чрез свои министри. От 5 години не съм вижда Доган, така че толкова по въпроса с измислиците. С Карадайъ имам отношения, както с всички други политически лидери.

Кръстникът на министър Горанов Сариев е работил в университета от 2006 до 2010 г. Тогава все още нямаше такива конспирации за библиотекарско-сарайски кръгове. Той напусна след конфликт със студент. Иначе студентите го харесваха и четеше интересни лекции", заяви Денчев по повод слуховете за връзки на университета с политици.  

Ректорът оцени като добър бюджета и конкретно за учителите заяви, че увеличението на заплатите е много важно. "Усилията на министъра на образованието са положителни, особено с фондовото финансиране на университети по различни проекти, като така имат възможност да се развиват. Ние пътуваме из цяла Европа в престижни университети и повишаваме нивото на образованието", заяви той.

Проф. Денчев коментира, че политическата година завършва бурно. "Дали са организирани или не протестите, факт е, че 20 човека пречат на движението на хиляди. Затова в Англия има паркове за тази цел. А видяхме какво стана във Франция и колко бързо се справиха с тази вандалщина. Трябва държавата да преосмисли действията си по някои въпроси. Не може всички да ходят при Борисов да им решава проблемите. Защо например депутатите от ГЕРБ не се справиха с проблема с майките, а се налага да го търсят отново него", попита ректорът.

На въпрос за социологическите проучвания, които показват почти паритет при евентуални предсрочни избори между управляващи и опозиция, той заяви, че няма необходимост и желание у хората за предсрочен вот. "Народът трябва да реши при гласуване, а не от улицата. Вижданията на избирателите могат да се изказват при законни избори, а не от улицата", коментира още той. Въпреки сложността в конструкцията на коалиция, според него Борисов не е редно да хвърля оставка за трети път и е най-добре мандатът да бъде приключен до край.

САМО В ПИК: Пълна дисекция на приватизаторката Корнелия Нинова - милиони, апартаменти, власт

САМО В ПИК: Пълна дисекция на приватизаторката Корнелия Нинова - милиони, апартаменти, власт

Журналистът и политолог Антон Тодоров продължава да...

на 28.11.2018

"Правителство на малцинството е стъпка, която може да се предприеме чак тогава, когато по никакъв начин тази коалиция не може да работи, което не е факт. Хората са дали вота си за подобно коалиция и е редно тя да управлява. Ако изкарат мандатът си, ще има позитив", заяви той.

По темата за напрежението между кабинета и президента Румен Радев заяви, че и Радев и Борисов са силни и за това не мелят брашно. "Всеки един трябва да направи крачка и да се намери компромис в името на България. Ако тези кавги продължат, това не е добре за страната. И двамата правят грешки и от тях зависи да намерят път към народа, на който са се клели да служат", коментира Денчев.   

Ситуацията в Украйна според Денчев е опасна, както заяви вчера и Борисов. "Очакваме газови доставки, които ще бъдат затруднени. Трябва да се оценяват и тези външни фактори, които оказват пряко влияние на вътрешната политика", коментира той и заяви, че според него конфликтът е бил инспириран от провокация на Порошенко, но и Путин не е реагирал адекватно с реципрочните действия. По думите му позицията на кабинета и Борисов е правилната, докато президентът е прекалил с изказване на мнение в полза на Украйна. 

Относно изборите догодина Денчев заяви, че на местните избори всичко ще зависи от населението по съответните райони и няма да има напрежение. Докато европейските избори ще бъдат лакмус дали властта може да продължи да управлява. "Ако на евроизборите има паритет, това ще е в полза на БСП и тогава ще има повод за търсене на промяна и предсрочен вот. Това ще означава недостатъчно доверие към ГЕРБ. Но ако ГЕРБ имат превес, няма проблем да изкарат мандата си", заяви още проф. Денчев.

Ректорът разкри, че УниБИТ е един от малкото университети, които дават кадри за софтеурния бизнес, не само за чужди компании, но и за държавната администрация. "Работим с управляващите по проблемите на електронното управление и дейността ни е много успешна. Преди няколко месеца предоставихме и списък от студенти, които искат да работят в държавната администрация по тяхна молба, така че и това сътрудничество е много добро", разкри проф. Денчев. 

Сподели:
свързани новини
ФАБРИКАТА ЗА ЛЪЖИ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА. Нищо ново, другари, от времето на Лаврентий Берия насам ФАБРИКАТА ЗА ЛЪЖИ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА. Нищо ново, другари, от времето на Лаврентий Берия насам
Филип Попов, депутат от БСП, сезира комисия "Антимафия"...
на 28.11.2018
Напиши коментар »
(25)
1
Бихте ли оповестили някакъв примерен списък с трудовете и статиите му, публикувани извън България? Ако е прекомерно дълъг, нека са не повече от стотина заглавия.
2
ЗА ТОВА И ДЪРЖАВАТА НИ ЗАПОЧНА ДА СЕ ОПРАВЯ!
3
Тоя "професор" явно живее в паралелна вселена!
4
БОЙКО , НЕ СПИРАЙ ! КОМУНИСТИТЕ И ДПС --- ЧАКАТ ОЗЪБЕНИ ЗА ВЛАСТ , НО НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ ! ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е С ТЕБ ! КОЙТО Е ПРОТИВ -- ЗНАЧИ Е С ДПС И КОМУНЕТАТА !
5
Е ПА ТОА ,, ПРОФЕСОРО ,, БЕ У ДПС-ТО РЯЗАН НЕРЕЗ , КЕ ГО ТЕПАМЕ . БРАКЯ , ДА РИПНЕМЕ ПРОТИВ ---- ДПС -ТО И БСП - ТО ДА БИДЕМЕ БЪЛГАРЕ !
6
Само да отбележа, че намеренията на президента в предната дописка, под която коментарите са забранени, много ми харесаха. Ама много. И одобрявам списъка, който може да бъде продължен.
7
МОЖЕ И НА НЕГО ДА МУ СЕ СЛУЧИ ТОВА - ВЕЧЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО ПОВОДИ. ЩЕ ВИДИМ КОЙ КОГО.
8
АМИ СЕГА ....ЗАГУБА ОТ 100 МИЛИОНА ЕВРА ОТ ФАНАТИЯ ХАШИШ ОТ МАРОКО. ....ПРИЯТНО ДЕЛОВО ПОСЕЩЕНИЕ НА ВИНЕТУ ....ХИ ХИ ХИ. ..НИЙ ТУКА СИ ПРИКАЗВАМЕ ЗА КРЪГОВЕ , ОБРЪЧИ И ПЕЧЕНИ АГНЕТА. .....ХИ ХИ ХИ. ..ВЕЛИК ВОЖ СИ ВИНЕТУ. ...
9
Регистърът сигурно е тяхно дело - личи по простотията. Чудех се от къде извира тази брутална крадлива сган, която затри много възможности за България. Мислех, че Мулти е вътре просто защото си е мафия. Мислех, че понеже са тотално корумпирани в ДПС, затова крадат и трансферират навън, като един велик проект за базисни понятия на стойност милиард и половина евро, пряко под шапката на комисията, който беше воден от докторантка на библиотекарския. Мислех, че понеже Доган си е м.ангал е нормално и той да е намесен в онтологиите, защото той разбира даже от язовири. Сега проверих биографията на тази комунистическа креатура - библиотекар. Той е бил шеф на Информа - комунистическа организация за трансфер на технологии - разбирай кражба на технологии, ама понеже нещата са се завъртели и съветската армия вече не пази крадците, посоката е обратна - краде се от България и се изнася навън. Напоследък цената на технологичните акции зависи много силно от делата на тази сган, а това може да е доста зле за сганта, пък и кражбите им не се получават, който не вярва да види годишния тренд на Гугъл, Фейсбук и тн - преди шест месеца за кратко са ги излъгали, че с кражбите всичко е ок, ама после... . Нормално е при такъв да се навърта и издънката на шефа на отдела за мокри поръчки зад граница на ДС, с партизанското име Кръстникът. До кога тази сган ще трови и съсипва България
10
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
12
Г-н Син на поета , който за 28 години е написал 164 стихотворения за възхвала на Партията, днес си изплющял една статия за "Списъците на Радев...." под която си забранил коментарите. На няколко пъти споменаваш и БСП. За да не се чудиш кой ще бъде служебният премиер след май-2019 г. ние ще те светнем. Той ще се казва Богомил Бонев. Не бързай да казваш това на Оня с мушамата в Банкя. Представляваш ли си какво ще се случи с него след като узнае това ? За Питека от Банкя дори е по добре служебен премиер да е Сретен Йосич от колкото Бонев.
13
До №8 Хихикаш истерично-шизоидално дрОгарко Нинова! Бойко от Мароко е получил информация за пореден опит за финансиране на БСП и Радев с нарко пари, както обикновено и поредните спонсори на Нинова и Радев изгоряха! Няма спонсор на Биволицата и Страхливия Каун, който да не е престъпник!
14
Майка ми е починала преди 16 години. Моето решение е различно от твоето. Първо ще нaeбa дъщеря ти, след нея жена ти, след нея майка ти и накрая баба ти. Ако последните две са починали , Господ да ги прости. Но в този случай и ти ще случиш на късмет. В Елхово, от където съм, от малки сме свикнали да eбeм в гъзъ, при това само на сухо. Блъскаме го до мъдете. Ще ви бъде трудно в самото начало. След това ще свикнете и ще питате за още.
15
РАДЕВ ЩЕ БЪДЕ ИМПИЙЧНЪТ , А ИМПЕКСОВА ЩЕ ТЪКА НАРА В СЛИВЕНСКИЯТ ЗАТВОР. ТОВА ГО Е ПРЕДРЕКЛА ВАНГА , А ПРЕДИ НЕЯ НОСТРАДАМУС.
16
Оооо, другаря Денчев, който е на хранилката на БСП бистри политиката. Денчев, който беше в задругата на Нинова, Радев, БСП, коитосе опитаха да спретнат преврат с помощта на кмета на Болярово!!!! Отговорете професор Денчев, от кога знаехте за болните животни в Боляровско - ВИЕ ЗНАЕХТЕ и си мълчахте. Вие сте престъпник.
17
отговор на коментар
Джони, баце ти е 50 на 50 с фесовете, не го мисли!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Желая победа на Герб в изборите срещу руската партия БСП БКП на предстоящите избори за европейски представители на България. А да не забравяме че Гестапото работи в библиотеката на др. Денчев
20
отговор на коментар
Ta коментара на 14 е в рамките на нормалното и не съдържа не цензурно съдържание . Е бива бива ама това не , та 14 -ti и в порно филм няма да го пуснат. какво ли трябва да е написал този от 18 за да е не цензурно . Келеши сте вие админите и ......
21
„Не е въпросът какви са българските масони, не е въпросът, че немалка част от тях са просто едни впиянчени ченгета от ДС, които си играят на рицари и се обличат в чаршафи. Огромен проблем - реален, не хипотетичен на българската съдебна система е, че част от тези облечени с чаршафи ченгета осъществяват нерегламентирани контакти помежду си на ниво адвокат – прокурор, адвокат – съдия, съдия – прокурор, и като продукт на тези нерегламентирани контакти в България се появяват извънреден брой необективни съдебни решения и прокурорски постановления”.
22
отговор на коментар
Даааа.. ..И какъв е изходът??? КОЙ след Бойко???
23
На №22 - След Бойко, по примера на Радев, премиер в сянка ще е Нона Йотова, а на длъжността ще е Богомил Бонев! Както е при прецедента!
24
Не е важно кой ще е след Бойко, важно е кой ще е след атаката на NASA.
25
"УниБит" е ВУЗ?!Боже,боже,защо не си потърсиш версиите?От полувисшия библиотекарски ПУЦ-ВУЗ?!Ха-ха.Ниво на селска вечеринка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17591
архив

В спешния център влиза мъж със забит в главата пирон.
Докторът:
- Ще го вадим ли?
- Да.
- 500 лева.
- Докторе, ама аз съм здравно осигурен!
- По здравна каса можем само да ти го закривим , да не ти закача.

няма нови новини
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
сега
2897
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Георги Коритаров със свиреп анализ на компроматната война и битката за власт на опозицията: БСП не може да спечели изборите (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
7-те добродетели на чая или какво ви очаква, ако пиете по една чаша дневно
x