САМО В ПИК TV! Разкритията на прокуратурата разтърсиха държавата - престъпни босове ползват ПП-ДБ като бухалка. Записи уличават плановете за преврат - в схемата Цветан Василев, Къро, Тони гея, Калин Едрев, Бобока, Димитър Стоянов от "Бърд" (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК TV! Разкритията на прокуратурата разтърсиха държавата - престъпни босове ползват ПП-ДБ като бухалка. Записи уличават плановете за преврат - в схемата Цветан Василев, Къро, Тони гея, Калин Едрев, Бобока, Димитър Стоянов от "Бърд" (ВИДЕО)

227802
на 16.03.2023
САМО В ПИК TV! Разкритията на прокуратурата разтърсиха държавата - престъпни босове ползват ПП-ДБ като бухалка. Записи уличават плановете за преврат - в схемата Цветан Василев, Къро, Тони гея, Калин Едрев, Бобока, Димитър Стоянов от Бърд (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Прокуратурата направи шокиращи разкрития за престъпен заговор срещу държавата. По време на брифинга бяха пуснати 15 записа между пет лица. Там е замесен и румънски гражданин - Овидиу Семенеску, съден за измами във Франция. Разговорите са между Красимир Каменов-Къро и неустановено лице, което вероятно е негов приближен. От записите изплува и името на скандалния Калин Едрев, който е описан като човек, прикрепен към "Продължаваме промяната". В друг от записите се чува и името на Атанас Чобанов. В част от записите участва и Димитър Стоянов, журналист от "Бърд".

препоръчано

В записите се споменават имената на "Цецо" - Цветан Василев, "Тони гея" - Тони Иванов близък на Асен Василев-Кокорчо, "Бобока" - Пламен Бобоков, "Митко" - Димитър Стоянов "Бърд".

В записаните разговори престъпният бос Къро определя "ПП-ДБ" като моите хора. Той коментира, че те са "идиоти", "малко непохватни", но ще го разкъсат. (б.а. Иван Гешев).

Според разкритията на прокуратурата има данни за опити да се отстраняват неудобни висшестоящи полицаи и магистрат. За отстраняването на директора на ГДБОП се подготвяло плащане от 400 000 лв.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК