САМО В ПИК TV: Сашо Кадиев се изнесе от къщата на майка си - ето какъв удар понесе от бившата си жена

ПИК TV

САМО В ПИК TV: Сашо Кадиев се изнесе от къщата на майка си - ето какъв удар понесе от бившата си жена

98398
на 17.07.2021
САМО В ПИК TV: Сашо Кадиев се изнесе от къщата на майка си - ето какъв удар понесе от бившата си жена
Автор:   ПИК

Сериозно напрежение цари между Александър Кадиев и Катерина Евро заради новото гадже на актьора - манекенката Ивелина Чоева. Макар да не го демонстрират публично, двамата имали разгорещени спорове относно личния живот на Кадиев, който изостави майката на дъщеря си Таня Тончева и преди повече от година подхвана тайна любов с Чоева, за която се разбра чак тази пролет.

препоръчано

Катето Евро никога не е криела, че Таня е нейният идеал за снаха. Запознати издават, че покровителствана на свекърва си, бившата изгора на Сашо Кадиев продължава да живее в къщата на звездата от "Оркестър без име" в Кокаляне, въпреки раздялата им и присъствието на нова жена в живота на актьора. Къщата в софийското село на този етап е непревземаема територия за Ивелина Чоева по обясними причини - там все още царува нейната предшественичка Таня.

свързани новини

След като не могъл да излезе на глава с майка си и да я убеди, че няма връщане назад в отношенията му с Таня Тончева, Сашко се е принудил да се изнесе на квартира, издават отлично информирани източници. Преди около 3 месеца той е наел апартамент, в който необезпокояван се наслаждава на любовта си с Чоева.

А какъв удар Сашо понесе от бившата си жена, защо Деси Банова отказа да замества бременните си колежки Никол и Гери Малкоданска, какви интимни тайни лъснаха за новата любовница на Люси Дяковска, как уволнената от Нова тв Мартина Ганчева се уреди с най-сладката служба и защо Христо Стоичков остана без зетьови - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това