САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов с мощна атака срещу Нинова заради бузлуджанското турне и Горан Брегович

Интервю

САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов с мощна атака срещу Нинова заради бузлуджанското турне и Горан Брегович

114869
на 31.07.2018
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов с мощна атака срещу Нинова заради бузлуджанското турне и Горан Брегович
Автор:   ПИК

Лидерът на "Български социалдемократи" Георги Анастасов атакува Корнелия Нинова и БСП за откраднатия празник на Бузлуджа, за измамната бройка на червените, които се събраха там, за поканата към Горан Брегович и гюбеците на историческата за левите поляна и за разтурената коалиция със столетницата.

препоръчано

Защо социалдемократите честват отделно от левите основаването на партията си?

"Ние с тази жена от "Позитаник" 20, имам предвид Корнелия Нинова, не мога да се виждам, защото много лъже. Тя искаше нашата партия да не се регистрира за изборите. БКП е създаде 1919 г. И догодина ще станат на 100 г.", каза Георги Анастасов. Липсата на коалиционна култура при Нинова се проявила в това, че първо с АБВ "много брутално" скъсала. "Тя няма ли достойнството да отиде и да каже "Каквото било - било. Оттук натакък всеки тръгва по пътя си. А не те да научават от медиите. Все едно ти да живееш със съпругата си и тя да научи, че се разделяш с нея, като получи документи за развод", поясни Атанасов. Според него тя се отнесла брутално с хората, които я направили лидер на БСП. 

БСП лъжела за бройката на хората, които присъствали на събора на Бузлуджа. "Това ми прилича на първите митинги на СДС. Фори Светулката, Христофор Събев, казваше, че са 100 хил. души, 200 хил., милион. Та ние сме само 9 млн., а не 100 млн.", поясни Анастасов. 

Социалдемократите не плащали автобусите на симпатизантите си, нито на артисти, които ги забавляват. "Горан Брегович никога няма да дойде да пее на наш концерт. Когато съм на маса, мога да го слушам. Когато имаш песен, която слави сръбската армия "Йеремия", е доста несполучливо. Неофициално хонорарът за концерт на Брегович струма 100 хил. евро. БСП обявиха една цена, която е много по-ниска. Но това си е тяхна работа. Не може да приватизираш Булзуджа, това не е "Техноимпекс", казза Георги Анастасов. Оригиналът на визията за България бил на социалдемократите, а не на БСП. 

"Днешна България не е по-богата от Западна България през 1990 г. Но те тогава взимат от солидарните фондове, за да могат да вдигнат доходите в Източна Германия", поясни Анастасов. 

На европейските избори социалдемократите щели да се готвят за самостоятелно участие. "Ако БСП си смени сегашното ръководство, те можели да преговарят с тях. Ние подкрепихме на последните избори Веселин Марешки. Янко Сакъзов го е казал - създаваме партии, но не да създаваме пролетариат, а богати работници. Възможно е с всички формации от ляво и центъра да работим заедно", поясни Анастасов. Той покани Корнелия Нинова на разговор с Георги Анастасов в телевизионен ефир. 

Сподели:
Бомба x
Коя е идеалната възраст за брак? Коя е идеалната възраст за брак?
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО)
ново
Днес: 321
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това