Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК TV: Социалистът Цветан Фиков разкри има ли червен заговор за сваляне на правителството и какво ще е бъдещето на Нинова и компания (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV: Социалистът Цветан Фиков разкри има ли червен заговор за сваляне на правителството и какво ще е бъдещето на Нинова и компания (ОБНОВЕНА)

на 10.01.2020
121938
35
САМО В ПИК TV: Социалистът Цветан Фиков разкри има ли червен заговор за сваляне на правителството и какво ще е бъдещето на Нинова и компания (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
10.01.2020
35
121938

Социалистът Цветан Фиков разкри има ли червен заговор за дестабилизирането на държавата и свалянетно на правителството на Бойко Борисов и какво крои лидерката на БСП Корнелия Нинова, за да се бетонира начело на столетницата и докога ще продължи царството й на "Позитано" 20.

Гостуването на Фиков започна със спомен за януарските събития през парламента на 10 януари 1997 г., когато хиляди гневни българи, обградиха Народното събрание и поискаха оставката на правителството на Жан Виденов.

"Безпрецедентно е! Коментар е трудно да се направи. Нямаме яснота, къде е задържан г-н Димов. Единствено знаем, че е задържан за първи път действащ министър. Докато прокуратурата не излезе с официално становище, всички коментари биха били във вариантите на гадаенето и хипотезите. И в двата казуса има и вина министър Димо, затова, че нищо не се прави. Въпросът с язовирите е забатачен от много години. Само преди години имахме преливащи язовири, давеха се хора. Как става този номер? Това е разковничето на въпроса", коментира Фиков случилото се вчера задържане на екоминистъра Нено Димов.

"Очаквам спекула от страна на политиците", прогнозира гостът ни. Той изрази надежда, че язовирите, които са изградени за поливане, отново ще бъдат върнати на земеделските кооперации, тъй като в момента земеделците търсили под дърво и камък старите корита, за да могат да бъдат възстановени с пари от Европа.

"Крайно време е прокуратурата да влезе и във ВЕЦ-овете. Естествено, няма ВЕЦ, който пред печалбата да предпочете да пази нивата в язовирите. Тази инфраструктура се оказва от национална сигурност. Вместо президентът на свиква КСНС за това, което вече не се случва в Иран и Ирак, трябва да обърне внимание и погледне. Във ВиК дружествата цари пълна анархия", препоръча Фиков.

"Крайно време е държавата да си влезе в ролята на арбитър и видяхме, че невинаги частната собственост, е успешна. Трябва да каже на КЕВР "Стоп, благодаря". Ако има криза и в Перник няма вода и вие искате да се увеличи цената, че ще се реши кризата, ама да казвате, че харчете парите и чакате поредната повреда да се отстрани. Същата кражба е и с дупките в София. Навсякъде, където държавата не упражнява контрол и тя е избягала от своята функция на отговорност, се получават тези водни кризи - един път ни залива вода, друг път, като сега, те са празни", посъветва социалистът.

"Вулгарно е да оставиш хората без вода", отсече Цветан Фиков.

"Ако тези хора искат вот на недоверие и едни преброени гласове, БСП не прави нищо, това е като "Дайте да го бием", няма алтернатива. Текстът е скромен, но като знам как беше подходът не смятам, че тази "Визия за България", е състоятелен документ", коментира и процесите в червено гостът ни.

"Кой ли не стана, всичко посивя, само сиви кардинали. Аз смятам, че една партия, като една фабрика, трябва да произвежда политики. И когато се уплатнят с Росен Карадимов и с други, няма как да имаме такъв резултат. Това са конюктурни хора, като кабинетната журналистика. Няма как да седиш в един офис и да пишеш материал. Същата работа е с "Визия за България". От слизането от автомобилите и целувките с хората, политики не се правят. Същото прави и г-жа Фандъкова с тези зелени, червени, розови и пембени билети. Мярката "зелен билет" не върши работа, тя не е таргетирана правилно. Всеки купил си карта - 80% от пътуващите, не ги интересува дали ще има "зелен билет". Въпросът е, че тези лабораторни политики нямат никакво реално пролжение", анализира последните процеси вляво и дясно Фиков.

"Не видях нито един политик от ГЕРБ или БСП да каже какво правим след три месеца, ако не падне дъжд?", попита той за ситуацията в Перник и надеждите за дъжд там.

"Все повече и повече избирателят стана прагматичен. Той предпочита познатото зло пред непознатото. Ако той намери в непознатото нещо смислено и уплътнени свои идеи, записано някъде, хората ще кажат, че са по-готини и ще гласуват за тях. Това не се случва. Има заговор, мисля си, за скапването на БСП и превръщането й в един клуб по интереси. Аз не мога да си представя, че партия като БСП, само при Нинова 4 г. в опозиция, не може да намери тези хора експерти, обезкървяването на партията, това нещо попречи на старите да предадат своите знания по парламентаристика на новите хора. Няма правила, тезе правила за пряк избор, не работят в реална обстановка. По устав на БСП има много освободени от вноски - това са студенти и безработни. Значи имаме един път бламиране на членския внос и втори път на критериите дали плащаш или не плащаш членски внос", разгледа Цветан Фиков под лупа процесите в БСП.

"За мен по-вероятно е, че няма ред в партията. Моят клуб в "Лозенец" се самозакри, но аз имам членска карта. Аз къде ще гласувам? Не знам. Това показва, че едни хора държат някакви списъци, които не са актуализирани. Нищо чудно и да се появи нашата организация. Аз мисля, че те ще оформят списъците и има заговор. Бих искал с тази опорочена ситуация бих призовал опозицията да не издига кандидати и да оставят Кирил Добрев да брои 50+1 и да отморят партията и да се върнат хората. Нинова ще бъде лидер на 50+1 от хикс", нападна Корнелия Нинова гостът в студиото на ПИК TV.

"Заданието е да се стигне до момент, като в СДС. Няма как да правиш такива неща и да искаш различен резултат. Тя казва, че сме първата партия, ами не си, по дяволите! Първите бяха СДС, вижте ги къде са те сега. Около "Позитано" 20 се е напълнило с полицаи, мен сигурно няма да ме допуснат даже и да паркирам. Все си мисля, че някаква ченгесарска история е, не знам, няма, интересното е, че единственият печеливш не е дори Бойко Борисов. Аз все повече си мисля, че БСП започва да играе доведената сестра на ГЕРБ, ужким опозиция", заяви той за бъдещето на БСП, водено към погибел и разруха от Корнелия Нинова и ченгесарската й кохорта, която владее на "Позитано" 20.

"Не смятам, че още може да се говори за проект на Мая Манолова. Въпросът е да видим как ще се развие туй нещо. Аз не го наричам политически проект. Въпросът е дали това гражданско движение ще продължи да играе на тази роля да маха с пръст. Няма лошо човек да се занимава с тази дейност, с която се занимава тя. Дали се чувства добре или не, това са нейни грижи. В това нещо има резон да се развие. Ако тръгне да получава политически облик, като партия е едно, като гражданска платформа - е друго. Не може един човек като Борис Бонев, избран с хиляди гласове, да не може да води листа след себе си. Това е проблем, ни рак, ни риба. Смятам, че ако не се промени Манолова, може би следващите й стъпки биха били в някаква законодателна инициатива", хвърли и поглед върху изчезването на Мая Манолова от обществения живот нашият гост.

"Няма това напрежение, за да има оставки. Хората не искат непознатото. Или БСП се захваща и се започват едни смислени политики, които обаче не виждам как могат да се случат в този формат, или ще си ходим като вълка и ще викаме "Дайте да го биеме". В момента нямаме избор. Що избираме Бойко? Щото нямаме друго. Нинова се страхува, който малко повече набере скорост по медиите и да го скрие", завърши анализът си Цветан Фиков.

Сподели:
свързани новини
РАЗБИВАЩО! Патриот брутално осмя Корнелия Нинова: Превърна се в жълт вестник РАЗБИВАЩО! Патриот брутално осмя Корнелия Нинова: Превърна се в жълт вестник
Ние сме част от управлението на страната. Опозицията иска...
на 08.01.2020
Напиши коментар »
(35)
1
вече казват заговор.
2
Допълнителни или основни доходи чрез почасова работа онлайн от вкъщи. Въвеждате 3-цифрени кодове в сайт за платени реклами. Всичко от което се нуждаете е достъп до интернет. Единственото условие е да натрупате $150 преди първото теглене, което става за 1-2 часа. След това на всеки $5 може да теглите печалбата си към картата или друг метод по ваш избор. https://ezomoney.xyz/2849517136229/
3
Защото с действията си, кара хиляди българи да симпатизират на комунистите.
4
Тогава защо плюете срещу него комуноидни изроди такива?
5
Има има лично аз дръпнах тапата на язовира
6
щото се е записал доброволно и по бащин пример. Ама чалгарци го избират. Да му сърбат екскрементите още толкова!
7
Защо не организирате контрапротест и марш в Перник за защита на законноста....))))!? Ама там при тези побеснели и некъпани хора номера няма да мине.Така ще ядете дървото , че и Господ няма да ви спаси...
8
По Импексовата телевизия БТВ, бърнестата Ризова пита Импексовата миризлива и лъжлива свиня, как така по времето на комунизма от чешмите ни течеше кокакола и тока никога не спираше. От ауспосите на трабантите и Варбурзите излизаше чист пролетен бриз, а комините на Кремиковци и мариците, къдеша беше от райски газ и чист кислород. Къпеха ни редовно, в екологично чиста Чернобилска радиация, и така ни каляваха за третата световна война. Лошото беше, че никога не можахме да го построим тоя пусти комунизам, и си остана само в болните спинозни мозъци на болшевиките дебили. За съжаление истината беше точно обратната, и затова сме наий болната нация в света. Но като се замисля, май построихме комунизма, за червената олигархия, защота няма беден БСПдираст, и всеки втори крадливи комуняк, е милионер...
9
Абсолютно си права, това и поредното доказателство, че държавата в лицето на държавните ВеКа дружества е лош стопанин. Предното доказателство, че там се краде и мързелува, защото е държавно, и нищо не се е променило от времето на Соца. Откакто часна фирма отговаря за водата на София, вода има за блиските 1000г. и то без да вали!! ...................................................................................................................................................... Както винаги съм твърдяла, зад всяка трагедия и всеки грабеж на държавата ни, стои един крадлив недоклатен Импексов БСПдираст, и хората проумяха най сетне това. Затова, колкото и да се напъва Импексовата миризлива курабия с тоя вот на недоверие, народа ни има една поговорка Напънала се Свинята и родила мишка... ..................................................................................................................................................... Браво на Премиера, събра най великите си слуги, Путин и Ердоган да си даде наставленията, за Балкански поток. Точно такива новини, кара да завижда Импексовата БСПдирастия, а главатарите им Импексовата курабия и Кауня Шербет, газ пикаят и кръв серат, от злоба и завист. Но къде е Кауна Шербетов, кой ще им сервира шербета.?? Къде е селската му пръчка, кой ще им посвири след продуктивните им разговори. Ха ха ха, сега вместо Кауна и селската му курабия, Вучич ще сервира и свири, на тримата войводи. Голям зор ще е за Вучич, ако Путин не се качи на стол, как ще се привие дългуча, ха ха ха...
10
„Цацаров е много начетен човек. В диспут с всеки един от своите опоненти той ще го победи. Гешев е много по-добър в оперативната дейност. Аз съм убеден, че той ще има много повече успехи с МВР и ДАНС.“ - С малко напъване се досещаме какво е искал да каже г-н Борисов. Обаче е излязло друго: „Цацаров е начетен, бива го само да говори, а Гешев е милиционер, прост като галош, но ще свърши работа.“ ( reduta.bg/до-нашингтон-и-назаде/) ++ Татяна Дончева по БТВ за Иван Гешев: „Човекът е завършил полицейската школа, ходи с пистолет на кръста, няма нито интелект, нито задръжки. Ако още плащаме арестите на Цветанов, тепърва ще започват незаконните арести, които ще трябва да плащаме заради Гешев" - 28.08.2019 г.
11
ДРУГАРИТЕ НАЧАЛНИЦИ НА В и К -а ДРУЖЕСТВА МИЛИОНЕРИ СТАНАХА ОТ ДАЛАВЕРИ И НАДПИСАНИ СМЕТКИ ЗА ВОДА ...АКО ЗНАЕТE КАКВИ ДЖИПОВЕ КАРАТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ШЕФОВЕТЕ НА ВОДНИТЕ ДРУЖЕСТВА...ИМАТ И СКЪПИ ИМОТИ И КОЛИ ЗА ПО 100 000 ЛЕВА ...
12
ЧЕРВЕНОТО СТАТУКВО ...ЛЪСВА В ДАЛАВЕРИТЕ С ВОДАТА ..И СПУКАНИ ТРЪБИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ..!
13
6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС.................6 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ!!!!ФАКТ!!¡ ИЗБИ.ЙТЕ КОМ-ПЕ'ДЕ'РА'СЕ'ТЕ ДО КРАК
14
НА КАЛПАВИЯТ МАТРОС И ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧАТ.......на тея клозетници все някой друг им е виновен. Очаквам да обвинят Хан Аспарух за нещо. егати отпадъците чалгарски!
15
Кражбите, безхаберието и лъжата са патент на БКП/БСП - ВСИЧКИ ДО ЕДИН ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ СА ЗА ЗАТВОРА, А НЕ ДА РАЗИГРАВАТ ПАРТИЗАНСКИТЕ СИ НОМЕРА! ЗНАЕМ ГИ НАИЗУСТ, ПОНЕ ДА СМЕНЯТ ТЕАТРОТО, НО СА ПОВЕЧЕ ОТ ТЪПИ И КРАДЛИВИ! ВУЛГАРНО И МАРОДЕРСКО Е И ОТНОШЕНИЕТО ИМ И ГОВОРЕНЕТО ИМ И ПОЗИЦИЯТА ИМ! А ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ Е В ДЪНОТО НА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ПРОБЛЕМ - ПАК ТЕ! ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА, ТОВА ИСКАТ ТЕ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ЗАЩО НЕ Е ОБЯВЕНА ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ТАЗИ ПАРТИЯ!
16
Елена Йончева спечели и на последна инстанция делото за клевета срещу Борисов.Значи Борисов е лъжец и клеветник
17
АЗ СЪМ 71набор,НО ПОМНЯ,ЧЕ 87 НЯМАШЕ ЗАХАР ПО МАГАЗИНИТЕ И ТО ЛЯТОТО КОГАТО СЕ ПРАВЕХА КОМПОТИ,ХОРАТА СИ ШИЕХА ПАНТАЛОНИ И РОКЛИ ЗАЩОТО ПО МАГАЗИНИТЕ ПРОДАВАХА БОКЛУЦИ.... ЗА 96-97 ВЕЧЕ БЕШЕ ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА.... НИТО ПАРИ,НИТО ЛЕКАРСТВА И НЕ СЕ ВИЖДАШЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕ..... ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ЕВРОПА И СВЕТА БЕШЕ В ПОДЕМ ПРЕДИ 2008, А ТЪПИТЕ КОМУНИСТИ ЗАРОБИХА БЪЛГАРИЯ С ТЕЖКИ ДОГОВОРИ....А ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ИМ СПРЯХА ПАРИТЕ ОТ ЕС.
18
senzacionni zaglavia,sreshti i kakvo li ne, no voda pak niama.Vseki se zanimava s kakvoto ne razbira,a prakticheski polojenieto si e kato nachaloto.VODA NIAMA....PO-golemi filosoji ot balgarite niama - Avramova bledolikata pravi grandiozni ikuhi izkazvania i si spi spokoino.DEGELATA KRAVA LILETO = sashto,spinka spokoino.Horata sa na predela,a vsichko vkupom govoriat li govoriat......samo prazni prikazki,a VODA VSE OSHTE NIAMA,i kmeta go dava neshto mente,tuka ima,tuka nima.....
19
хахаха дъртофелник аз си мислех че с тоя мозък си някое отроче на на родители пещерни русофоби дето са ги чукали комунистите на времето а ти се оказа най-обикновен дeбил :)))))
20
Журнaлиcтът и eврoдeпутaт oт БCП Eлeнa Йoнчeвa cпeчeли oкoнчaтeлнo дeлoтo зa клeвeтa, кoeтo зaвeдe cрeщу прeмиeрa и лидeр нa ГEРБ Бoйкo Бoриcoв. Тoй e ocъдeн зa плaти нa Йoнчeвa 5000 лв. oбeзщeтeниe зa нeимущecтвeни врeди, кoитo e причинил cъc cвoe публичнo изкaзвaнe пo врeмe нa прeдизбoрнaтa кaмпaния прeз 2017 г. "Щe ли cтe уcпeшни журнaлиcти виe, aкo пo някoлкo милиoнa държaвaтa ви плaщa зa eднo интeрвю взeтo? Питaм: Aкo зa интeрвю държaвaтa Бългaрия, прeз eднa oт цeнтрaлитe cи, плaщa нa журнaлиcткa зa интeрвютa в чужбинa пo някoлкo милиoнa cтрувaйки, кoитo дaжe нaшeтo прaвитeлcтвo бeшe принудeнo oт прeдишнoтo дa дoплaти" и "бяхмe принудeни милиoни дa плaтим зa нeя. C мъж – прeмиeр тoгaвa", кaзa Бoриcoв, a думитe му дoвeдoхa дo грaждaнcкo дeлo, кoeтo Йoнчeвa cпeчeли нa три инcтaнции, пишe dnеvnik.bg.
21
Веднага се връщай, И3РОД. :-)
22
10-ти януари 1997 година несъмнено беше българският майдан, в най-лошия смисъл на това понятие, защото вследствие на него започна голямото разграбване и деиндустриализиране и въобще сриване на България. Не им пречеше Жан Виденов сам по себе си, пречеше им социализмът, наследството и остатъците от който Виденов не беше готов да предаде. Има ли още"кучета в панелките и на село"(цитат по Жорж Ганчев), които да не знаят, че инфлациятя по времето на Виденов беше сътворена от Джорж Сорос, който по това време посети България и беше активно подпомаган от Иван Костов.
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Какъв социалист е тоя ? Още по станишево време го изгониха от Позитано и сега и той барабар Петко с мъжете го дава опозиция
25
Виц на деня! Според Фиков в Бсп-то членували и студенти. Хахаха.
26
От 240 търтеи- дебелосерци в НС, се оказа, че 160 от тях имали частни ВЕЦ-ове, фотоволтаични паркове, ветрогенератори и т.н. За да шиткат на раята скъпа и прескъпа "зелена енергия" и да си пълнят лакомите ненаситни гуши и банкови сметки!А народа - народа да яде на коча мъдете, него кучета го яли! Тези 160 крадци от общо 240 престъпници са от всички партии и партийни разцветки! ГЕРБ, БСП, ДБ, ДПС, МВРО, НФСБ, Атака....
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
отговор на коментар
11:И не пропускай да кажеш че във ВиК работят само роднини и приятели - случайни хора там няма.
29
Тоа да оближе п@тк@т@ на баба Ива/Яга.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Невероятно е че има политици, които не изпитват срам да дават интервюта на същества като тази налудничава баба. След такова участие вече си загубил 50 процента от доверието на хората в теб. Вече си посредствена личност и още по-посредствен политик
32
TOVA MOMCHE E KOMUNIST ,NO MI XARESVA KAK GOVORI,VSICHKO ISTINA
33
Приближените хората на ГЕРБ и който Борисов си е назначил му клатят правителството с кражбите, измамите, мързеливоста и неспособноста си.Те не се нуждаят от работещи държавни контролни органи, защотото акто тези работят те ще са в затвора а не управляващи държавата. И другите партии са заедно с ГЕРБ в кражбите, само на вестник са опозиция. Критиките на Радев не са лични срещу Борисов а срещу лошите практики и рфешения на правителството му.
34
Така де Герб ни остави без вода ...трябва да изберем пак БСП за да останем и без хляб ! А и спестяванията в банките не са малки ! Текат им лигите на другарите !
35
Пик не ви ли омръзна да давате трибуна на отхвърлени и нереализирани кариеристи, , този ако беше на копанката как щеше да плюе по Борисов и правителството, това вашето не журналистика , а обслужване на политически партии, в момента в който ГЕРБ и ДПС развалят достлука ще запеете на друг гласт, също като Бареков.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6931
архив

Бай Ганьо, французинът и американецът си говорят. Американецът казал: - Моята жена е тиха, кротка и нежна като лъвица. Французинът рекъл: - А моята е кротка, тиха и нежна като газелка. Бай Ганьо въздъхнал: - И моята е едно говедо.

 

няма нови новини
Днес: 183
hot
най-четени новини в момента
сега
3683
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК TV: Провокатори около БСП щурмуваха регионалното министерство - полицията ги разгони със сълзотворен газ, има ранени полицаи (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Ето кои три зодии трябва да започнат нов живот
x