Вход
София
Времето в София 20 o C

САМО В ПИК TV! Социологът Татяна Буруджиева за бъдещето на коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти, тайното послание на Доган, игрите на Радев и скандалите с Нинова и БСП (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Социологът Татяна Буруджиева за бъдещето на коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти, тайното послание на Доган, игрите на Радев и скандалите с Нинова и БСП (ОБНОВЕНА)

на 22.12.2017
100954
37
САМО В ПИК TV! Социологът Татяна Буруджиева за бъдещето на коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти, тайното послание на Доган, игрите на Радев и скандалите с Нинова и БСП (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
22.12.2017
37
100954

Социологът Татяна Буруджиева разкрива какво се крие в думите на почетния председател на ДПС Ахмед Доган от словото, което снощи произнесе пред актива и депутатите на партията по време на предколедното празненство в сараите.

НОВИ ПОДРОБНОСТИ! ГЕРБ обясни защо Ахмед Доган липсва в сигнала за "Цанков камък"

НОВИ ПОДРОБНОСТИ! ГЕРБ обясни защо Ахмед Доган липсва в сигнала за "Цанков камък"

Не трябва да се търси връзка между подаването на нашия...

на 15.08.2017

Какво означава реверансът към управлението на коалицията ГЕРБ - Обединени патриоти? Ще има ли разрив по върховете на властта и властовите партии? Изпада ли в пълна изолация БСП? Какви са градусите на напрежението между ГЕРБ и президента Румен Радев и на близостта между държавния глава и БСП?

И още: кой какво спечели и изгуби в политиката през тази година?

"ДПС има много активна политика в последните месеци. Посланията бяха до момента, че партията иска ново управление в същия парламент. Засилиха представата за себе си като защитник на либералния модел и опонент на навлизането на патриотичните формации в управлението не само у нас, но и в Европа. На всякакви възможни нива ДПС последователно и активно в кампания се изтъкваха като главния защитник на либералния модел в ЕС.

Позицията, която снощи изказа Доган, особено по отношение на вота на недовере, показа, че те искат по нов начин да застанат във властта. Независимо дали формално участва в някакви правителства, ДПС все повече увеличава присъствието си в редица и то сериозни сфери. Сега отново правят заявка за друг тип партньорство в управлението на държавата и тя е към ГЕРБ", заяви Буруджиева. 

По думите й БСП вече месеци наред провежда изолационистка политика и сега жъне резултатите от нея. 

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драганов с ексклузивен коментар: Долу ръцете от българина Ахмед Доган!

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Проф. Драганов с ексклузивен коментар: Долу ръцете от българина Ахмед Доган!

Медийните партенки за евентуален арест на г-н Ахмед Доган...

на 28.08.2017

"БСП можеха отдавна да внесат вот на недоверие, трябваше да търсят партньори в парламента и да имат такива в политиката. Трябваше да вкарат дебата за корупцията през вот в парламента, което поиска и президента, но те изгубиха няколко месеца за това и трябваше да е преди да се приеме закона, за да има широки обсъждания. 

Нормално е една опозиционна партия с толкова представители да предизвика дебат по темата, но се изгуби много време за това. БСП не ползва възможностите, които има, а по-скоро създава пиарски и шумни мероприятия. Нямам обяснение защо е това, освен да е някакъв замисъл в главите на новото ръководство. Но ако видим изборните резултати, ще видим, че те не умеят да мислят стратегически. Пример е и кампанията в Габрово, където имаха рекордно ниски резултати. 

Маркетингът в политиката е текущ, а не се прави само по избори. Това обаче не се направи и нямаше сериозна кампания. Има сериозни слабости и си обяснявам това с възможностите, които имат от сегашното ръководство", коментира още Буруджиева. По думите й кампаниите на БСП са повече медийни, влизат в общественото говорене, но нямат реални политически резултати. 

"БСП имаха бюджет, който дори на конгрес представиха, а накрая този бюджет се прие за рекордно кратък срок, при това с толкова много депутати. А е имало случаи с по 40 депутати да бавят с дни дебата за бюджета. Грешка е, че Корнелия Нинова копира модела на Бойко Борисов и се опитва да прилича на него, но това не носи ползи и не впечатлява електората. Освен, че се показва едно медийно присъствие и отвореност на фона на предишната затвореност, което е факт и е добро, но е нужно и повече", категорична е социоложката.

Тактически и стратегически ДПС в момента показва единство, смята още Буруджиева и по думите й това е нормалното държание по време на европредседателството.

Димитър Тадаръков: Ахмед Доган ще се върне във властта, ако в България се установи диктатура

Димитър Тадаръков: Ахмед Доган ще се върне във властта, ако в България се установи диктатура

"Ако се появи диктатура, може би ще очакваме Ахмед Доган...

на 06.11.2017

"ГЕРБ не можеха сами да се оправят с тази ситуация на конфронтация с опозицията да се представят единни и стабилни пред Европа, ако не беше този жест на Доган. Сега излиза, че всичко е наред в държавата и само едно БСП там нещо си говори", коментира още анализаторката.

По думите й постоянната конфронтация на Корнелия Нинова с всички й е донесло много удари, от които е понесрла загуби и част от това е и случаят с "Техноимпекс". Буруджиева е категорична, че лидерката на БСП трябва категорично да заяви политическата си оценка на приватизацията от днешна гледна точка и да каже дали тя е в дисонанс с позицията на партията за приватизацията. "Като си правила неща преди да станеш лидер, които не са приемливи от партията, след това трябва да направиш възможното да се слепиш с партията. Ето нещо, за което може да идползва крехката си възраст тогава. Човек може да променя възгледите си, но трябва да го заяви. 

Самите хора от БСП започнаха да се атакуват и да си припомнят кой и какво е измислил тогава.

В крайна сметка одобряват ли унищожаването на външнотърговските дружества, които пък сринаха много компании. По този начин унищожихме редица производства, защото секнаха пазарите им. Корнелия Нинова трябва да каже каква е нейната позиция и съвпада ли тя с тази на партията, иначе ще губи все повече гласове и периферията й ще се стеснява", коментира още Буруджиева.

Нинова може да е вършила нещо, което е смятала за нормално тогава, но сега е част от БСП и е лидер и трябва е ясно от чие говори и работи - от свое или на партията, заяви още анализаторката. В противен случай по думите й партията ще остане само с твърдия електорат. 

"ГЕРБ получи комфорт, че има с кой да парира патриотите след изявлението на Доган. Те ще показват, че патриотите са им воденичен камък и няма да позволяват компромиси, каквито досега се налагаше да правят", обяви още социоложката.

Буруджиева бе категорична, че прогноза за завършване на мандата няма как да се направи, тъй като не може да се каже, дали хората няма да изгубят търпение във връзка със сметки, повишаване на заплати или нещо друго.

"Гражданите гледат джоба на политиците, а не политиците джоба на гражданите. Ако хората не чувстват, че са добре, дори да имат пари, това не гарантира стабилност. Важно е хората как се чувстват и това е нещо непредсказуемо. Освен това не се следят процесите в ценностната система и не е ясно.

Мога да кажа, че до Нова година няма да има изненади, защото хората се интересуват от семействата и здравето си в тези дни. 

Единственото успокоение за стабилността е, че българинът има традиция да не се излага пред чужденците и е малко вероятно по време на европредседателството от избирателите да бъдат предприети някакви стъпки", обобщи Буруджиева.   

 

 Вижте цялото интервю с Татяна Буруджиева пред Ива Николова по ПИК TV: 

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Ето какво каза на своите Ахмед Доган на сбирката в Сараите ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Ето какво каза на своите Ахмед Доган на сбирката в Сараите
Ахмед Доган направи обръщение пред елита на партията в...
на 21.12.2017
Напиши коментар »
(37)
1
Буюрнус ефендилер! Бян бурда му каба суджук домуслу,и кърмъзъ вино,кабарне .Гел гел,яш му пий му и битти! Булгар бунак гявур бош кафасъ,йок парасъ джоб му.Тюрк бизнесурсузлери,чок капитал,ма бая стинснати,първо гьоттето бейаз,после пара вар му.......и еки гъотгюбекчи диван чапразъ.....а тъй.....
2
Малеййй ! Щом и ултра-червената Буруджиева "провидя" изолацията и края на БСП .значи ситуацията (за позитанците) е лоша !!! Факт е ,че дори резняците избягаха от Нинова (не искат да потънат с нея ,зер) и БСП де факто си остана само с Нинова ,Кирчо Далаверски ,Еленка Оградата и Руменчо Зеленото чорапче ! Пусти "Трансимпекс" ,а ?! Ще изяде главата , не само на Курнелка ,ами и на партията "столетница" ! ПП. Но все ми е чудно ,наистина ли в БСП са такива брутални дебили ( съгл. проф. Христов) ,та да виждат ,че Нинова фи води към закриване ???!!!
3
Стана това, което трябваше да стане - БСП на бунището! Всички нормални политически сили в България трябва да се съюзят и да натикат БСП в Сибир! БСП трябва да бъде изстъргана пт лолитиката в България!
4
ТОВА ГOBEДO, ПРОДУКТ НА EДИH УБИEЦ, НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВА ТРИБУНА В МЕДИИТЕ !!! ЕДИНСТВЕНО КОЕТО СИПЕ Е СЪВЪКУПНОСТ ОТ ЗЛОБА, ЖЛЪЧ И ОМРАЗА !!!
5
- Повярвахте ли на Сотир Цацаров, който преди дни каза, че не е чел доклада на турските служби за контрабандата на цигари от „Булгартабак”, понеже имал по-важни неща за вършене? --->> - До вчера и шефът на МВР Валентин Радев също не беше чел доклада. А той е на вниманието на Бойко Борисов и главния прокурор от преди две-три години. Само ще припомня, че Цацаров два пъти посети Анкара, като една от срещите беше с Реджеп Ердоган. Каква работа има Ердоган да се среща с прокурор на чужда държава, ако не е да се предостави информация с искане да се разследват контрабандните канали? И точно тогава турските медии за първи път огласиха за контрабандата на цигари от „Булгартабак”. Разбра се, че с тези средства се финансират терористите. Две години нашите служби мълчаха. По този повод във Фрог нюз казах, че бездействието на българските служби и управляващите ги прави съучастници в тази контрабанда. И Бойко Борисов като прочете това веднага ми се обади по телефона. Разговаряхме близо половин час. --->> - Какво ви каза? --->> - Упрекна, че съм казал, че той участва в контрабандните канали. Обясних му, че информацията ми е сигурна, както съм сигурен, че и той знае за контрабандата на цигари от „Булгартабак”. Щом чу това, каза: Аз знам за всичко това, но не е моя работа да се занимава с този проблем. Има прокуратура и служби. --->> - Кога ви каза това? --->> - Беше преди две-три години. Впоследствие виждаме как Борисов изненадващо започна да адвокатства пред Брюксел в полза на Ердоган на разни помпозни лекции в УНСС и на други места. Взе да ни убеждава колко трябва да сме снизходителни към Турция и Ердоган. Това ни злепостави пред Брюксел и то в момент, когато между Турция и страните от Западна Европа настъпи разрив в отношенията. Брюксел отряза финансирането на догорените милиарди за бежанците. Замрази 700 млн. евро за водене на преговори за членството на Турция в ЕС. Малко след това турските служи предоставиха доклада за контрабандата на цигари от „Булгартабак” на Интерпол. --->> - Да не намеквате, че между двете събития има връзка? --->> - Разбира се, че има. Това значи, че някой не си е изпълнил докрай адвокатската роля. Ударът беше насочен срещу хората, на чието внимание е бил поставен проблемът с контрабандата. Чак, когато вие попитахте шефа на МВР за тази информация, той я поиска. И накрая само и само да се измъкне от ситуацията каза, че ставало някакво преопаковане. България винаги е била употребявана от КГБ и Москва за организиране на различни мероприятия в Близкия Изток като контрабанда на цигари, амфетамини, оръжие и т. н. Семейството на покойния вече Филип Найденов-Фатик организираха тези канали. След убийството му, тази роля беше поверена на Делян Пеевски. Много приближени хора на Бойко Борисов регистрираха фирми в Иракски Кюрдистан. Направиха опит да регистрират банка, но получиха отказ заради натиска на американските и турските служби. „Булгартабак” повери продажбата на цигари на един кюрд. Той захранваше Близкия Изток не само с цигари, но и с амфетамини. Не случайно по тези територии бяха открити български оръжия и български автомобили. Този коридор няма как да работи без гръб от българските и руски служби. Проблемът е огромен, замесени са много сериозни хора. За това Борисов и Цацаров са толкова притеснени. Онзи ден видяхме как работници на „Булгартабак” протестират. --->> - И издигнаха плакати "Не сме контрабандисти". --->> - За съжаление те бяха употребени. Къде бяха, когато закриха клона в София и много техни колеги останаха без работа? Защо тогава не излязоха да ги подкрепят? Защо протестиращите не попитат собствениците си кой разглоби техниката от фабриките и къде е в момента? В коя арабска държава се намира? И това ли има предвид шеф на МВР, като казва, че цигарите са преопаковани? Нещата са сериозни и с темата са ангажирани турските, руски, американските и европейски служби. За това наш Бай Ганьо ходи в централата на Брюксел и само се прегръща и целува, без да може да каже две думи на кръст. --->> Интервю на Катя Илиева
6
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цвъки Цървула пръсна в публичното пространство нов словесен ”бисер”, този път в парламента. Вторият след ТИКВАТА намекна, че трябва да се търси отговорност от хора, които правят внушения за работата на службите. В смисъл, че там не всичко е наред. Сложната мисъл Цветанов съчлени на заседание на парламентарните комисии за контрол на специалните разузнавателни средства и службите и по вътрешна сигурност и обществен ред. На заседанието за пореден път този месец бе изслушан председателят на Националното бюро за контрол на СРС Бойко Рашков. --->> Ето какво каза Цветанов: "ЗА ТОВА КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ, НЕКА ДА СЕ ПРИДЪРЖАМЕ КЪМ УВАЖЕНИЕ, РЕСПЕКТ КЪМ ИНСТИТУЦИИТЕ. ВСЕКИ ЕДИН ДА ИЗЛОЖИ СВОИТЕ АРГУМЕНТИ, НО НЕКА ТЕ ДА НЕ БЪДАТ С ПОЛИТИЧЕСКИ ОТЕНЪК И СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ТОВА, КОЕТО НИЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ, НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, НА БАЗА ТОВА, КОЕТО БИХМЕ ЧУЛИ КАТО ДЕФИЦИТ, АКО ИМА ТАКЪВ ИЛИ НЯКАКЪВ ПРАВЕН ВАКУУМ, НИЕ ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ ДА НАПРАВИМ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОЕТО ДАДЕ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ И ДА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ОПИТИ ЗА ВНУШЕНИЯ ПО ТЕМА "СИГУРНОСТ". --->> Няма друг народ в света, който да търпи унижението, такъв човек да е част от управлението на страната. Няма изобретен досега тъпомер, който може да отчете вредата от облъчването с подобни изрази. Няма и наука, която да обясни, защо си причиняваме това.
7
КОЕ Е ПО-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? ДА ПРИВАТИЗИРАШ ЛЕГАЛНО "ТЕХНОИМПЕКС" СЪГЛАСНО ВСИЧКИ ДЕЙСТВАЩИ В ТОГАВАШНОТО ВРЕМЕ ПРАВИЛА И НОРМАТИВНИ АКТОВЕ НА ДЪРЖАВАТА, ИЛИ ДА СИ ЧАСТ ОТ МУТРЕНСКИЯ ПОДЗЕМЕН СВЯТ СВЪРЗАН С РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ, САМОРАЗПРАВИ, БУХАЛКАДЖИЙСТВО, УБИЙСТВА И ДРУГИ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИ ДЕЙНОСТИ. _______ Той е роден на 13 юни 1959 год. в Банкя, предградие на София, столицата на България. Баща му, Методи БОРИСОВ, до 1987 год. е служител на Софийско градско управление – МВР. Бил е началник на 2-ри сектор в столичната противопожарна охрана. Членувал в БКП. Уволнен заради подозрения в извънбрачна връзка (това се е третирало като неприемливо поведение срещу правилата, нарушаващо комунистическия етичен кодекс). Майката на Бойко БОРИСОВ, Венета БОРИСОВА е починала през 1998г. Била е начална учителка. Сестрата на Бойко БОРИСОВ, Красимира Методиева ИВАНОВА е родена през 1956 год. В момента живее в София, кв. Княжево. Работи като лекар-педиатър в бившата ІІІ АГ-болница, Княжево. Има данни, че тя има участие в акционерното дружество, което е приватизирала болницата. Съпругът й е адвокат. Имат син, студент по право. Бойко БОРИСОВ има дъщеря от разтрогнат брак – Венета, която учи в САЩ, Лос Анджелис. В момента Бойко БОРИСОВ съжителства (без брак) с приятелката си Цветелина БОРИСЛАВОВА. В системата на МВР започва работа като командир на взвод, а по-късно е командир на рота в СГУ-МВР – “Противопожарна охрана”. Впоследствие е преназначен в ЦУПО (Централно управление на противопожарната охрана). Известно време е физкултурник на Софийско градско управление – МВР. От 1985 г. до 1990 г. е преподавател и завеждащ катедра във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. Има защитена докторска дисертация. През 1989 год. е командирован с курсантски взвод в района на Каолиново, Дулово и Разград за охрана на селскостопански обекти и оказване помощ по прибиране на реколтата след масовите изселвания на местните жители в Турция. (Неговите твърдения в интервюта от 2001 г., че в този период е командвал батальон не отговарят на истината). ПРЕЗ 1990 ГОД. ОТКАЗВА ДА ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ (ОСТАВА ЧЛЕН НА БКП), НАПУСКА СИСТЕМАТА НА МВР И ЗАПОЧВА ЛИЧЕН БИЗНЕС В ОБЛАСТТА НА ОХРАНИТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ. В ТОЗИ ПЕРИОД УСТАНОВЯВА СЪТРУДНИЧЕСТВО И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ПУБЛИЧНО КОМПРОМЕТИРАНИ ЛИЦА И ФИРМИ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ РЕКЕТ, ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ ОТ НЕИЗПРАВНИ ДЛЪЖНИЦИ И ДРУГИ НЕЗАКОННИ ДЕЙНОСТИ. ПОКАЗАТЕЛНО В ТАЗИ НАСОКА Е ДЪЛГОГОДИШНАТА СЪОБЩНА ДЕЙНОСТ, ВКЛ. ПОЛЗВАНЕТО НА ОБЩ ОФИС В ПАРК ХОТЕЛ „МОСКВА“, С МЛАДЕН МИХАЛЕВ „МАДЖО“, РУМЕН НИКОЛОВ „ПАШАТА“ И ДР. НАЛИЦЕ СА ДАННИ ОТ МНОГО ИЗТОЧНИЦИ И ПУБЛИКАЦИИ В ПРЕСАТА, ЧЕ ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА НА БОЙКО БОРИСОВ “ИПОН” СЪЩО Е СЪПРИЧАСТНА В КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ, В Т. Ч. И КЪМ НЕРАЗКРИТОТО УБИЙСТВО НА ЛИЦЕ НА 05.12.1994 Г. В “ЗОНА Б-5” (ФИРМАТА Е БИЛА НАЕТА КАТО ПОСРЕДНИК ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЪЛЖИМИ ОТ УБИТИЯ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ МИЛИОНА ЛЕВА НА ИЗВЕСТНА ФИРМА). НЕ Е РАЗКРИТ И СЛУЧАЯТ С КРАЖБАТА НА 500 000 ЛВ. ОТ КАСАТА НА “ИПОН” И ПОСЛЕДВАЛОТО УБИЙСТВО НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ (СЛУЖИТЕЛ ВЪВ ФИРМАТА) И НЕГОВАТА ПРИЯТЕЛКА В РАЙОНА НА ГР. ВРАЦА... и така нататък... и така нататък... __________ КЪМ "феновете Му"! Минусите, които ще поставите, няма да Му помогнат. Истината се знае и няма как да бъде прикрита. Въпрос на време е. Възмездие ще има. А вашите минуси показват доколко честни сте не към заобикалящите ви, А КЪМ СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО НЯМА ПО НЕДОСТОЕН ЧОВЕК, ОТ ЧОВЕКЪТ, КОЙТО НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ.
8
К'ВО СТАНА БЕ, ПРЕЗЕРВАТИВИ УПОТРЕБЕНИ, НАЛИ БСП ЩЯХА ДА РАБОТЯТ С ФЕСОВЕТЕ, ИСТИНАТА СЕ ОКАЗА СЪВСЕМ ДРУГА. ТИКВАТА И ДОГАН ОБЕДИНЯВАТ УСИЛИЯ И СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Е ГРОБ, ДПС И МАГАРЕШКИ В РАМКИТЕ НА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ!!!! А ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЖЕРТВИ ОТ СКЪСАНИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ НА ТИКВАТА - АА ХА-ХА-ХА-ХA АААА ИДИ0ТИ!!!
9
Дъщерята на садистичен убиец трябва да мълчи! Защо и с каква цел и се дава дума?
10
Аз помня обещанието на бай Хой през не толкова далечната 2009 година (добре, че поне не се закле в майка си като циганите), казвайки или обещавайки, че ще вкара Ахмед Доган в ЗАТВОРА. Както и да е. Предполагам, че на всеки му е ясно, че разликата между Партиите в България са само наименованията им. Съдържанието или материала (както казва Тиквата) е от едно и също място - ДС, БКП, доносниците им и кръгът им около тях, от които зависят и назначенията в тази Територия. Общо взето - няма оправия или поне аз не виждам такава.
11
Хи-хи-хи-хи -- сбогом , гадове червени ! Сбогом , шумкарски дебилизирани крадци и милионери !
12
Един от големите вестници в Дания днес: „Новата страна-председател на ЕС е проядена от корупция“. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- И вестникът показва "фотогеничния" образ на премиера - ТИКВА!!! СНИМКА НА ВЕСТНИКА ---------------- http://images2.imagebam.com/a1/3e/dc/38fe8b694506343.jpg
13
Правилно Буруджиева, ти ги знаеш тези работи, неслучайно навремето татко ти застрелва генерал Луков пред очите на дъщеря му. Явно и ти припознаваш именно в ГЕРБ автентичната комунистическа партия. Да ви е честит съюза с ДПС и нека успешно да продължите заедно да прокарвате интересите на Ердоган и Турция на Балканите и в Европа. А гнусната приватизаторка Нинова и партийката и, да вървят на майната си, патриотите също. Очертава се мощен съюз между новата Румелия и Велика Турция в Обединена Либерална Европа.
14
а ВСШ /Висша специална ШКОЛА "Георги Димитров" по онова време.Заб. школа /руски ез./ - училище. Казано другояче, кой е ВУЗ-эт
15
Биволицата г-жа Лъжа и червените тролчета, напълниха кюлотите :))))))) Трябва да Ви се изястни, че БСП е със затихващи функции, предсмъртната и победа бе Войнстващата посредственост Радев! Вечная памет на БСП и г-жа Импексова!!!
16
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ ДА ТЕ ГАЗЯТ БЪЛГАРИ УБИЙЦИ, ТУРЦИ НЕВЕРНИЦИ, ПИШМАН ПАТРИОТИ И МЕКЕРЕТА МАГАРЕТА. вДИГАЙ СЕ. рУМЪНЦИ, ПОЛЯЦИ И ГЪРЦИ НЕ ТЪРПЯТ. ЕДИНСТВЕНО РЕВОЛЮЦИЯТА Е СПАСЕНИЕТО, СЛЕД КОЕТО ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ!
17
Всички са наивни.Доган ще му го заглави на Тиквоча.Пази се,когато турчин те хвали.
18
А да се пазиш ли когато са ти коалиционен партньор пет шест пъти? Както беше БСП. Едно е да искаш да управляваш в коалиция с ДПС, съвсем друго е сто пъти да казваш, че няма да управляваш с ДПС, а Доган да ти се подмазват без да го е поискал.
19
ДОГАН, ЦВЕТАН И КАРАКАЧАН, РЕЖИСИРАНА ОТ ДЕЛЯН И НАЧЕЛО С БОЙКО СУЛТАН
20
Циганин и Пожарникар да определят дневния ред в България.
21
Демонстрира тази.Доган ще се хване с всеки, в името на кражбите.Принципът е да краде на всяка цена.Нищо не е казал, освен, че ще подкрепи вота на недоверие.Дебелото вече не го слуша.Търси власт, за да го изхвърли от схемите, които му даде и опаса с обръчи. Гад!
22
Демонстрира тази.Доган ще се хване с всеки, в името на кражбите.Принципът е да краде на всяка цена.Нищо не е казал, освен, че ще подкрепи вота на недоверие.Дебелото вече не го слуша.Търси власт, за да го изхвърли от схемите, които му даде и опаса с обръчи. Гад!
23
на Бог че опази България и българите от червената проказа БСП и производните им. Слава, Слава,Слава !!!
24
Най-после излезе на яве една публична истина,че рязания кавал е опрян до тиквения гъз и онзи с радост го използва!
25
Отрезвейте малко симпатизанти на БСП . Слепи ли сте червени Дебили , че другарката Нинова - техноИМПЕКС -ова където и да се появи завихря скандали . Другарката техноИМПЕКС-ова , Кутев , Ерменков ,Йончева , ако на тяхно място стояха по диалогични хора - щеше да има по добро взаимодействие между различните партии в парламента . А тези четеримата като се поевят скандалът е неизбежен . С нахалното си държание Нинова - техноИМПЕКС-ова , отврати поне най малко двама депутати от групата и ( Янков и Гечев ) . С нахалното си държание и лъжите около ТЕХНОИМПЕКС голяма част от левите превърженици са ОТВРЪТЕНИ . С неистовото си желание да постигне своите цели - а именно да стане министър-председател на България тя сложи въжето на шията си и на шията на БСП. Лъжите и са Безкрайни . Например какво стана с телевизията на БСП - ами лъжите и за своето минало ? Много разумни хора в БСП задават въпроса Защо не завежда дело срещу Антон Тодоров ако е права . Защо излъга , че завежда дело срещу Десислава Атанасова та даже била внесла необходимата такса . Лъжи, Лъжи , Лъжи . Нейната кауза и каузата на БСП са обречени ,до като тази жена и тези милионери покрай нея са начело на БСП - партията никога няма да спечели избори . Както е казало радио Ереван Бсп ще спечели избори -само тогава -ако ГЕРБ не се явят на тях .
26
В Голямата игра без кръв не става. Те се са гърмят, те си делят големите пари(ГЕРБ,БСП и ДПС).Българите сме миролюбиви-земеделци, скотовъдци, пчелари.
27
Мъдър е Доган чалма, предпочита да Борисов да си стои, отколкото да дойде крадливата БСПеерадска шайка, на Импексовата миризлива и лъжлива курабия Сланинова, откраднала повече Импекси, от броя на обръчите му от фирми. Хем е мъдра Чалмата хем лукава, изплющя цялата Сланинеста шайка отзад, накара ги да му посвирят на рязаната каба зурна, и им би по един ДПСарски шут за да помнят, че без него власт БСПеерастите няма да видят никога..
28
Буруджиева да разкаже за деянията на баща си . Кой уби генерал Луков ?
29
БСП като е за бунището, мутрата от СИК за къде е?
30
ВСИЧКИ ИСКАТ С ГЕРБ! НАЙ МНОГО Й СЕ ИСКА НА КУРАБИЯТА.
31
Сланинестата трътка ненаяла се, се хили изтерично когато коментира Доган, тази женица е за съжаление, ще полудее от амбиции, комбинирани със страх!
32
Бузлуджиева я помня от парламента каква п атка беше. акъл не искам от нея.
33
БУРУДЖИЕВА ЗЛОБЕЕ ЩОТО НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА. КУРИ Я Е ОТСВИЛРИЛА Й ТЯ Е В СВИТАТА НА СВИНАРЯ.
34
Ще ви изметем боклуци герберски....
35
До -8 Ефектът от скъсаните презервативи е фактът - че ти си налице и пишеш в този форум
36
Когато говори герП-аджия трябва да се огледаш дали е ден или нощ за тях това е нарицателно-да лъжат и да ближат,,..:-))) Те си знаят какво-всеки според интересите си..;-))) Слугите на комунитсите ,а и те всички комунисти сега са вече антикумонисти Нямат страх от бога,но бога има страх от тях и както е казала баба"Ванга" бог ще ги накаже жестоко..:-))
37
Ако се съберат всички гънки в мозъците на цяла партия ГерП ще се види че са с десетки по-малко От тези в мозъка на професор Иво Христов Престанете да се съобразявате с подкупните български медии Поне веднъж вижте какво пишат чуждите медии за нас. Тоггава ще разберете що за държава от 10 тия свят сме.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Мисля, че е политически некоректно да ме наричат мързелив. Предпочитам: "Човек с ограничено желание да работи".

няма нови новини
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
сега
2072
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Вижте кои три редки, но много нежни имена, празнуват днес
x