Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК TV! Татяна Буруджиева разбива Корнелия Нинова и измамата й с оставката и парите на БСП (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Татяна Буруджиева разбива Корнелия Нинова и измамата й с оставката и парите на БСП (ОБНОВЕНА)

на 20.06.2019
115253
43
САМО В ПИК TV! Татяна Буруджиева разбива Корнелия Нинова и измамата й с оставката и парите на БСП (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
20.06.2019
43
115253

Социологът доц. Татяна Буруджиева разбива лидерката на БСП Корнелия Нинова за мнимата ѝ оставка и свикания конгрес на БСП, както и за стопените пари на партията.

"Излезе се и се каза, че 500 от делегатите са дали нещо като вот на доверие на г-жа Нинова. Тези 500 души спасиха конгреса от по-голямо унижение. Ако те бяха гласували щеше да станат дебати по нещо, което го няма. Това е повече от тежка манипулация", каза гостенката в студиото ни.

"Още от самото начало на своето лидерство, Нинова се опитва да се съизмерва и да бъде Бойко Борисов вляво. Едно е да си сменяш мнението по конкретно действие или политика, но когато поемаш политическа отговорност или поемаш, или не поемаш", изтъкна Буруджиева.

"Свърши кампанията, едни други хора трябваше да подадат оставки, а не го направиха", отчете тя. Според нея е имало пречене на определени кандидати от листата за европарламент. "Поставената цел на изборите не се случи", допълни тя.

"С последния й пост, че Борисов не е взел оставка на "Позитано" 20 създава внушение, че едва ли не той има някакви хранилници там. Инсинуация е, че в момента БСП има най-много депутати в парламента. Няма спор по политики, непрекъснато се обяснява как има един зли сили и хора. Новата цел, която е поставена за местния вот е също поставена в сферата на инсинуацията. Каза се, че от 265 общини, БСП може да вземе 200 общини. Нали разбирате колкото бомбастична и непостижима цел ще се постави за изборите. На местни избори всички побеждават, защото всеки прави нещо, във всяка една община ситуацията е много различна", погледна към предстоящите местни избори доцент Буруджиева.

"По места тя започна чистката в БСП", съобщи тя и уточни, че това е било очакван ход от Корнелия Нинова след цирка с оставката и уж даденото й доверие от делегатите. "Тази чистка, как е възможно да изгониш човек от бюрото, недей да правиш такива сценки. Поведението, извинете ме, че ще направя това сравнение, освен тип Сталинско и костовизъм в действие", изрази учудването си от махането на Валери Жаблянов. Буруджиева окачестви действието на Нинова като почистване на човешки боклук, а самият начин - отвратителен. 

"Всяка нова династия в Китай, всеки нов владетел е почвал от нулата, историята е почвала от него. Трябва да има ново име, нова столица, нов цвят, трябва да се изтрие историята от съзнанието на хората", обясни тя сегашната ситуация в червените редици.

"Има интереси, за които България е по-добре да е нестабилна. Едната посока е нестабилност в управляващата партия, виждате този разлом, който се случи в ГЕРБ. Другото е партия, която би могла да отиде на власт, да е ерозирала. Г-жа Андролова беше споменала - имаме една тежка опасност от взрив в Косово, България се получава като фактор на стабилизиране или подсилване на дестабилизационни процеси, които вече съществуват. Истината е, че мигрантската вълна си седи на нашата врата. Идва нов американски посланик, сменят се посланиците на водещи държави. Ние сме в доста неясна накъде и как ще тръгне международната ситуация. Аз обаче смятам, че това може да бъде фактор, но за мен доминиращото е каквото сами си направим", направи обстоен анализ на родната и международната политическа сцена. 

"Това поведение в БСП, то е крайно нетипично. БСП никога не си е позволявала да се лиши от правенето на политика. За мен това, което направи ръководството на БСП е тежка грешка. По ветото на президента те не пожелаха да отидат в сряда, с абсолютно измислената искане на оставка на един министър", отново се върна на темата за странното поведение на БСП под ръководството на Корнелия Нинова. "Защо й трябваше да се прави това със субсидиите по този начин? Ако БСП си беше приготвила наддадените пари и казваме хора, това е недопустимо, дали сте повече пари. Вторият момент е, че сме направили сметки и разчети и парите трябва да са толкова, като защитаваме не себе си, а политическият плурализъм. Трето - на базата на това, предлагаме вот на недоверие. А какво направи БСП? Точно обратното. На Конгреса се коментираха две неща - оставката и парите на партията. На Конгреса всички хора, които имат позиция трябваше да станат и да поискат един одит. При подготовката, групата на Нинова са знаели, че тя няма да си подаде оставката. Това беше фарс", анализира БСП и Корнелия Нинова доцент Татяна Буруджиева.

"На върха в БСП в момента са хора, които не са заинтересовани въобще не са левите ценности и левите политики. Основният въпрос при тях е как да показваме, че само ние можем да доведем БСП до властта. Тази фиксация във властта, от две години БСП поднася на обществото само тази устойчива програма. Уверявам, че огромно част от тази партия вярва в това. Основното действие е да се разделя и владее. Едни хора, които цялата си кариера дължат на едни, отиват и започват да плюят. Грозните действия в живота се толерират", отчете Буруджиева. "Това е костовизъм в действие, партията се управлява по този начин. Видяхте СДС докъде стигна", допълни тя. 

Според нея, в момента в БСП се чува само и единствено гласът на Корнелия Нинова и заради това, по думите й, голямата част от участниците в конгреса, не са успели да разберат какво точно се е случило на инфарктния конгрес. "Апелирам към всеки социалист да поиска една външна ревизия. Най-добрият начин, че си чист, е да поискаш външна проверка, а не ти да казваш кой е прав и кой крив", коментира въпроса с финансовата ситуация в продънената партийна каса.

"Докато Нинова е лидер на БСП и се ръководи от този кръг, г-н Борисов може да спи спокойно. Това състояние на БСП гарантира първото място на ГЕРБ. Хората дават властта на принципа на сигурността", разкри Буруджиева. "Пак се връщам на субсидиите - започва да става зловредно. Медиите така и не пожелаха да кажат кой е собственик и откъде са парите. Медиите имат и политическо влияние. Истината е, че немският модел е добър, но не беше приложен в пълнотата си. Фондацията е с други правила, там се работи за ценностите на партията, в повечето държави от Европа е така. В Европа идеята е, че не бива директно да се дават пари на партиите", отговори тя на въпроса за партийните субсидии. 

"Цялата партия се премества някъде другане, не вляво. Не знам кой ще бъде избран, това ще бъде пирова победа. Това ще отвори фронт за още по-големи катаклизми в БСП. Моят съвет е като се правят правилата за избор на лидер, нелепо е да се избира директно лидер на една партия. Броят на членовете определя членовете в представителството нагоре. Ако се тръгне на пряк избор абсолютно всички социалисти ще разберат, че БСП не е най-масовата партия. Представете си колко души от тях ще могат да идат да гласуват. Представете си при няколко кандидатури и разпиляването на гласовете. Сегашното лидерство е недосегаемо за каквото и да е носене на вина", завърши гостуването си в студиото на ПИК TV доц. Татяна Буруджиева.

Сподели:
свързани новини
СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ) СКАНДАЛ В ПИК: Яне Янев съди Корнелия Нинова за лъжа, съдийката я прикрива! (ДОКУМЕНТ)
Председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне...
на 18.06.2019
Напиши коментар »
(43)
1
Щом си оттегли оставката означава,че има още какво да открадне1 Ниновица ги разбира тези неща!!!
2
Как беше, финансирана кампанията на Румен Пъпката, нали Бенчовци, Герговци, Арабаджииви, Баневци и стотици други червени мафиоти и бандити, дариха чрез имената на малоимотни цигани и червени бабички пари!?!? Е, и КГБ даде няколко милиона затова, че червената милионерска Импексова БСПдирадска партия, водена преди от СС Момата, сега от Импексовата курабия, винаги е разчитала на парите от червената олигархия и мафия. Проблема им обаче е друг, че много от спонсорите им са следствени и в затвора, и не могат да кихат за източената от Импексовата курабия, партийна каса!! Лесно е на ГЕРБ, те нямат като нас, толкова много червени маймуни на хранилка на Посрано, нито лъжлив вестник, който никой не чете, нито Гейска телевизия, която никой не гледа, И всичко това е пълно с червени БСПдирасти и корвети, на издръжка от субсидията на данъкоплатците!! ...................................................................................................................................... Пелерастите около Гнома, Рада Дълбоката и Пинокио са не помалко гнусни от БСПдирастите около Румен Пъпката, бившата злобна и крадлива кучка Йо на СС Момата и Импексовата Барсала. Всичките тия боклуци, са близали сладоледа и на Мавъра и на Сарайската Чалма, всичките те плачат за субсидии!! ...................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Костенбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна десетки милиона от Импекса, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Само защото не съм цоцаалистка или съм глупава ли, неможах да се вредя или защото не съм близала сладоледа на нечий премиер, или руски КГБ генерал!!
3
Каква е тази парцала буруджиева да ходи да прави свирки на ония от банкя
4
Тая из телевизиите ли спи ?
5
Потомствена комунистка, наследник на убиец
6
аморален престъпен ген , тръгнала акъл да ръси !
7
КОЙ,КОЙ Е,ЩЕ СЕ ВИДИ ТРИ МИНУТИ,СЛЕД НАЗНАЧАВАНЕ НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА.ОБЕЩАВА,ДА БЪДЕ ВЪЛНУВАЩО,ХА ХА ХА..
8
Геле,объркал си ,брато!Кой че ти чека три минути,они че избегат три месеца преди това,бегаье като у Молдавия хахахаааа..
9
Май почти ми стана ясно.
11
...случайно да е изненадан от това ,че Корнела фалира БСП ? Че това си е нейният почерк, където е минала и всичко е било закрито! Защо българите гласуваха за Радев...защото другата им беше скучна! Освен това от него нищо не зависи! Ниновица им предлага селски постановки и "зрелища"! Такава агресивна простотия с конкурс да я търсиш ,трудно ще намериш! Тя е нешлифован "диамант" с изцепките си! Остана само с кликата с която се обкръжи,приватизира си партията, само че оттука нататък никой не я иска, нито старите кадри ,нито спонсорите и! Остава само да ни забавлява с "комсомолския" си устрем , и с неадекватността спрямо реалностите! Такъв сеир българите трудно ще пропуснат!
12
Излиза Радку Корнелиев Мадур да Силва Путев Манолев Галев и се озърта като паднал от небето и търси КОРИ ...а тя е освидетелствана за вечни времена и замразена в Маскве ...или в Сибир ..от Решетников.
13
Аз съм гербер и съм нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете съм на шофьор и чистачка, прислужници в ЦК на БКП, от малък съм научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който ми дава храна.Съвест и морал нямам, обичам да ритам слабия и да се подмазвам на силния. Склонен съм към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен съм да полагам усилия и да се трудя честно, особено в конкурентна среда. Имам нулева фантазия, клиширани изрази, правя явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. С неугледен и отблъскващ външен вид и липсата на елементарен стил, възпитание и навици - Ние мъжките и женските индивиди от Герб наподобяваме на месари или на лъжливи кръчмари. Ние сме идеалните слуги на БКП/ БСП - Герб, такива, каквито са били нашите родители."
14
БАСТА/СТИГА/ ПАМФЛЕТИ ЗА КОРНИ,РАДЕВ,БОРИСОВ,СИМЕОНОВ И ДРУГИТЕ ОТ ПЛЕАДАТА ПОЛИТИЦИ,БЪЛГАРИЯ Е ЗАТЪНАЛА ДО ГУША И НА ХОРАТА ИМ Е ВСЕ ТАЯ ОТ ТАЗИ БУТАФОРИЯ ! ! ! ! БОГ ДА ПАЗИ НАРОДА ОТ ТАЗИ ПАСМИНА ! ! ! !
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
#7 Gele Ламбо предлага Чехлю Радев да се покаже като МЪЖ, а не като Чехлюто на Деса и да предизвика Бойко на ринга за да се разберат като мъже! Има само един проблем, Чехлю Радев е страхлива мижитурка и прекалява с фотошопа, също като чалга певица!
18
Междувременно Путин наказа Решетников за грешния избор, защото този Рапон е анти реклама за Русия! Путин не желае да бъде свързван с такова тъповато човекоподобно, което се асоциира като типичен русофил! Има начин да се уволни за да не се излага Русия с този тъповат Чехъл, за да го замести Йотова, която е в пъти по-интелигентна и не е парвеню както Радеви-Свиленските Пачаври!
19
Най-често срещани са два вида високомерие...единият е комунистическият, защото откакто са излезли от землянките и докопали властта с чужда армия,се държат сякаш всички са им длъжни! Преди обираха мандри, сега банки и направо държавата...Другият вид надменност са "гейовете! Но най-гнусни са джендър-комунистите , които хем са все незадоволени, хем не знаят какво искат ! Некадърни , крадливи ,алчни за власт,и винаги другия им е виновен за собствените им Л'...на!
20
Госпожа Лидер даде едни папки и едни пари на Шоуто. Шоуто разказа за надвзетите субсидии. В резултат, станаха някои много хубави за гражданите неща, а на врата на Госпожа Лидер пристигна Господин Фалит и натисна звънеца. Пиленцата на Госпожа Лидер осъзнаха, че липсват 25 мил. Търся ги къде ли не. Слави не ги търси. Даже отказа нов договор на БТВ. Смятай....
21
Тази женица докато капксше пари от БСП пееше само хвалебствени песни. Явно са я отбили от хранилката и като тези около Свинаря само плюят. Пример, Цицероне изяде шута и се закани, че дълго няма да мълчи. Дали ще успее или ще отиде при Мишо Бирата, времето ще покаже. Как парите бързо променят мирогледа, от единия полюс до другия. Българска действителност!!!
22
Трябва да се направи научен анализ: дали баба Ива е скочубра, или е скокондрила. Научният проект да оглави доц. д-р Румяна Коларова. Научният въпрос е в това, че гласът на баба Ива е на скочубра, но ошите й са на скокондрила. Трябва да се определи психологическия й профил, или този на скочубра или този на скокондрила, защото не може и двете, за което да отговаря пасмантията ст.н.с.3 ст. Антоанета Христова. Но аз от сега мога да кажа, че баба Ива е скокондрила и без много наука, нищо, че пръска злоба не може да оплаши никого като скочубрата. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
23
Пия старопрамен, пуша цигара, топло ми та чак си махнах потника, и ми се ще ей сега Ангел Джевдетов Джамбазки да ми лапа патката, вместо Ерна да се мотае и да квичи наоколо.
24
Бургиева е от потомствената червена = арвеню-аристокрация,която си вярва,че БСП и е частна собственост. Нинова безжалостно да изреже тая Gей-смрад.
25
Тая Бурджиевата, дали още прави хубави свирки?
26
Тая от снимката е потвърждение на народното умотворение "каква пи--чка беше, на каква баба Яга заприлича"
27
Вечерта на 13 февруари 1943 година Буруджиев и Якова причакват Христо Луков пред кино „Роял“, след което го проследяват до дома му на улица „Артилерийска“ №1, търсейки удобен момент за нападението. Това става едва когато той влиза в къщата си. Буруджиев стреля по Луков от близко разстояние и го улучва в рамото, Вторият му изстрел е на халос – куршумът рикошира във вратата. Тогава Луков притиска със силното си тяло Буруджиев към стената, отстъпвайки навътре в къщата, и Якова го убива с изстрел в гърба. Луков не е очаквал втори убиец. Смъртоносен е първият изстрел на Якова, тя стреля втори път, но не улучва, а пробива едно от стъклата на вътрешната врата в сградата. След това комунистите избягват през съседния двор.Опелото на ген. Христо Луков е извършено в храма на Военното училище, защото се опасяват от повторение на атентата на 16.04.1925 г. в църквата „Света Неделя“.
28
Гоям майтап става..няма ден да няма статия тук че все някой уж я разбива Нинова, ама като я гледам- Няма вид на разбита:) Напротив много весела и уверена ми изглежса...Тотално сте се изчерпали на автжри..само плотени клакъори като Буруджиева пишат срещу Нинова, един обективен няма!
29
Каква ирония на съдбата, един от организаторите на Луков марш, е имал полови контакти с шурея на Каракачанов, който е женен за еврейката Ернестина Шинова. Той е този, който режисира бойните клипове в които Джамболина брани българия, и беше изпратен с преференции от евреите, пушачите и циганите-хомосексуалисти в р-н Северен, както и от други от организаторите на Луков марш, които са получили указание за това от самия Каракачанов. Задачата на мъжа на Ернестина Шинова е да контролира действията на Ангел Джамбазки, който е гей. Затова, Джамбазки ще бъде жена на Андрей Слабаков и ще обслужва кефа на члeна му, да изхвърля пепелниците, да мие чиниите и така нататък както е прието в старите цигански родове.
30
Тя курни крадливата крушарска циганка която като млада чевръста активистка на сдс заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла отдавна си мечтае за бойковия, но няма да я огрее
31
Е тъп платен бесепарски трол, долен гей с разпран гъз и любител куролап на рязани депесарски суджуци
32
Ама, наистина от тази госпожа ми писна. Нищим я, и какво?То беше цирк, то не знаеш да се смееш ли, да плачеш ли?х. Но, докъде ще й стигне наглостта на г-жа Наглост?. То бива, ама край няма. Чакаме продължение, като за филм с лош край / за предсоящите избори, имам предвид/. Каквото можа, г-жа Нинова го сътвори, артистично и чевръсто. Да му мисли електоратът й! А, има ли такъв вече?
33
отговор на коментар
Ами тая е дъщерята на убиеца на ген.Луков та щом и тия червени наследници имат очи да плямпат значи в тази мухлясала партия трупът е започнал да се разлага и да вони ужасно
34
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха, учевадно пост-аргументите ми хващат дикищ!! Някой чувства, че е станал за смях на гаргите!! ДА!!!!
35
не се пише учевадно, а очевадно. Много неграмотници в този сайт, но всезнайкомци.
36
vie pravolineinia PIK,koito trie postovete na obiknovenite hora da puskate taia mrasna generalska dupara,dashteria na ubieca na gen,Lukov. SRAM I POZOR11 Obijdate ni !!
37
отговор на коментар
Вие сигорно сте наследник на генерала с второ оделение, известен като НАЙ тъпия комунист на балканите, Добри Терпешев. Всички шофьори и чистачки са били хиляди пъти по умни от него. А за ГОСПОДАРИТЕ !!! При пролетарската диктатура, господари няма, има послушковци, колкото по неграмотни, толкова по послушни, като Д.Терпешев.
38
Бая шопи са играли по лицето на иначе сдъвканата и изплюта Таня. От тия, с фотото, де!
39
Двете платени от упра.вляващите халтураджийки Буруджиева и Ангоанета Христова се надпреварват да говорят глухости-зеленеят от зроба срещу Корнелия и Елена, ама тапъните им са ялови..Антоанета Христова си заработи по такъв начин да стане директор на Институт в БАН и вместо да седте и да напише поне една качествена публикация, тя не спира да се занимава с политически оплювания., ама тока се правят пари, нали? .Същата платена слу.га е и Бурудж.иева, че е и от комунистическо потекло, поне да има малко уважиние към роднините си! Дол.ни плат.ени подло.ги!
40
ти не беше ли депутат от БСП в предишния парламент?
41
Най тежи, един цървул бивш съпартиец, да ти влезе в къщата.Изритана преди години от бсп,днес "красавицата""ломи" всичко червено по пътя си,за да оправдае тлъстия хонорар от опонентите на Нинова.Русенци са разочеровани от идиотските писания на тази позабравена тяхна съгражданка.
42
KAKA - NA PARTIYATA MAMATA EVA .......AIDE ,. KAKO , PAK NA SPA ..
43
Тя не еБУРУДЖИЕВА а е БУРГУДЖИЕВА .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22019
архив

2060 год. 
Връщаш се вкъщи от екскурзия до Марс.
Сваляш екзоскелета, казваш на ваната да се напълни. 
Телепортираш се в хола.
Копираш от мозъка спомените и качваш снимки във фейсбук.
Накрая влизаш във ваната, а водата ледена!!!
Съвсем си забравил че топлофикация прави профилактика.

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
2068
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x