САМО В ПИК TV: Трупът в Негован е на жена, търсят останки и от мъж - вижте първи кадри от зловещата находка (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Крими

САМО В ПИК TV: Трупът в Негован е на жена, търсят останки и от мъж - вижте първи кадри от зловещата находка (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

111901
на 18.08.2019
САМО В ПИК TV: Трупът в Негован е на жена, търсят останки и от мъж - вижте първи кадри от зловещата находка (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Истинска касапница се е разиграла край софийското село Негован, научи първо и ексклузивно ПИК. Чували с човешки останки са били открити край намиращ се край селото водоем.

препоръчано

Както ПИК първо и преди всички съобщи, веднага е била извикана полиция. Униформените обаче изпаднали в шок, защото в района открили още множество чували с останки. Части от тях били натъпкани и в бидони. 

В момента в района има полиция и следователи и се правят множество огледи. Няма яснота от колко време тези останки са там. 

Според все още непотвърдена информация, намерените останки край Негованското езеро, са на жена. Черепът е открит от мъж, дошъл да лови риба в съботната надвечер, предаде от мястото на зловещата находка репортерката на ПИК TV Вероника Янкова. 

Цивилни полицейски в момента служители прибират останките от тялото в чували. Те ще бъдат дадени за антропологичен анализ и за друг тип изследвания, за да стане ясно по какъв начин и кога, жертвата е била умъртвена и разчленена. Намерените останки ще бъдат откарани при съдебните медици с линейка на "Съдебна медицина".

Любопитното е, че докато трае огледът в отцепения и ограден с полицейски ленти периметър, местни хора се къпят съвсем невъзмутимо, пренебрегвайки всякакви забрани за плуване в подобен тип неохраняеми водоеми. 

Малко преди 13 часа на мястото пристигна и пожарна. Пожарникари, облечени с водолазни костюми и съоръжени с надуваема лодка, ще се включат в огледа на водоема дали други човешки останки не са хвърлени и във водата.

Репортер на ПИК предаде от мястото, че се носи слух за намерен втори труп на млад мъж. Информацията обаче не е потвърдена, а униформените на място, както и от пресцентъра на МВР отказват коментари, тъй като и в момента претърсванията продължават. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК И ПИК TV!

Вижте многочасовото излъчване на живо още от обяд ексклузивно във видеата на ПИК TV: 

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това