Вход
София
Времето в София 17 o C

САМО В ПИК TV: Цялата истина за лидерката на "смелите майки" - скандалните афери на Вера Иванова

САМО В ПИК TV: Цялата истина за лидерката на "смелите майки" - скандалните афери на Вера Иванова

на 05.12.2018
310367
32
САМО В ПИК TV: Цялата истина за лидерката на "смелите майки" - скандалните афери на Вера Иванова
Автор: ПИК
05.12.2018
32
310367

Куп скандални афери около лидерката на протеста на "смелите майки" от инициативата "Системата ни убива" - Вера Иванова, разкриват шокиращите й дела и морал и в личен план, и около мотивите й за т.нар. борба за хората с увреждания. В поредица от материали ПИК показа свидетелства и документи схемите на Иванова в неправителствената й организация, а вчера бившият й съпруг разказа и за скандални факти от личния й живот (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

В коментарното студио на ПИК TV водещата Ива Николова и главната редакторка на ПИК Звездомира Мастагаркова правят още разкрития за аферите на лидерката на майките.  

"Шокиращи са разкритията на бившия съпруг на Вера Иванова - Валентин Петров, които направи пред мен. Той 18 години се е грижил и е издържал нея, двете им деца и майка й като любящ съпруг и баща. Иванова не е работила нищо и няма трудов стаж за цялото това време. Вместо да се грижи съвестно за семейството и децата си, едното от които с увреждания, Иванова си хваща любовник и зарязва дома и фамилията, свидетелства Петров. Бившият й мъж разказа, че цели две години се е  грижил сам за децата им, докато тя е живяла с друг мъж", заяви Мастагаркова. 

Ива Николова уточни, че това разобличава доста по-различен морал, от този който Иванова публично си гради. "Това ли е грижовна майка, която се бори за детето си с увреждания? Да не се интересува две години от него? Трябва компетентните органи да проверят как тя се грижи за тези деца, както се прави във всички нормални държави", заяви Николова. 

Припомняме, че пред ПИК Валентин Петров разкри, че до развода и отнемането на децата му от Вера се е стигнало след като той отказва да й прехвърли къща на 4 етажа в кв. "Овча купел" за около 1,5 млн. лв. 

"Мъжът през сълзи разказа как му е поставила ултиматум - децата или къщата. Недоумявам как една майка слага от едната страна на везната децата си, а от другата имоти и пари. Това също е показателно за нейния морал. При положение, че две години той казва, че сам се е грижил за децата, докато тя живее при любовник. Петров се надява, че в крайна сметка тя ще се върне при семейството, за да не оставят децата с разбити сърца, но вместо това тя си хващат нов мъж, след като къса с предишния.

Тогава му поисква и къщата и колите, с което обаче той не се съгласява. Веднага след това по думите му тя започва да пуска срещу него жалби за домашно насилие и психически тормоз, като така го принуждава да напусне семейното жилище, взима му децата и напълно осуетява достъпа му. След 6 години мъки по съдилищата, в крайна сметка става ясно, че той е невинен, съдът му присъжда и половината къща. Но той не може да се прибере при децата си и в дома си, защото в момента, в който се опита, тя пуска нова жалба. Мъжът отново е принуден да се върне по съдилищата и така минават годините. 

Това нямаше възможно, ако след всяко дело, в което той е оневинен и стане ясно, че тя не е казвала истина, че е жертва на домашно насилие, съдът я подгонваше за лъжесвидетелстване, както е в САЩ, например. У нас обаче не е предвидено в закона и тя се възползва", цитира още от разговора си с Петров Мастагаркова. 

Според Ива Николова прокуратурата трябва да се сезира за дейността и битността на Вера Иванова, като провери доходите й, харчовете, както и какви пари е усвоявала от фондове и от Слави Трифонов. "По нейни признания пред ПИК TV тя е взела вече определена сума от шоумена, която е била преведена на нейната т.нар. конфедерация, в която вече разкрихме, че е съдружник с човек, арестуван за педофилия. Затова наистина трябва прокуратурата да се сезира и да разследва с какви пари разполага тази неща, кой й ги дава и за какви цели, след като не работи, а дейността й е свързана с протести. Ако тези протести са платени, обществото има право да знае кой иска оставки и с каква цел", завърши Мастагаркова.  

Цялото студио вижте във видеото на ПИК TV:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(32)
1
АЗ СЪМ МЕНТЕ', ЛЮБИМАТА МИ ПАРТИЯ Е МЕНТЕ', САЙТА Е МЕНТЕ', НО АЗ ГИ ОБИЧАМ!!!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИИИ!!!!
2
Лаком гъс, кръф с-ре. Монтьора визирам. Такъв палат се вдига с крадени коли. Пик, та те са същите отрепки като вас, недейте да ги съдите, за да не бъдете съдени. Я ми кажи ти, сине на поета, който се храниш с "вятъра от боба в премиерската утроба", какъв го диреше ти при Цецо Беглецо 45 минути преди Йончева? Знам, трагедията ти е голяма. Но как очакваш помощ, след като сам си забъркал тези л-на? Всъщност, дядо ти ги е забъркал, като е предал Атанас Манчев и Ченгелиеви, а баща ти си е изградил позицията на творец, като цял живот се оправдава с обития Ченгелиев, че не бил свикнал на мъченията на изверга Панайот Чущков? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
3
ПРОФЕСИОНАЛНА ШЕВРАНТИЯ . ТАЗИ МИНА И ПРЕЗ МОЙТЕ ЧАРШАФИ . НЕ ОСТАНАХ ДОВОЛЕН .
5
Не мога да разбера, защо хората смятат, че е срамно да си проститутка, при положение че правиш нещо полезно и приятно за хората. Тези двете - Ива и Звездомира, те са 10 нива под най-долнопробната проститутка. Бойко, глупако... на тези ли даваш пари?
6
Stiga povtariahte taia pomia,tozi glupak pleshtyi prostotii i vie pravite kapital ot tiah,do tam li vi padna reitinga,ta povtariate tova za treti pat veche. Nikoi ne se interesuva ot semeinite mu nevoli,,,,,
7
Днес кои са в списъка за оплюване от опозицията? Пропуснали сте днес Десислава Радева, Елена Йончева, Корнелия Нинова. Дерзайте! Има още слюнки в запас от Маструбаркова, баба Ива, Денка Радева.
8
Като гледам какви ги пишете, май ще и построите още един етаж на къщата.
9
След конфискуване на финансиите на Спонсорите на Нинова и Радев, удариха и складовете за оръжие, подготвяно за метежа-Майдан! Партизан за бой се стяга, само с табелното оръжие, бастуни, патерици и ченета! Зелените чорапчета останаха исвен без пари и без оръжие! Няма спонсор на БСП и Радев, който да не е престъпник, за това и парите се прехвърлят в офшорките, а началника на офшорките е под охрана на Нинова, за да не избяга при милионите! Бойко пак удари смъртоносно червените престъпници!
10
Да спи с който иска ,ако ще да излезе на околовръстното. Oбаче Вера Иванова e една от най виновните ,че Закона за хората с увреждания не върши работа. Беше приет набързо, под креслив натиск ,безсмислени разправии и политики-медийна поръчка за една оставка. Сега настъпва важния момент. Oбещаните милиони от Слави Трифонов.
11
Ха, ха, дълго време още ще се ровят в мръсното бельо на упоритите и смели майки, двете"чистофайнички"от сайтчето-кенефчеПИК/Помиярска Измекярска Кочина/,трудно се преглъща загубата на "незаобиколимия фактор","крепящия фундамент"на управленската конструкция!
12
Ива е проходила на Хотел "Хемус" още през 1988г. Тогава не ги контролирахме, гастролираха сами, милицията отговаряше за тях, често спяха в районното, но течеше Преустройство, нямаше как да ги въдворяваме извън София. Някои бяха ученички, други не работеха, идваха и от провинцията, имаше женени жени и жени с професии, които идваха да заработят допълнително. Със Звездомира беше различно. Тя като малолетна направила схирка на някакъв спортист в тоалетните на спортното училище, това става извество, след това, студенти от ВИФ-а я използуваха, даваха й пари и я изнудваха, че ще се разчуе. Борците я направиха приститутка в истинският смисъл на думата. Аз набирах момчетата, като ми ги водеха техни съотборници край спортната зала и ми правеха орална любов. След това им давах пари. Който не искаше го пребиваха жестоко. Имаше избити зъби, спукани далаци, извадени бъбреци всичко. В ония години, честта се ценеше. Така ги заклевах, да работят за нас. Не малко такива се връщаха в родните си села и умряха по хоремазите. Такива като Звездомира направиха честта евтина. Борците си, а после и каратистите си я подритваха на къси пасове. Смъркаха кокаин. Похарчи сто, двеста, петстотин, хиляда долара в казиното и я продаде на приятел. Така започна проституцията, организираната, много момичета започнаха. Преди това при Тодор Живков имаше само елементи. Към деведесет и втора-трета, вече работеше на смени. Така е завършила висшето си образование. С чужденци не мисля, че е работила. Ива я продавахме на най-донопробните. Кюрди, араби, индийци, от африка имаше. Такива дето не гледат външността. И мен ме е обслужвала, въпреки, че предпочитах момчета. Идваха и ми викаха, бате Любчо, тука такова момиче съм ти довел. И Звездомира и нея са ми водели.. Е, викам какво като е момиче. За какво ме молиш, пари в брой ли искаш, или кола? После викам, айде, ето ти $20 да пиеш едно кафе и не ми губи времето, на никого нито дума, едни чужденци чакам да ми се обадят по мобифона. Тогава бяха мобифони. Така ги отпращах, тогава нямаше виягра. И като ми каже, бате Любчо, мерцедес искам, БМВ искам, го пъдя, отказвам му той да си помисли, че не съм останал доволен от момичето. Всеки си мълчеше, не казваше. Тя скрие 20-те долара, той си мисли, че не съм останал доволен, па я пребие. Имах ореол тогава.
13
Нид.лко и дедо ти предателят , и баща ти лизача на Априлската линия не са толкова гадни . Зорлем ше ме бутнеш от власт , бе ! Ше ти спирам надника , стига си ми лизал г.зо , не моем се изсерем...
14
МНОГО ЖАЛКО ,ЧЕ ТАКИВА ,КАТО ВЕРА ИВАНОВА СА МНОГО В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИТЕ СА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ЕТО ВИЖТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ , КАКВА БЪЛГАРИЯ ИСКА ДА СЪЗДАДЕ НИНОВА С НЕЙНАТА ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ , КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ.
15
МИСЛИЛ ЛИ СИ ЗА РАБОТА ПРИ НАС?
16
ПИК, С милиционерския си мозък не можете да измислите и елементарна интрига за противопоставяне на протестиращите.Мозък на соц.пожарникар!
17
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
18
ТАЯ СМЕНИ ПОНЕ 5 ЛЮБОВНИКА И НА КРАЯ НИКОЙ НЕ Я ИСКА..И ТЯ ОТ ЗЛОБА РЕШИ ДА СИ ГО ИЗКАРА НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО..ЛИЧНА ДРУГАРКА Е С НИНОВА КУКУТО..В МИЗИЯ СЕ ЗАПОЗНАХА ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ..
19
Предлагам да се сезира прокуратурата за тази маниполаторка.Да се извинят на Валери Симеонов и двете лъжкини Кури Импексова и Мая Галева да подадат остовки.Да се проверят авоарите на Чаргарина,опрапастил две поколения,да ли е плащал данъци и да се търси отговорност от тези безсрамници.
20
качваха я по колите особенно зимно време , тя ходеше все с една кожена яка от фалшива кожа и се представяше че работи в някаква книжарница до военно болница..или нещо такова...но много добре си я спомням ...боядисваше се в червено с ефтина боя ..защото косата и беше изгоряла по краищата..пълна _ърлячка..
21
тая стара чанта Ива Николова сега в ПИК ли се инсталира. Морално падение на една изкуфелница.
22
ХОРА ААААА , ТОЯ ЛИ СРИЧАЩ И МЪНКАЩ ПРЕЗИДЕНТ --- КОЙТО ВЗЕ РАЗРАБОТЕНА ПОВТОРИЯ , РАЗВАЛИ ДВЕ СЕМЕЙСТВА , РАЗДЕЛИ ПЕТ ДЕЦА ! ТОЗИ ЛИ , КОЙТО ХАРЧИ НАРОДНИ ПАРИ НА ТЪМНО ЗА РОКЛИ , НСО ОХРАНА , ПРЕЗИДЕНТСТВОТО МИРИШЕ НА БЛАТО . ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ПЪЛЕН ТОТАЛИТАРИСТ И ДИКТАТОР ---- НАРОДЪТ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ !
23
Смелите майки така му го подадоха на банският бабек че ще ги помни бая години.
24
Такива "майки" с деца-касички, обикалят по кръстовищата да просят, вече нямат право! Когато направят и точен преглед на фалшивите диагнози, тогава ще има писъци от Нинова, че след мутрите, след наркотрафикантите и мошеничките се удрят, което е удар срещу БСП и "дребния" бизнес :)
25
Тази нагла изнудвачка само като и видиш физиономията и ти е ясно, че срещу теб стои стара обиграна к. ва Да се извини на симеонов, иначе да не и дават никакви пари тя и без това ги харчи за собствените си извращения
26
и я познах.Преди години се на;ожи да пътувам от София с автобус.Прибирах се от рейс и 9 месеца не се бях връщал.Тогава тази дама /хващаше око ,или така ми се е сторило./ ,но се настани до мен.Представи се ,че е Ваня .Уж беше до Пловдив ,а дойде с мен до Бургас.Още в автобуса ми врътна две свирки.Като пристигнахме ,взехме хотел /нямаше как да я взема в дома си/ .Хвърляше се да прави всичко в леглото и колко е отворена ,но не беше нещо кой знае какво.После си призна ,чене е Ваня ,а Верче...така искаше да и казвам.Сутринта и хвърлих някакви пари ,да се прибира и повече не я видях.
27
Проблема не е в това, че има нужда от реформи,не всичко обаче което искат е полезно за децата,а политизирането ,платените протести срещу неудобни на червените лица и политически пиар на някои другарки!Майките се държаха нагло,цинично,клетви,обиди,експлоатираха децата извън палатките по цял ден в колички,със сигурност са им плашали толкова дълго време!А тази Вяра е толкова жалка,че няма накъде с толкова нисък морал и действия,получила наготово и съсипала друг човешки живот!Такива хора се купуват и употребяват ,но вероятно за много пари!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
ЗАТВОРА,ЗАЩОТО ИЗЛАГАХА БОЛНИТЕ СИ ДЕЦА НА СТУДА И НА ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ И ТО УМИШЛЕН ОТ ТЯХ,ТИЯ НЕ МОГАТ ДА СА МАЙКИ
31
Защо тогава Вера Иванова и Конфедерацията и са допуснати в Национален съвет за закрила на детето със Заповед РД-06-4 от 12.01.2018 с мандат до 12.01.2020, не я ли допусна правителството на Бойко Борисов за да я консултира как да прави политика за защита на децата, след като предишната година и отне лиценза за нарушения? ПИК да отговори.
32
Нищо,лично,но им дадоха,около200млн,а ние като кучетата,лаем,кервана,върви,а от ЯНУАРИ,пак на палатки...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 19752
архив

- Трябва да звънна на жена си, сигурно се притеснява, къде ли съм?... То самият аз вече се притеснявам... Къде съм?!

няма нови новини
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
сега
2780
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ШОК В ПИК TV! Плеймейтка едва не изгуби живота си в адски пожар: скок в замръзнало езеро приковава Михаела Стоичкова на легло за половин година - само в "Жълтите новини"
x
Глoбaлнoтo зaтoплянe щe лиши чoвeчecтвoтo oт нeзaмeнимa зa мoзъĸa мacтнa ĸиceлинa
x