САМО В ПИК TV! Шефът на столичния СДС д-р Антон Койчев с последни разкрития за купуването на гласове от БСП (ОБНОВЕНА)

Интервю

САМО В ПИК TV! Шефът на столичния СДС д-р Антон Койчев с последни разкрития за купуването на гласове от БСП (ОБНОВЕНА)

54963
на 23.05.2019
САМО В ПИК TV! Шефът на столичния СДС д-р Антон Койчев с последни разкрития за купуването на гласове от БСП (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Шефът на столичния СДС д-р Антон Койчев разкрива грозните схеми за купуване на гласове от БСП в София и областта.

препоръчано

БСП влезе в кампанията негативно и стана заложник на физиологичната истеричност на лидерката Корнелия Нинова, заяви докторът, който е хирург. Той определи като голяма грешка на Столетницата опитът да не се включи Сергей Станишев в листата на червените, защото той е силен европейски български политик. С омраза Нинова така се е опитала да разчиства лични сметки, смята докторът. Той е сигурен, че Станишев, който може много да бъде критикуван като министър-председател, ще измести много хора от листата, дори водачката Йончева чрез преференциите. 

Членът на НИС заяви, че ще стане ясно дали "сме успели (СДС) от коалирането с ГЕРБ, когато излязат резултатите на 26 май". Според него никога не е имало толкова мръсна кампания.

Стратегическа грешка беше от страна на БСП и бивши наши приятели да водят негативна кампания. Никой никога в световен мащаб не е печелил от негативна кампания, каза Койчев. Те са разчитали на различно поведение от страна на "Демократична България". Тяхното поведение обаче е голям грях по отношение на демократимно мислещия електорат. Те имат очевидно комплекси, но трябва причините за неуспехите да търсиш предимно в себе си, коментира Койчев, според когото хората не искат да гледат пореден ремейк на разделението. Затова от СДС се осъзнали, че трябва да са с ГЕРБ в ЕНП.

ДБ често дори оставят убеждението, че пригласят на БСП с омразата и яростното си желание да свалят ГЕРБ от власт. И какво ще се получи от това, попита Койчев?

Според него обаче от СДС не били тийнейджъри, че да си играят на харесване и на нехаресване.

Коментирайки Илия Лазоров, който е под номер 17 в листата и старият седесар Александър Йорданов, бивш председател на Народното събрание с номер 6, Койчев категоризно заяви, че приносът на СДС за победата на евроизборите няма да е малък и "ние ще изработим с труд нашия си евродепутат", каза Койчев.

"Трендът в тази кампания се обърна, откакто Бойко Борисов излезе на терен", смята Койчев.

В коментар по повод здравните реформи той направи анализ как добрите ни медицински специалисти - лекари, сестри, рехабилитатори, в известна степен стават жертви на демагогията, с която си служи Корнелия Нинова.

Койчев подчерта в този смисъл, че по темата "здравеопазване" работят чудесно с кмета на София Йорданка Фандъкова, защото има чуваемост от нейна страна.

Койчев смята, че историческата отговорност към хората би било в основата на сътрудничество между СДС и ГЕРБ и за други предстоящи избори.

Антон Койчев каза, че БСП са новатори и имат мрежа в акциите по купунане на гласове, като припомни раздаването на капачки за буркани от предишни кампании. СДС смята, че МВР ще свърши работата си по пресичане на такива манипулации и партията му активно ще съдейства за това.

БСП тъпсят оправдание за неуспеха си, затова търсят възможност за провокации и като вменяват управленски и полицейски натиск, смята Койчев. Той призова хората да са разумни, за да не допуснат БСП отново на власт.

Сподели:
Бомба x
7 неща, от които мъжът до вас се нуждае, за да имате щастлива връзка 7 неща, от които мъжът до вас се нуждае, за да имате щастлива връзка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това