САМО В ПИК TV: Юлий Москов и Виктор Димчев с остър коментар: Галевица е и доносничка, а Слави не е прочел пет книги през живота си! Нинова снася златни яйца на Борисов (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

ТЕМА

САМО В ПИК TV: Юлий Москов и Виктор Димчев с остър коментар: Галевица е и доносничка, а Слави не е прочел пет книги през живота си! Нинова снася златни яйца на Борисов (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

146326
на 04.04.2021
САМО В ПИК TV: Юлий Москов и Виктор Димчев с остър коментар: Галевица е и доносничка, а Слави не е прочел пет книги през живота си! Нинова снася златни яйца на Борисов (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Режисьорът Виктор Димчев и Юлий Москов коментират в студиото на ПИК TV последните данни  от вота днес, както и изборния ден. 

препоръчано

„Още е рано да се преценяват гласовете. Нека първо да дойдат гласовете от Турция. Аз съм убеден, че ДПС ще бъде поне трета сила, а може да се доближи до второто място. Аз вчера казах на мои приятели, ако искат да гласуват за ГЕРБ да подкрепят ВМРО“, заяви Москов.

„През 2006 год. Световното първенство беше в Германия, а организатор беше Бекенбауер. Тогава той каза, че е недопустимо да го изберат за президент, въпреки че беше най-харесван“, продължи той.

„Същото е и за Слави, и Галевица. Тя беше и доносница“, каза още той.

 „Общо взето се случи това, което предрекоха социологическите проучвания“, каза Димчев.

Той изтъкна, че някои малки партии, които ще влязат имат диаметрални различия. Той посочи като такъв пример ДСБ и БСП.

„Иисус Христос е против гейбраковете. Това е важното“, отсече Москов по отношение на джендърството.

„Лесното беше дотук и големи думи бяха хвърлени. Сега ще видим дали ще следват принципите си или ще искат властта. Според тях създадат нов модел. Но не дадоха отговор къкъв е той“, каза Димчев.

„Слави Трифонов казал ли е една смислена дума. Той не е прочел пет книги през живота си. Той така е чел, че не разбрал как го е прочел“, каза Москов за Слави Трифонов.

Той припомни доносите на Манолова за Костинбродската афера и за издигането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

"Манолова не е учена. Защо я наричат „Галевица"?! Те парите не миришат. Идва един малък ужас. Хубавото е, че числата показват, че нито един от тези боклуци няма право да говори от името на народа“, обяви Москов.

Димчев заяви, че малка част от хората общо взето подкрепят партиите от протестите.

„В момента БСП нито е политическа, нито е сила. Надделява екзекуцията на Нинова. В момента БСП екзекутира Нинова“, категоричен е топ журналистът.

 „На Бойко Борисов му трябва само Нинова. Тя му снася златни яйца. Заради нея Борисов не може да се пенсионира“, обяви Москов.

Димчев пък заяви, че според числата се очертава БСП да имат още по-малко депутати.

„Очаква се до седмица-две да се изяснят нещата. Тогава първата сила трябва да отиде при Радев“, каза режисьорът.

„Партийната организация е разделена. Когато Георги Гергов е бил социалист, Нинова още не е била родена. Костов е бил голям кадровик, защото веднага е разбрал кой е предател. Каква комунистка е тая, бе. Слепи ли сте? Тя работи за СДС. Тя си е седесарка по линия на Иван Костов“, каза Москов за Нинова.

„Виждам държавни органи, които всяка година се стремят да правят промени. Няма причина да се протестира. В първият момент, в който видя несправедливост, ще изляза на улицата, но по цивилизован начин“, каза Димчев.

„Тази коалиция не само не може да се бори за трето място, но тя е между 5 и 8 място“, продължи той, коментирайки Да България.

„Те искат през нас да уплашат другите хора“, обяви Москов.

„Престанете да говорите за тези села – Крушовица. Всяко село си има изтърсаци“, отсече топ журналистът.

„Когато една съществена група се събере, а след това се разделя, остава едно ядро, което се държи по този начин“, коментира Димчев за протестиращи от лятото, с които той имаше и проблеми.

„За разлика от Мая Манолова, в Да България има поне мислещи хора - експерти“, отсече режисьорът.

„Аз очаквам най-интересните стъпки от ДПС. Преди време Бойко Борисов ми каза,че ДПС са много добри политици. Аз очаквам в новия парламент стабилността да дойде от тяхната позиция, като подкрепят това, което е добро за държавата“, категоричен е Москов.

„Питаме ли ме мен колко неща съм изчел от мен“, продължи той.

„ДПС са единствената партия, която в продължение на 20 години се грижи за образованието на своите млади кадри. Затова сега те имат толкова много подготвени хора, за разлика от БСП“, изтъкна Москов.

Димчев посочи, че много хора биват отмъкнати в различните партии. Режисьорът заяви това по повод на постоянните разпади на различни групи.

 

 

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 213
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това