САМО В ПИК TV: Яростна битка за милионите на Христо Сираков - ето кой ще сложи ръка върху наследството за сина му...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV: Яростна битка за милионите на Христо Сираков - ето кой ще сложи ръка върху наследството за сина му...

371104
на 31.10.2020
САМО В ПИК TV: Яростна битка за милионите на Христо Сираков - ето кой ще сложи ръка върху наследството за сина му...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Яростна битка се води за разпределението на богатството на Христо Сираков, а сред мераклиите за наследството е и майката на неговия син Кристиян - Ирен Онтева. Откакто бохемът се спомина, бившата манекенка, която последните години живееше в лукс и разкош из Лазурния бряг, пребивава на родна територия в очакване на подялбата на бизнеса и имането му.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Сираков нe e ocтaвил зaвeщaниe, ĸoeтo ycлoжнявa дoпълнитeлнo cитyaциятa зa близĸитe мy. Преките наследници са двама - дъщеря му от Мария Бешлиева и синът му от Онтева.

В предстоящата подялба на имуществото, спестяванията и бизнеса на бохема и ценител на красива жени обаче се намесва и Ирен Онтева, тъй като тя се явява попечител на 16-годишния Кристиян. В качеството си на такъв, манекенката ще има право да се разпорежда с всичко, което синът й получи.

Кога обаче и самият той ще придобие власт върху наследството на татко си, защо внучката на Васил Божков тръгна на училище тайно, къде Мария Игнатова сви любовно гнездо с Нойзи Цветков, защо Георги Първанов възмути редови пациенти в столична болница, коя е новата годеница на скандалния актьор и бивш зам.шеф на Народния театър Цецо Тотото и какво призна на интимния си живот Венета Райкова - гледайте сега:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК