САМО В ПИК TV: 7 месеца Глория крие, че чака бебе. Примата прибра заврян зет в къщата си в "Павлово" (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV: 7 месеца Глория крие, че чака бебе. Примата прибра заврян зет в къщата си в "Павлово" (ВИДЕО)

267904
на 28.11.2020
САМО В ПИК TV: 7 месеца Глория крие, че чака бебе. Примата прибра заврян зет в къщата си в Павлово (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Топновината от светския живот на столицата за изминалите дни безспорно е, че примата на поп фолка Глория ще прегърне първо внуче. На 47 години баба ще я направи единствената й дъщеря, певицата Симона Загорова, която е навлязла в седмия месец на своята бременност.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Новината за чаканото бебе и най-вече твърдото намерение на Симона да го роди, принуди майка й най-после да се примири с избора на дъщеря си за житейска половинка и баща на детето й. Месеци наред Глория не одобрявала приятеля на Загорова - Даниел Милушев и тайничко се надявала увлечението й по него да приключи бързо. Като всяка майка, която желае най-доброто за детето си, Глория си мечтаела Симона да се задоми за преуспял и здраво стъпил на краката си мъж, който да й подсигури спокойствие и живот като на принцеса.

свързани новини

Настоящият зет на пайнерката обаче бил твърде далеч от идеалните й представи за човека, на когото ще повери момичето си. По първоначална информация Даниел Милушев е работил в органите на реда, но защо вече не е кадър на МВР не е известно. През лятото младежът се бе хванал на работа като сервитьор в известно заведение в Слънчев Бряг. За капак изглежда, че избраникът на Симона не притежава и собствено жилище, защото се е нанесъл в къщата на Глория в столичния квартал "Павлово", издават наблюдателни комшии от съседните жилищни сгради.

Какъв ще е полът на първото внуче на Гло и защо след края на частичния локдаун примата ще трябва здраво да се захване за работа, как шеф Силвена Роу обезпечи бъдещето си в Дубай с многомилионна сделка, кой измъкна от спалнята вдовицата на Стефан Шарлопов по дантелена пижама и още клюки за Корнелия Нинова, Камен Воденичаров и Елина Кешишева - гледайте сега:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК